onsdag 30 augusti 2017

Vad händer 11 september? Svensk krigsövning Aurora 17 med Nato. Sverige blir vasallstat till USA!Vi har haft problem med nätverket i området och därför har det dröjt att lägga in på bloggen. 

Först är det viktigt att uppmärksamma att den 11 september går krigsövningen Aurora igång gemensamt med Nato. Du kan läsa mer om detta här:


Kloka gubbar! 

Vad händer 11 september 2017?
Tidens tecken: Alarmklockorna ringer
Rick Wiles driver sajten TruNews där han med program, 5 dar i veckan, tar upp aktuella saker främst från ett konservativt synsätt i USA. 

11 augusti har han ett program med ett profetiskt perspektiv som väcker uppmärksamhet. Vad kan hända den 11 september 2017? Vi står inför ett profetiskt år med försämrade relationer mellan USA och Ryssland och ett Nordkorea som kan utlösa ett fullskaligt krig på Koreahalvön, det finns också ett antal profetior om det. Vi har en Trump i Washington som skryter om att han inte talar om i förväg för fienden vad han skall göra, och en Putin i Moskva som bevisligen inte talar om vad han gör i förväg. Vad kan döda fåglar betyda i nedanstående sammanhang? Missiler och flygplan som faller till marken? En elektronisk chockvåg (EMP)? Eller en dödlig fågelinfluensa.

År 1998 resulterade en mycket ovanlig serie av händelser i att Rick träffade en underbar kristen dam som hette Leah Mandell vid en konferens. 

Tre år senare ringde Leah ett väldigt konstigt telefonsamtal till Rick den 11 augusti 2001, vilket var exakt en månad före attackerna den 11 september. När Rick svarade på sin telefon började Lea berätta för honom att "larmen ringer": Hon sa, "Rick, det är något väldigt konstigt som händer idag. Alarmklockor, överallt där jag går idag finns det alarm som ringer, billarm, inbrottslarm, brandlarm, även alarm för ugnen, på varje plats jag går hör jag larm som ringer. Det är konstigt att folk har problem med att stänga av larmet. Jag går in i butiker, larmet ringer. Jag går in på ett kontor, larmet ringer och de kan inte få saker att stängas av. Herren sa till mig: Ring Rick Wiles och berätta för honom, "Alarmen ringer, och den här gången kommer de inte att stängas av"."   I det ögonblick som hon sa det, började Ricks säkerhetsbälte larma trots att säkerhetsbältet var fastsatt. En månad senare var 11 september 2001 när USA drabbades så hårt av terroristattacker. 

Exakt 16 år senare, den 11 augusti 2017, ringde Leah Rick igen. Hon ringde för att berätta för honom att "alarmen ringer" igen och att hon såg döda fåglar falla ner från skyn överallt… Samma dag, den 11 augusti 2017, körde Rick till sin kyrka när plötsligt en död fågel föll från himlen och krossades in i vindrutan. Fågeln flög inte in mot rutan, men föll ner från skyn som om den redan var död. Sedan fick han telefonsamtalet från Leah Mandell och hon sa: "Rick, larmen ringer överallt där jag går idag, larm ringer och det finns något annat, döda fåglar. Jag ser döda fåglar. Det verkar som om överallt där jag går finns det en död fågel." Då insåg han att det var 11 augusti, den samma dagen då Leah hade ringt honom för sexton år tidigare med en liknande varning. Leah tror att det här kommer att bli mycket värre än september 2011.

Du kan avfärda det här om du vill, men hur förklarar du vad som hände för 16 år sedan?    Många i USA tror att vi nu att vi går in i mycket oroliga tider, men de flesta amerikaner (liksom svenskar) verkar vara helt omedvetna om vad som händer.
August 11, 2017 - Lyssna på Rick Wiles Warning: The Alarms Are Ringing Again, börjar vid ungefär 23:55.

Jan Schermans demokratiförsvar

Tidigare VD för TV4-Gruppen, som numera ägs av Bonnier. Jan Scherman är fortsatt aktiv inom Bonniers. TV4 var under Bonniers och Schermans judiska ledning starkt svenskfientlig. Gift med Lena Scherman, som jobbar på SVT, och far till Clara Scherman, inköpschef på TV4 (vilket sammanträffande!).

Jan Scherman intervjuas av Cecilia Gralde med anledning av hans serie om “Demokratin i Sverige”, som ska sändas i jan-feb 2018

“Enligt konstitutionen ska all offentlig makt utgå från folket”, citerar Jan Scherman och uttrycker sitt stora bekymmer över situationen.

Demokratin måste försvaras hela tiden, säger Jan Scherman. Men eftersom allt färre engagerar sig i partipolitiken som medlemmar, “måste var och en ta ansvar och agera”. På arbetsplatserna och vid fikaborden bör var och en ta ansvar för och bemöta främlingsfientlighet och rasism. Hela inlägget kan du läsa här

CIA-insider Kevin Shipp förklarar hur "Deep State" fungerar – NewsVoice

Kriminell Utländsk Politik
Påverkar Sverige
och Världen

Kevin Shipp anser att en dold statsmakt i USA styr landet. I centrum av ”The Intelligence Community” (TIC) finns CIA. TIC är mer kraftfull och har större makt än den officiella politiska federala makten och ”Deep State” använder, enligt Shipp, olagliga och icke-konstitutionella metoder för att skydda USA:s hemliga operationer. För att lyckas används ett avancerat sekretessprogram som ska stoppa ”insiders” från att bli visselblåsare.
Kevin Shipp beskriver att om hemligheter läcks ut finns protokoll för hur visslaren ska brytas ner mentalt, politiskt, ekonomiskt och socialt.

Föredraget hölls i juli 2017 och postades av Dane Wigington på YouTube den 23:e augusti. Wigington skriver att fler insiders och visslare måste komma ut i ljuset och berätta om denna organiserade kriminalitet som styr inte bara USA, utan hela världen.

”If we have any chance of stopping the completely out of control criminal cabal that currently runs our country and much of the world, we must all make our voices heard…” – Dane Wigington

Kevin Shipp skrev böckerna ”In From the Cold” och ”From the Company of Shadows”.

Några rubriker:
Trump och amerikansk historia har blivit mördade

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar