tisdag 15 augusti 2017

Svenska kvinnors framtid - våldtäkter. De ensamkommande männen som kallas barn - vad gör de här?Som alla ni som regelbundet går in på nätet så har ni väl märkt att sajten Riktiga Nyheter inte finns mer. Beträffande Demokratbloggen så har bloggaren tydligen tagit en tillfällig paus.

Paul Nilsson och Kenneth Sandberg är aktiva på nätet och deras korrrrespondens med olika makthavare kan du läsa här.

Nazistkletaren Helle Klein, svenska kyrkan: 

"Sverige måste sluta utvisa ensamkommande flyktingpojkar till döden i Afghanistan NU! Värna det öppna humana samhället mot nazismen."

 Gudrun Schyman – vad ska man säga om henne egentligen?
 


Fr. Snaphanen
“13 nedlagda våldtäktsärenden – per dag”
6.715 anmälda våldtäkter i Sverige 2016, 19 om dagen, 13 ”läggs på hyllan”(!)

SvD döljer dessa enkla fakta i en onödigt rörig artikel, som visar att journalisten - som hela svenska pressen - är rädd för sanningen. Vanligtvis ser vi sanningen som befriande, men i svenska medier är det lika med social ruin och utslagning, om än något mindre än före 2010. Sverige är fortfarande landet,  ” där den offentliga lögnen fått en svindlande omfattning.”


Från: Paul Nilsson [mailto:paul.nilsson70@yahoo.se]
Skickat: den 6 juli 2017 15:58
Till: Nilofar Sherinbek
Ämne: Svar på din insändare i Sydsvenskan den 5 juli.

Till Nilofar Shirinbeck, kurator på gymnasieskolan Vipan

 Enligt en intern rapport från polisen var samtliga identifierade gärningsmän som utförde sexövergrepp på festivalen We Are Sthlm år 2015 av utländsk härkomst, men i din insändare i Sydsvenskan från ovanstående länk förnekar du att sexövergreppen i Sverige har med den kulturella bakgrunden att göra, i detta fall gällande festivaler. I vilken värld och verklighet lever du i? 


Det verkar som att du inte har hört talas om Taharrush gamea. Det är ett arabiskt begrepp för grupptrakasserier, och innebär att stora grupper män trakasserar kvinnor, ofta genom sexuella trakasserier på offentlig plats, (till exempel på festivaler) ibland genom sexuellt ofredande. Kvinnorna får sexuella inviter, blir tafsade på, utskällda, slagna, rånade, avklädda eller våldtagna. Taharrush gamea har kommit till Sverige genom den extrema och ansvarslösa asyl- och invandringspolitiken. Det är alltså inte svenskar som ägnar sig åt denna typ av sexövergrepp. Det är inget svenskt fenomen, Nilofar Shirinbeck. 


Källor:
cc:asikter@sydsvenskan.se;71234@sydsvenskan.se<71234 sydsvenskan.se="">;malmo@sydsvenskan.se;ledare@sydsvenskan.se;marcus.ekdahl@sydsvenskan.se;

Från: Paul Nilsson 


Sydsvenskan: Tilliten till män får sig en törn när vem som helst kan vara våldtäktsman

Sydsvenskan: Vi måste bryta detta arv som har följt oss i generationer. Vi får aldrig acceptera att våra tjejer blir sexuellt kränkta, varken verbalt eller fysiskt.

Hej, Jag har läst dina båda insändare i Sydsvenskan om sexualbrott från ovanstående länkar. I båda insändarna påstår du lögnaktigt att sexualbrotten inte har med invandringen att göra. Har du läst dom två länkarna jag gav dig om polisens rapport angående sexövergreppen på festivalen We Are Sthlm samt om Taharrush gamea?Sexualövergreppen i Sverige utförs av framförallt personer från MENA-länderna. Ett av dina argument mot att invandrare inte är överrepresenterade i sexualbrott är att du inte känner varken någon svensk eller invandrare som begår sådana brott. Du anser tydligen att det är dina personliga erfarenheter som står över fakta och verklighet om sexualbrott. Du nämner om sexövergreppen på Bråvallafestivalen. Vilken etnisk bakgrund har dom som utförde dessa övergrepp?Du nämner om Fredrik Reinfeldt och hans tal om öppna hjärtan. Denna politiker, som går till historien som en av dom största folkförrädarna i Sverige, är en av dom svenska politiker som är medansvariga för sexövergreppen på festivaler som utförs av "mångkulturberikare". Du nämner om programmen Paradise hotel, Big brother och Grabbarna Grus. Jag har aldrig sett dessa program, men jag har inte hört talas om att det har utförts våldtäkter i dessa program. Här får du en länk till en äldre artikel om sexualbrott i Norge, men som också stämmer överens med situationen i Sverige. 


Paul Nilsson 

 

Subject: Politiker med humor...


Politiker med humor

Till. Den politiska klassen och tidningar och skolförvaltning i Luleå

Från: Kenneth Sandberg


I dag fattar kommunstyrelsen i Luleå beslut i frågan om man ska låta ensamkommande som hinner fylla 18 under asylprocessen få bo kvar i kommunen.

Luleå kommun är dock en av få kommuner i landet som hittills ställt sig positiva till förslaget, och även om hon medger att extrapengarna från regeringen inte kommer räcka menar Margareta Bladfors Eriksson att Luleå kommun har råd med vad hon anser vara en framtidssatsning.

– Ibland måste man investera också, det här är ju resurser. Inga kommentarer:

Skicka en kommentar