torsdag 24 augusti 2017

En djävulsk plan för västvärlden. Ska den vita rasen utplånas? "If what we are doing to the Germans is 'Liberty', then give me death. I can't see how Americans can sink so low. It is Semitic, and I am sure of it." George Patton wrote his wife on July 23, 1945.

Muslimer Säger till Europa: "En Dag kommer Allt detta vara Vårt"

av Giulio Meotti  •  20 augusti, 2017
Ärkebiskopen i Strasbourg, Luc Ravel, som nominerades av påve Franciskus i februari meddelade nyligen att "Muslimska troende vet mycket väl att deras fertilitet är sådan idag att de kallar den för... den Stora Ersättningen. De säger på ett mycket lugnt, mycket positivt sätt: En dag kommet allt detta vara vårt..."
Den ungerska premiärministern Viktor Orbán varnade nyligen för ett "muslimiserat Europa". Enligt honom är frågan inför de kommande årtiondena huruvida Europa kommer att fortsätta tillhöra européerna.
Under de kommande 30 åren kommer antalet afrikaner öka med mer än en miljard människor. Det är dubbelt så många som hela EU... Det demografiska trycket kommer vara enormt. Förra året korsade 180 000 personer havet i sjabbiga båtar från Libyen. Och detta är bara början. Enligt EU-kommissionären Avramopoulos väntar 3 miljoner migranter i detta ögonblick på att få komma till Europa". – Geert Wilders, parlamentsmedlem, Nederländerna och partiledare för Partiet för Frihet och Demokrati (PVV).

 Om detta må ni berätta
…Åkesson ber alltid om ursäkt för rötterna när de förs på tal. Löfven ber aldrig om ursäkt för rasbiologiska institut, tvångssteriliseringar och annat i de socialdemokratiska historieböckerna som borde vara jobbigt att minnas. Det ligger inte för Löfven att prata om det. Alltid när Åkesson replikerar med att alla partier – även Löfvens sosseri – har sina lik i garderoben ser statsministern alltid ut som en kåldocka i plytet, och stammar fram ytterligare någon rant om nazism, fascism, rasism. Det kroniska och maniska malandet om Sverigedemokraternas rötter har noll effekt på väljarnas rörelser. Löfven framstår inte som ett bättre alternativ nu bara för att Sverigedemokraterna har sin historia från då. Men det tycks inte Löfven kunna ta in. Iotakt

Jens Ganman: Med jämna mellanrum får jag frågan: vad tror du kommer att hända framöver, Jens? Med Sverige? Och med samhället? 

De som frågar jobbar inte sällan inom kommunal och statlig förvaltning och inte sällan vittnar de om kaos på sina arbetsplatser; kaos, konflikter, underskott, önsketänk, dubbeltänk, trippeltänk och grovt åsidosättande av regelverk som arbetats fram under decennier av tålmodigt, blyertsgrått trial-and-error-tjänstehennatänk. Läs mer


Har vita rätt att vara stolta?


 ..Ansiktet utåt och typisk representant för det globala styret så förödande för vita.
 …I Sverige har en trio haft huvudansvaret för att befästa den anti-vita politiken. Det är den ständiga medlemmen i Bilderberggrupen familjen Wallenberg, den judiska familjen Bonnier och det socialdemokratiska partiet. Tillsammans har de kontrollerat näringslivet, media och politiken. De har varit så framgångsrika att vi i Sverige idag helt saknar varje form av öppen, intellektuell och hederlig debatt i varje väsentlig samhällsfråga.Fria Sidor

Stefan Löfven med fru och Jacob och Marcus Wallenberg
Parnassen:
I ett  tidigare inlägg om Kim-Jong-un och president Trump fanns en kommentar om vem den svarte påven är.

4 kommentarer:

 1. Jag är ungrare som har kommit hit 1980 talet för att jobba och berika landet, inte fördärva som pågår
  just, nu! Sverige ett fint land därför skriver jag och djupt oroande vad som händer här och i Europa!

  En kollektiv folk mord och vita rasen utrotning, jag kan inte använda andra ord!
  Jag skulle vilja visa en viktig statistik, vad som ska hända här i Sverige och hela Europa, och
  Ungern inte undantag heller, tyvärr det som ska ske med oss!


  http://www.scb.se/hitta-statistik/sverige-i-siffror/manniskorna-i-sverige/framtidens-befolkning/

  ”PROGNOS FOLKMÄNGD 2017–2060
  Hög invandring ökar befolkningen
  Just nu är invandringen till Sverige hög, mycket högre än utvandringen. Så kommer det också att vara de närmaste åren, främst på grund av att inbördeskriget i Syrien leder till att många söker skydd i Sverige. Men svenska myndigheter tror att oroligheterna i Syrien kommer att minska om några år, och det innebär att färre behöver fly. Enligt SCB:s prognos kommer invandringen därför inte vara lika stor i framtiden som i dag. ”  ” Andelen födda utomlands ökar
  En annan tydlig förändring i befolkningen är att det blir allt vanligare att människor i Sverige är födda utomlands. År 2016 var 18 procent födda i ett annat land. Den siffran kommer att öka till 22 procent år 2060.
  De utlandsfödda ökar särskilt i åldersgruppen 20–64 år, som är ute på arbetsmarknaden i hög utsträckning, och bland de äldsta.
  Andelen 25–64-åringar som är utrikes födda kommer att öka från 23 procent till 28 procent under perioden fram till 2060. Samtidigt kommer andelen utrikes födda personer som är över 80 år gamla att öka från 12 procent till 25 procent.”

  Det bara början av ockupationens, för att det ska hända med afrikansk och andra ekonomiska flyktingar som invaderar landet, så att det bara en del av sanningen!

  Hälsning
  Janos

  SvaraRadera
 2. Gerda,jkf,s uttalade , bilden längst ner ,,, hur kan man kolla äktheten i det han säger ?

  SvaraRadera
 3. Vi måste förbereda oss för det värsta och hoppas på det bästa. Det ser allt annat än ljust ut för Europas befolkningar i allmänhet men för Sverige i synnerhet.

  SvaraRadera
 4. Skönt att vara på sitt 74:e solvarv. Jag kanske slipper uppleva det mesta av det Helvete som väntar? Tycker uppriktigt synd om de ungdomar som lever nu.

  SvaraRadera