torsdag 8 juni 2017

Sandor Herold om föreningen "Vi står inte ut".
Från: Sandor Herold

Malmö 7-6-2017

Till föreningen "Vi står inte ut" samt justitieminister Morgan Johansson

Det berömda s k Arbogafallet visar  med all önskvärd tydlighet att sexuella inslag när medelålders kvinnor ställer upp som s k gode män för dom små hazarpojkarna från Afghanistan förekommer.

Arbogafallet är säkerligen inte en enskild företeelse i sammanhanget. Nu får man väl se detta i dom fall som det förekommer att det är en s k win - win situation.

Kvinnorna får uppleva den sexuella njutningen på äldre dagar när dom kanske inte längre är intressanta för vare sig sina äkta hälfter eller andra män samtidigt som dom ju också får bra betalt i detta fallet från den svenska staten.

Dom unga hazarpojkarna får ju genom dessa kvinnor en inledning till kärlekslivet på ett sätt som dom säkerligen inte hade fått hemma i Afghanistan eller Iran samtidigt som dom som har turen att få en kärlekshungrande medelålders kvinna som god man troligtvis har lättare att avstå från att gå ut och våldta och tafsa på andra kvinnor och unga tjejer.
Alltså helt klart en win - win situation. Utom möjligtvis för dom skattebetalare som finansierar denna kärlekskarusell.

Det enda negativa sidan av detta är väl att dom små hazarpojkarna får hålla sig till bättre begagnade och i vissa fall kanske mer eller mindre uttjänta behag som damerna kan stå till tjänst med. Men kan inte få allt, inte ens i Sverige.

Det var ju tidigare ganska vanligt att kärlekshungriga medelålders kvinnor ofta reste till t ex Gambia för att där få uppleva den ljuva kärleken som kunde erbjudas och detta innebar ju ganska dryga kostnader att ta sig dit och vara där och bistå dom mörkhyade kärleksmaskinerna ekonomiskt som tack för deras tjänster. Genom den svenska statens flykting- och invandringspolitik har kostnaderna nu försvunnit och istället blivit en betydande inkomstkälla för damerna i fråga. Nu kommer kärleken hem till  till damerna i stället. Och pengarna också.
Så jag får väl avsluta dessa rader med att önska fortsatt trevlig samvaro för damerna tillsammans med sina små hazarpojkar. Slit inte ut dom i förtid bara, damerna!

M V H

Sandor Herold, Malmö


Till:  Organisationen Vi står inte ut
Från. Sandor Herold
Malmö 7-6-2017

Tydligen så förekommer det sexuella förbindelser mellan s k gode män av kvinnligt kön och s k ensamkommande flyktingbarn inte bara i privata hem utan också på s k HBV - hem.

F ö så kan jag meddela att ni är inte dom enda som inte står ut. Vi står inte heller ut med att betala kostnaderna som dessa vuxna åldersbedragare belastar vårt skattesystem med.
Än svårare är det att stå ut med detta när man ser vilket snusk som tydligen pågår lite varstans där kåta kärringar agerar s k gode män oavsett om det är hemma eller på HBV - hem.

Jag undrar vilka reaktioner det hade blivit om bilder där gode män som är av manligt kön hade presenterats smekande och ömt omkramande ensamkommande flyktingflickor på samma sätt och gjort uttalanden om deras vackra ögon och dylikt på ett sätt som dom tydligen kärlekskranka gode män av kvinnligt kön gjorde på den video som nu ni tydligen tänker polisanmäla?

Nu är det ju i princip nästan omöjligt att vara god man för ensamkommande flyktingflickor eftersom dom ju knappt existerar sådana eftersom ju så gott som 100 % är pojkar, eller rättare sagt vuxna män.

Ni må förlåta mig men jag tror att den påstådda och uppvisade  moderskärleken gentemot dom små hazarpojkarna i en del fall har övergått i något helt annat där moder har försvunnit och bara kärlek finns kvar. Om det nu kan kallas kärlek och inte något helt annat. Som på filmen nedan.
M V H
Sandor Herold, Malmö

Predatorer

Alla de här i #vistårinteut och #skickamejistället lämnar ju en ganska obehaglig smak i munnen. De flesta förstår ju vad det i det i många fall handlar om, det är predatorer som jagar sådana som de kan utnyttja för sin egen skull, för att kunna visa upp på facebook som om de är husdjur, för att visa hur fina och goda de är. I en del fall är det uppenbart att de även är sexuella predatorer.

 Ledarsidorna har Ann Heberlein tagit upp detta med de ensamkommande som medelålders och äldre kvinnor svärmar kring med glittrande ögon och en berättelse från en av de batikklädda som publicerats på blankspot.org. Läs kommentarerna under Heberleins artikel, det har dykt upp en där också…

Det är ett predatorbeteende som visas upp av de medelålders damerna! Man siktar in sig på sådana man tror man lättast kan utnyttja.
Och det otäcka blir ännu värre genom att de har media på sin sida som ständigt skriver snyftartiklar om det! Ett konstant flöde av snyftare i media. På TV4 var det häromdagen en som grät när ”hennes” afghan skulle utvisas, de pratar om att de älskar varandra, att de kallar dem ”mamma”, de säger att de är min son osv. INGEN i media granskar hur det egentligen står till! Man bara matar på med snyftare om dem istället. Toklandet
Här är några som vi också ska skicka dit där männen är ganska otrevliga mot kvinnorna, om, ni förstår vad jag menar! när dagen kommer då vi -  svenska folket - inte längre knyter näven i byxfickorna utan agerar. 
 Bildresultat för kvinnor straffas i arabiska länder

 

 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar