söndag 15 november 2015

Västvärldens politiker sedan 40 år är ansvariga och skyldiga till Paris-terrornDe ansvariga:
Namnen på de ansvariga för massakern i Frankrike:

1. François Hollande, Frankrikes president.
2) Angela Merkel, Tysklands premiärminister
3) David Cameron, U.H.s premiärminister
4) Stefan Löfven, Sveriges premiärminister.

…liksom de flesta av de andra premiärministrarna och europeiska statsöverhuvuden.
Och vi måste inkludera påven också, som enträget uppmanat EU att ta in fler muslimska flyktingar.

Alla dessa människor - och deras föregångare i regeringsställning - har blod på sina händer från de döda franska medborgarna och andra offer för radikal islam.  De har villigt och medvetet importerat miljontals muslimer från barbariska Mellanöstern-kulturer. De visste att många var unga män i militär ålder.  De visste att en betydande minoritet av dem var anhängare av radikala islam.
Och sedan, när det otänkbara inträffar, agerar de förvånade och upprörda och lovar att säkra sina gränser.  Tja, det är lite för sent för det nu, är det inte?

Om en djurskötare öppnar ett lejonbur och låter lejonet vandra ut, och lejonet massakrerar några djurrättsaktivister, kan du skylla på lejonet. Men det är djurskötaren som verkligen bär den största skulden, eftersom han borde ha vetat bättre.” Every Kinda People


Denne man sätter man i TV-nyheterna och intervjuar i tron att han är lojal mot det svenska samhället! Hur godtrogen får man vara?

Tillsänt mig från Olle Ljungbeck:
Följande är skrivet av Hans Iwan Bratt:

Hög tid att avslöja extremisten Abd al Haqq Kielan
 Bildresultat för abd al haqq kielan
När en media vill tala med en moderat muslim så vänder man sig gärna till imamen Abd al Haqq Kielan född Leif Karlsson. Men hans rykte som moderat är oförtjänt. Skulle någon annan ha samma uppfattningar, skulle de utan tvekan betraktas som extremist.

- Jag förstår inte Sverige och dess lagar. Det är okej att homosexuella gifter sig men det är inte tillåtet att ha fyra fruar. Jag har synnerligen svårt att förstå homoäktenskap, säger Haqq Kielan.

Haqq Kielan är inte bara imam utan dessutom ordförande i Svenska Islamiska Samfundet och menar att en av hans viktigaste uppgifter är att integrera islam i det svenska samhället.

Vad innebär integration modell Haqq Kielan?

o Kvinnan ska sköta hemmet. Hemmet är kvinnans territorium sedan 600-talet och där är det hon som bestämmer.

o Om kvinnan ska utbilda sig ska det ske före äktenskapet

o Kvinnan ska sköta familjen på alla sätt utom när det gäller försörjningen. Den tar mannen hand om.

o Äktenskapet inom islam är inte baserat på kärlek.

o Kvinnan har inte rätt att ingå äktenskap på eget initiativ, det är pappan, brodern eller någon annan manlig anhörig som bestämmer vem hon ska gifta sig med

o Det är mannens uppgift är att försörja sin familj och ge den trygghet enligt islamiskt livsmönster. Mannen ska bekosta både flickors och pojkars utbildning.

o Inom islam är det mannens ansvar att hyra in en amma, han är även tvungen till att anställa ett hembiträde. Husets härskarinna har inget tvång till marktjänst, eftersom hennes ansvar bara är barnen, resten sköter tjänstefolket. Det är mannen som betalar inom islam. Kvinnan kan jobba och hennes make kan inte hindra henne.

o Om kvinnan vill besöka muslimska väninnor går det bra, men om mannen säger nej, så är det nej

o En man kan inte ligga och be med en kvinna framför sig. Kvinnan är för frestande.

o Enligt Mose nedärvda lag är det dödsstraff genom stening för båda könen men det ska vara fyra vittnen som har sett allt och då är det verkligen alla detaljer man menar. De hårda straffen visar hur allvarligt vi muslimer ser på detta, men det är som sagt svårt att bevisa något med de villkor som finns i lagen

o Om en muslimsk man vill ha skilsmässa räcker det att han uttalar orden “jag vill skilja mig” tre gånger, men då blir mannen skyldig kvinnan en hemgift. Om det är kvinnan som vill skiljas, är det hon som får avstå hemgiften.

o Slöjan är en muslimsk handling och det är en synd att inte bära slöja. Om nu samhället tvingar kvinnorna att inte använda slöja blir det lättare att förstå att de vill offra den, säger imam Abd al Haqq Kielan. Slöjan är en nödvändighet inom islam, men vi dömer inte flickor.

(Källa Paraplyprojektet)

Haqq Kielan förespråkar alltså att sexuellt otrogna ska stenas ihjäl. Detta barbariska straff ska utföras efter en dom i en religiös domstol som inte tar hänsyn till omständigheterna utan ska döma i enlighet med påståenden av fyra manliga vittnen (om det är kvinnor fordras åtta).

Det är denna man som Svenska Kyrkan i samarbete med Riksdagen bjöd in att tala för dess ledamöter i samband med riksdagens högtidliga öppnande.

Haqq Kielan arbetar för att skapa svensk imam-utbildning på högskolenivå finansierad av den svenska staten förmodligen i hans egen anda. Säkerligen står inte stening står på schemat, men däremot jämställdhet modell islam.

Fr. Snaphanen:
Paristerrorn, sammanhang och lärdom

Av Thomas Nydahl

”Det som är säkert är att nästan alla franska partiledare som jag träffat under min tid har förefallit mig lika ovärdiga att leda landet, några på grund av brist på karaktär och begåvning, de allra flesta genom en fullständig brist på förtjänster.”
(Alexis de Tocqueville: Minnen, översättning av Per Magnus Kjellström).

 Att dessa ord skrevs på 1850-talet gör dem sannerligen inte mindre träffande idag. Det finns inte i något europeiskt land en politikerklass jag skulle anförtro med de enklaste uppgifter. Inte en enda ledargestalt värd namnet. På 1990-talet hade jag förtroende för Tony Blair, och det var i ljuset av den nordirländska uppgörelsen, och senare hade jag det för Angela Merkel. Blair är sedan länge avklädd som en skojare i miljardklassen och därtill en krigsförbrytare av stora mått. Merkel framstår alltmer som ett godhjärtat skämt, utan ledaregenskaper men med gummiryggrad som kan böjas åt alla håll.

Så ser det ut i Europa. Så ser det ut i USA. Mot islamismen har vi ingenting att sätta emot så länge vi litar på politikerklassen. Det spelar ingen roll om vi är fransmän, britter, tyskar, svenskar eller något annat. Vi har ett gemensamt öde och vi närmar oss den slutgiltiga avgrunden.

Vilka lärdomar kan vi dra av terrorn i Paris? Den första lärdomen måste vara att fjäskandet för världens farligaste ideologi just nu, islam, måste upphöra. Det i sin tur måste innebära ett stopp för den massiva importen av unga muslimer som just nu pågår och där Sverige i vanlig ordning utmärker sig som ett extremfall. Vi bjuder bokstavligt talat in IS till våra byar och städer, föder och göder dem och upprepar mantrat “det är på sikt bra för nationen”. Läs hela på Occident

Nedanstående fick jag mig tillsänd från vänner

TOTALFÖRBJUD VÅLDSIDEOLOGIN ISLAM! ...i vårt land!] Ryssland/Putin 3
     
den 13 november kl. 10:28Ryssland/Putin <3 br="">  Det är smått bedövande att inse hur korkade Europas befolkning måste vara, om de har problem med att upptäcka Washingtons (läs "Dödsstjärnan") eviga manipulerande av självständiga stater jorden över. Bombdådet i Libanon har hittills krävt 43 människoliv - IS har tagit på sig det, någon slags vriden "hämnd" för att Ryssarna inte stillatigande låter dem lustmörda sig genom en hel nation.

Flyktinglägren vid Frankrikes kust är redan infiltrerade av IS medlemmar som hotar och misshandlar de övriga i lägret...lokalbefolkningen kokar, polisen står maktlös. Men HEJ Å HÅ; om de stackars små IS-liven är arga, kan de ju alltid ringa IDIOT-Mona's telefonlinje för massmördar-gullande; sen kan ALLA börja jobba på SL och så levde de allihop lyckliga, efterblivna och illiterata i resten av sina dagar. SAP har uppenbarligen en agenda som kulminerar i inbördeskrig i vår numer sönderfallande nation. Folkets dom över hororna inom Soclialdemokratin kommer att bli MYCKET hård...

RT intervjuade igår i Tyskland ett antal personer (av BÅDA könen) ur Lokalfolkningen - de har tröttnat kapitalt på invasionen - "Om inte polisen börjar sköta sitt jobb och avhyser invällarna, kommer vi att beväpna oss, och göra det åt dem". Meanwhile in Sweden; debatt om färger på plåster, könsmaktsordning, gullande med Islamister (vi har ju för faan t.o.m. en i Regeringen!!!) samt världens näst högsta våldtäktsfrekvens, efter Lesotho.

Som lök på laxen MÖRKAR avskummen i Rosenbad, att över 95% av dessa våldtäkter utförs av "kulturberikare" - ofta i gäng! Så du svenska kvinna; GLÖM att förvänta dig någon rättssäkerhet i framtiden...de jag dock inte bryr mig om i den aspekten, är de vänstervridna genus-clownerna och fitt-virkarna på "Södertörns Högskola" (Stalinistisk plantskola); de är så urbota korkade att de förtjänar lite "tough love". DÅ kanske de fattar hur den pågående invasionen kommer att ta ifrån dem alla de friheter de tar för givna! Vårt land är under Ockupation - och vår rikspolischef går ut med ett allmänt direktiv att ID-kontrollerna vid våra "gränser" inte får vara "etniskt vinklade"; dvs han beordrar tullen att AVSIKTLIGT släppa igenom stora delar av dessa vidriga knogsläpare!

Jag är glad att mina Mor- och Farföräldrar gått ur tiden - annars hade jag fått skämmas inför dem varje gång vi sågs...
Detta inkom till bloggen från någon som kallar sig Peder Edderkop och som skickats till
Peter Wolodarski; se>;samt varenda journalist som finns I vårt land

 Statsminister Stefan Löfven skyldig till framtida massmord i Sverige

Islam bedriver krig mot västerlänningar. Målet är att Islam ska dominera hela Jorden. Vad gör då statsminister Stefan Löfven för att skydda Sveriges befolkning? Ingenting! Tvärt om, han och regeringen tänker bara på asylsökande muslimers bästa. Varje dag strömmar tusentals muslimer in i Sverige och statsministern bryr sig inte om hur många IS-mördare som kommer in i vårt land.

När Sverige drabbas av muslimska massmord på svenskar så är Stefan Löfven och Fredrik Reinfeldt de främst skyldiga. De har skapat förutsättningarna för islamister att mörda svenskar.

I detta läge måste vi snarast ha ett nytt riksdagsval. Stefan Löfven och hans regering är inte kapabel att skydda Sverige mot islamisternas kolonisering och krig mot vår civilisation.

1 kommentar:

  1. Jag hoppas innerligt att folken i Europa beväpnar sig och ställer till med ett sjuhelvetes liv för både regeringar och invällarpacket. Kanske delar av Svenska folket så småningom kommer att följa efter men att den stora massan skulle ansluta sig tvivlar jag starkt på för ett land med fler gummiryggar än det finns i Sverige går inte att finna någon stans i världen. Man gör som man alltid gjort hoppas på att någon annan skall ta på sig uppgiften. Det är bekvämt att inte ta ansvar.

    SvaraRadera