fredag 6 november 2015

Våldtäkten på Sverige. Gustaf II Adolf-dagen. "Fältherren" LöfvenGlöm aldrig bort att Sverige är svenskarnas land. Målet måste vara att ta tillbaks det även om det tar tid och kräver blod, svett och tårar. Sverige är inte och ska aldrig bli ett allemansland, en mångkultur, ett muslimskt eller ett mångetniskt land där svenskarna bara är en liten folkspillra bland andra folk.

Vi måste realisera tanken på att få bort den makthavande eliten från makten och ersätta den med människor som har en välvillig inställning till Sverige och vill att det svenska folket även i framtiden ska kontrollera landet. Vi ska göra det till en vänlig, demokratisk och väl fungerande nation där ingen makthavare någonsin i framtiden kan utöva politiskt förtyck mot den svenska befolkningen. Asylkaos

The rape of Sweden

Stefan Löfven från den nyaste Sovjetstaten har varit i London och spridit hatpropaganda mot Sverigedemokraterna:

"Jag kallar dem för fiender till det svenska samhället. Det oroar mig verkligen. Även om de är få till antalet är det illa nog att de tänder eld på byggnader där det bor barn."

Mannen har tappat all självrespekt, all politisk heder, och all värdighet. Han kan inte sjunka lägre. 

En av många kommentarer på Soldatmamma. EKP


I dag är det den 6 november och den dag då Gustaf II Adolf stupade vid Lützen 1632. Gustaf II Adolf anses vara en av världshistoriens främsta fältherrar, då han förnyade krigskonsten vilket har gjort honom känd som "den moderna krigföringens fader"

Gustav II Adolfs fältpsalm, år 1632
Text Gustaf II Adolf
Förfäras ej, du lilla hop,
fast fiendernas larm och rop
från alla sidor skalla.
De fröjdas åt din undergång,
men deras fröjd ej bliver lång;
ty låt ej modet falla.

Din sak är Guds. Gack i ditt kall
och i hans hand dig anbefall,
så räds du ingen fara.
Hans Gideon skall än bli spord,
som Herrens folk och Herrens ord
skall manligen försvara.

I Jesu namn, vårt hopp är visst,
att ondskans makt och arga list
ej kan oss skada göra.
Till hån och spott den sist skall bli.
Med oss är Gud, med honom vi:
Oss segern skall tillhöra! 

Här är några tidigare inlägg som kan läsas om igen.

Att stå emot det onda
Av Anders Johansson

Vilhelm Moberg är den upproriske som knyter näven mot Gud och makten – och mot media, denna skuggbild av den verkliga världen, självutnämnd, självreglerande, som föder sig på bottnen som fiskarna, inte riktigt celebritet men beroende av Celebriteter, av Makten, Auktoriteterna och Okunnigheten.

”Han gisslade svensken för undersåtlighet, den svenska pressen för kryperi och överheten för korruption och vanstyre. Hans kritiska journalistik är i hög grad relevant för vår tid. Sverige är i mycket detsamma”, skriver Otto v. Friesen i förordet till Mobergs I egen sak med undertiteln ”Obekväma inlägg i det offentliga samtalet”, som verkligen visar vilken fullfjädrad journalist Moberg var. I hans uppgörelse med tiden fanns aldrig en önskan att behaga eller passa in, av sådan servil anpassning fläckades inte hans självständiga ståndpunkter. Hela artikeln

Åkesson blir inte inbjuden i år hellerInga kommentarer:

Skicka en kommentar