torsdag 5 november 2015

Svenska folkets sommarstugor i fara. Kriminaliteten i Skåne. 20 miljoner muslimer i Tyskland 2020Regeringens, riksdagens och politikernas förbrytelser mot de svenska medborgarna och det samhälle dessa byggt och vill ha kvar har nu nått sådana extrema proportioner att vi folkrättsligt har rätt att ställa frågan om vi med våld har rätt att tvinga dem bort från makten innan de lagt välfärdssamhället i spillror!

Den svenska regeringens vapen mot de egna  medborgarna - del 2

Snart en förlorad idyll?

De flesta inser att regeringen kommer att få stora problem med att säkerställa tillgången på bostäder till följd av den enorma invandringen av flyktingar från krigshärdarna i Mellanöstern. Ekvationen går helt enkelt inte ihop. Ett par hundra tusen flyktingar årligen har sikte på Sverige och bostadsbyggandet är fortsatt lågt. Asylboenden fylls snabbt och inga möjligheter finns att ge alla dem som får uppehållstillstånd ett fortsatt permanentboende på önskad ort.
Boverkets försök att tvinga kommunerna till planläggning av mark som inte är önskvärd för bebyggelse kommer, om de genomförs genom länsstyrelsens tvångsåtgärder, att ta lång tid om demokratin skall respekteras. Påföljande byggande lär drabbas av samma passiva motstånd.Krabbe
.........

Till: den politiska s.k. eliten d.v.s. riksdagsledamöterna i Sveriges riksdag

Från: Kenneth Sandberg

Den siste idioten är inte född..
..och dessvärre dröjer en del sig kvar!

//Kenneth Sandberg

De som oroas av de nationalistiska värderingarna som sprids måste våga ta striden för att stärka urholkade institutioner som EU och FN, skriver Göran Färm (S), fd Europaparlamentariker.

“Flyktingkrisen målas ofta upp som ”ännu ett exempel på EU:s kris”. Det är en bild som bör problematiseras. Sanningen är snarare att medlemsstater som pressas internt av högernationalistiska framgångar vägrar låta EU spela den roll i migrationspolitiken som unionen bör få göra.

Dagens kris är nämligen inte bara en kris för den praktiska hanteringen av flyktingströmmarna. Den är än mer ett misslyckande för idén att forma en uppsättning universella värderingar – demokrati, mänskliga rättigheter, öppenhet men också fri rörlighet och fri handel – som grund för det globala och europeiska samarbetet.

När högerpopulismen kräver rigida tak för flyktingmottagandet är det ett grundskott mot tanken bakom FN:s flyktingkonvention, den absoluta skyldigheten att ta emot skyddssökande flyktingar. Första gången FN:s konvention från 1951 prövas på allvar verkar många vilja överge den, just när den behövs som bäst – även i USA och arabvärlden”.

Göran Färm (S), fd Europaparlamentariker. Hela artikeln här

fr. Snaphanen:
Brotten tryggheten och den moderna tidens skånska liv
Av Thomas Nydahl

Låt oss blicka ut över Skåne och se hur människor har det i stormen från brottsligheten.
En familj i Åstorp åker för att storhandla. När de återvänder hem till sin villa är dörren uppbruten och värdefulla smycken och datorer är borta. Helsingborgs Dagblad kommenterar: ”Det har varit flera liknande fall där tjuvar slår till medan man parkerar sin bil vid just ett köpcenter.”

En handikappad, äldre man i Förslöv blir, när han öppnar sin dörr, ombedd att växla en 500-lapp. Han nekar och personen stiger rakt in i lägenheten för att han är törstig. Hans plånbok blir förstås länsad av ”den törstige”.
En restaurang i Klippan får entrédörren uppbruten. De skyldiga slår sönder delar av inredning och tar med sig alkohol, mat och en dator därifrån.

Detta är väl ingenting att tjafsa om? Sådant kallades förr ”vardagsbrottslighet” och ”småbrott”. Men vad innebär sådana brott för människor som utsätts för dem? Jag vill se dem mot bakgrund av bland annat den ökande åldringsbrottsligheten och de allt vanligare kopparstölderna. De ingår i ett mönster.

Jag kan inte erinra mig att jag i min Malmöförort som ung någonsin hörde talas om gamla människor – i min egen släkt eller andra – som rånats av människor som ringt på deras dörrar. Jag kan inte erinra mig att en enda restaurang eller butik i förorterna där jag levde drabbades av rån eller inbrott. Fick Malmös kyrkor och järnvägsnät någonsin värdefulla koppartak eller ledningar stulna?

Den som lovsjunger vår nya tid tror förstås bara att jag glömt det som hänt. Men så förhåller det sig inte. Både storstaden Malmö och landskapet Skåne uppfattades som relativt trygga platser på jorden. Den förändring jag verkligen minns kom med bygget av de stora förorterna. Då började man tala om en specifik form av problem som hängde samman med arbetslöshet, missbruk och andra sociala problem. Hela artikeln på Snaphanen

Ensamkommande får mer pengar än polisen, åklagarmyndigheten och domstolarna tillsammans
Kostnaden för ensamkommande flyktingbarn kommer att öka med 15 miljarder kronor nästa år, enligt SVT Nyheter. Det innebär en kostnad på 27,6 miljarder redan 2016 vilket är lika mycket som polisen, domstolsväsendet och åklagarmyndigheten tillsammans. Demokratbloggen

Sveriges invandringspolitiska galenskaper får nu internationell spridning som en följd av att en välkänd amerikansk skådespelare på Twitter driver med Sveriges katastrofala invandringspolitik.

Välkänd amerikansk skådespelare James Woods, driver med Sveriges invandringsvansinne
James Woods, en välkänd amerikansk skådespelare med närmare 300 000 följare på Twitter (@RealJamesWoods), konstaterade nyligen i en sarkastisk och raljerande tweet att (översatt till svenska) “Sverige åtnjuter ett varmt omfamnande från dem som söker ett bättre liv“, ovanför en bild av vad som visar en man som spottar en blond kvinna i ansiktet. Woods text påpekar kort och gott att lyxmigranter spottar Sverige och det svenska folket rakt i ansiktet. Redan efter 30 minuter hade Woods tweet delats närmare 600 gånger.

Bilden verkar dock inte vara tagen i Sverige, vilket Woods senare också påpekade, utan eventuellt i Österrike i juni i år. Var bilden faktiskt är tagen är dock mindre intressant. Det intressanta i sammanhanget är att en välkänd amerikansk skådespelare kopplar ihop agerandet på bilden som representativt och symboliskt för svensk invandringspolitik.

En kommentar bland många:
James Woods har dessutom en dokumenterat hög IQ. Så det kanske inte är så förvånande att han ser sanningen som den är. Avpixlat

Tyskland: "20 miljoner muslimer år 2020"

"Vi importerar islamisk extremism, arabisk antisemitism, nationella och etniska konflikter mellan andra folkgrupper, och en annan inställning till samhället och lagen." – Utdrag ur ett läckt tyskt underrättelsedokument.

"Vi måste vara tydliga med att det finns gränser och kvoter för immigration – vi kan inte rädda hela världen." – Markus Söder, finansminister i Bayern.

"Migrantkrisen har potential att destabilisera regeringar, länder och hela den europeiska kontinenten. ... Det vi har sett nu är inte en flyktingkris. Det är en migrantrörelse bestående av ekonomiska migranter, flyktingar och utländska krigare." – Ungerske premiärministern Viktor Orbán.

"Samtidigt strömmar flyktingarna fortfarande in i Tyskland – i en takt på runt 10 000 om dagen. ... Årtiondet efter att fru Merkel kom till makten 2005 framstår nu som en välsignad period för Tyskland, under vilken landet åtnjöt fred, välstånd och internationell respekt samtidigt som man höll övriga världens problem på tryggt avstånd. Den gyllene eran är nu slut." – Gideon Rachman, Financial Times.Gatestone
Läs:

1 kommentar:

  1. För egen del bryr jag mig inte om Landsförrädarna ta Svenska folkets fritidshus och sommarstugor och ger till invällarpacket. De som skall bry sig är dessa hus och stugors ägare. Men i mina ögon är de alldeles för korkade för att ens komma på tanken att bli orolig.

    SvaraRadera