måndag 9 november 2015

Svenska politiker bör snart se upp för folkets vrede. Ljungbeck: Som man sår får man skörda. Kenneth S: Kriskommission omedelbart”Sveket mot svenska folket är så oerhört stort så det saknar motstycke i historien.
Aldrig tidigare har svenska ledare svikit sitt folk på detta sätt.

Sveket genomsyrar hela det svenska samhället från regering, riksdag, skolan, rättsväsendet, massmedia, kommuner, landsting och alla myndigheter.

Överallt sitter svekets administratörer och administrerar
svenskarnas undergång Belöningen från Reinfeldt & alliansen
är fina jobb och hög lön.”
En kommentar på bloggen 2012

Fr. Snaphanen

Det kommer oundvikligen att ske  - att Sveriges sammanbrott i slow motion sprider sig till de popmusiker, som vågar!!! Denna text är  rätt mustig, och mustigare  kan den bli för politikerna, allteftersom färre svenskar räds deras tyranni över oppositionen. När denna hämsko är borta, kan svenska politiker komma att darra inför detta. Jag önskar naturligtvis att miljoner  svenskar reser sig upp mot sina förtryckare, och demonstrerar  mot dem, som en gång Solidarnosc i Polen och måndagsdemonstrationerna i DDR 1989! Välter omkull dem och jagar dem till helvetet. Verkligen en sann lycka att få uppleva. 

Måndagsdemonstrationer i Tyskland oktober 1989
 Bundesarchiv Bild 183-1989-1023-022, Leipzig, Montagsdemonstration.jpg

Olle Ljungbeck:
Skörden blev dubbelt upp!
Sent skall syndaren vakna.

Efter valet 2014 hade Sverigedemokraterna ett enda krav för att släppa igenom budgeten i riksdagen. Kravet var att invandringen inte fick öka från den mycket höga nivån den låg på då. Det var dock omöjligt för sjuklövern och den samlade media-eliten att acceptera detta.

Samtidigt beskyllde man Sverigedemokraterna för att skapa kaos.


Nu har man fått sitt kaos. Detta hade man inte fått om man följt Sverigedemokraternas råd. Det man sår får man ibland skörda dubbelt upp.
 Olle Ljungbeck, Gävle

Rektorn bortförklarade tafsningarna: "Pojkar är pojkar" – sen våldtog Ali sin klasskamrat på skolgården
Publicerad 6 november 2015 kl 18.59
Granskning. Skolledningen vägrade ingripa när en afrikansk elev ofredade flickor på mellanstadiet med sexuella närmanden och tafsningar. Till slut våldtog eleven en svensk flicka i en buske på skolgården, men trots föräldrarnas protester har skolledningen beslutat att han ska få gå kvar på skolan.
 – Vi blir spottade i ansiktet för att vi är svenskar, säger en förälder till Fria Tider.

Björn Norström, Avpixlat
Jag har tänkt starta ett nytt parti – Framtidspartiet. Nedan är några utvalda programpunkter som borde gå väl hem hos en stor del av det svenska folket men framför allt politiker, journalister och etablissemanget, utöver en snabbt växande grupp migranter.

Kvinnor ska inte ha rösträtt.
Kvinnor är mindre värda än män.
Ogifta människor som har sex ska bestraffas med 100 piskrapp. Otrohet inom äktenskap ska bestraffas med stening till döds.
Olydiga kvinnor ska bestraffas på olika sätt såsom neka dem sex och ge dom stryk.
Slaveri uppmuntras. Män ska kunna ha kvinnor som sexslavar.
Snatteri ska bestraffas med avskurna händer.
Människor som inte underkastar sig Framtidspartiet ska dödas.
Olika grupper har olika värde.
Demokratin ska avregleras.
Barnäktenskap och pedofili ska tillåtas.


…Naturligtvis är ovan ironi och sarkasm men samtidigt en bister verklighet som växer fram i Sverige idag i snabb takt genom massmigration av människor och kulturer som omfamnar just dessa punkter.
Punkterna ovan ur det s.k. ”partiprogrammet” är nämligen utdrag ur koranen samt haditherna inom islam, texter som sanna muslimer förväntas omfamna, även muslimer i Sverige och de som nu anländer, dessutom i enormt stora antal. Som referens, nedan länkar till källorna ur koranen och haditherna som ovan punkter nämner. AvpixlatSent: Friday, November 06, 2015 2:20 PMSubject: Kriskommission omedelbart!“Det räcker nog inte med nyval. Sverige är så akut illa ute att något mer extraordinärt skulle behövas. Omedelbart. Kanske en väl sammansatt kriskommission som skulle kunna hjälpa en handfallen, idélös politisk ledning. Det saknas inte insiktsfulla, opolitiska, forskare och experter inom de olika krisfälten. Ta hjälp av dem istället för att bannlysa dem från debatten och kalla alla för pk-nomenklaturan obekväma tänkare för rasister och SD-sympatisörer”. AvpixlatLou Reed om journalister: Det finns ingen lägre livsform
Ta del av vad som kallas katastrofintervjun med Lou Reed.

”Jag är rädd 24 timmar om dygnet Men inte nödvändigtvis i New York men Sverige - Jag blir rädd. Det är ... tomt på något sätt, alla är fulla.  Allt fungerar. Du vet, om du stannar vid ett stoppljus och inte stänger av motorn, kommer folk fram och pratar med dig om det. Du går till medicinskåpet och öppnar det och det finns en liten affisch som äger: "I händelse av självmord - Ring ..." Du slår på TV: n, där pågår en öronoperation. Dessa saker skrämmer mig. New York? Nej "Hela artikeln
Den dagen kanske inte är alltför avlägsen då hela systemet brakar samman.

 Då bör rimligen svenska folket kräva nyval och ge makten åt dem som vill värna vårt land.Den dagen skall alla de politiker som svikit det mandat vi givit dem ställas till ansvar.

 Och straffen skall bli annat än samhällstjänst.

1 kommentar:

  1. Lasvart! http://nyanser.se/5819/en-essa-om-om-hur-sverige-erovrades/

    SvaraRadera