tisdag 17 november 2015

Stefan Löfven- Sveriges diktator! SSU-broilern Schönström uttalar sig om högerextremism som ett större hot än islamLandsförräderi kan inte preskriberas
Civil olydnad
Eftersom de aldrig begärt de svenska medborgarnas samtycke har vi ingen anledning att ställa upp för de inkommande. Därför bör vi på alla sätt genom civilt motstånd försvåra placeringar och invandring.

Den dagen kanske inte är alltför avlägsen då hela systemet brakar samman.
 Då bör rimligen svenska folket kräva nyval och ge makten åt dem som vill värna vårt land.

Den dagen skall alla de politiker som svikit det mandat vi givit dem ställas till ansvar.

 Olle Ljungbeck:
Vem yttrade följande? "Denna fråga är för viktig att överlämna till folkets avgörande". Var det Hitler, Stalin, Mussolino, Mao etc? Nej det var ..........!

Vem yttrade följande? "Denna fråga är för viktig att överlämna till folkets avgörande". Var det Hitler, Stalin, Mussolino, Mao etc? Nej DET VAR SVERIGES STATSMINISTER STEFAN LÖFVEN!


Frågan som ställdes till Stefan Löfven gällde om svenska folket skulle få rösta om massinvandringen. Den kanske viktigaste frågan någonsin i Sveriges historia ansåg emellertid Sveriges statsminister att han ensam och inte svenska folket skulle avgöra!

Självklart agerar inte en demokrat och mogen människa på detta sätt. Men har Stefan Löfven någon gång under sin regeringstid visat att han är demokrat? Att han har en sund personlighet? Nej!

Nej, denne obildade och obegåvade skurk  har tillsammans med övriga sjuklövern genom massinvandringen skapat permanent otrygghet och enorm kriminalitet i det land som tidigare var ett av de tryggaste att leva i. Hans personlighet är sådan att han inte förmår visa känslor och omtanke för sitt folk. Den humanitet han i tid och otid påstår sig företräda är inget annat än falskhet. Ett tecken på detta är bl a den närmast cyniska inställning han har till hur svenska folket drabbas. Som ganska god kännare av den mänskliga naturen vill jag påstå att hans självförhärligande, som varande den störste humanisten, inte är något annat än ett uttryck för den hänsynslöse karriäristens personlighet.  Inom denna ryms också ett inte så litet mått av psykopati.

Hur diagnostiserar man t ex hans notoriska ljugande som jag kan minnas överträffar alla tidigare politiker. 

Självklart är massinvandringen ett folkbrott riktat mot svenska folket.

Denne skurk som utan att göra något, åser hur svenska kvinnor/småflickor våldtas/gruppvåldtas. Hur kriminaliteten i form av mord, grovt våld, rån, skjutande sprängande hela tiden ökar. Trots detta finns det ingen tanke på att begränsa invandringen.

Vi ser allt fler unga muslimer/islamister rekryteras till terrorgrupper. Regeringen gör överhuvudtaget inget för att motverka rekryteringen dessa. Trots att det i dag enligt svensk lag är kriminellt att finansiera, rekrytera, uppmuntra och organisera terrorism görs inget för att stävja detta. Ingen har ännu åtalats eller dömts trots att det enligt Säpo har återvänt ca 130 individer som stridit för IS och andra terrorgrupper! I stället säger Sveriges genom tiderna lataste, ointelligentaste justitieminister Morgan Johansson att tidigast våren 2017 kan en lag vara färdig som gör det möjligt att lagföra dessa islamister!

Därför är det närmast ett hån mot de svenska medborgarna när nu Stefan Löfven frikostigt går ut och lovar Frankrike att såväl svenska soldater som vapen skall ställas till deras förfogande som hjälp mot terrorgrupper. Självklart solidariserar jag mig med Frankrike, men borde inte Löfven i första hand värna de svenska medborgarna? Och borde han inte gjort det för länge sedan?

I Sverige satsas inga resurser för att hindra invandrare att terrorisera, döda och våldföra sig på svenska kvinnor, män och barn!

Däremot sätts det in resurser för skydd åt invandrare när endast ett litet fåtal sådana utsatts för brott i förhållande till de många tusen svenskar som drabbats.

Aningslösheten när det gäller radikaliseringen av muslimer är synnerligen allvarlig såväl i nuet som på sikt. Göteborg är den stad i Europa som "levererar" flest terrorister till terrorgrupper, ändå görs inget! Trots detta låter man extremister och fundamentalister driva skolor och ungdomsverksamhet. Inte nog härmed utan de får därtill betydande belopp av skattemedel.

Men inte ens i skolor drivna av kommunerna får våra barn trygghet och möjlighet till att på ett ordnat sätt genomföra sin skolgång. Det är nu mera regel än undantag att flickor (men också pojkar) utsätts för grov mobbing där unga  muslimer kräver att flickorna skall bära schal och i övrigt klä sig som islam kräver. Vad jag inte förstår är att svenska föräldrar kan åse hur deras barns skolgång blir mer och mer kaosartad så att de till slut inte vill gå till skolan. Detta såväl av rädsla som av att det inte går att inhämta kunskaper i en miljö med stökiga analfabeter, som aldrig lärt sig uppträda på ett civiliserat sätt.

Den som verkligen vill sätta sig in i och ta reda på hur extrema islamister organiserar sig för att få en maktställning i framtiden skulle inte sova gott om nätterna. Det är väl ingen som tror att dessa människor har minsta tanke att integrera sig i det svenska samhället. Nej det enda som föresvävar och driver dem är skapandet av en islamistisk stat med värderingar och lagar enligt koranen.

På lite längre sikt att ta över Sverige. Parallellsamhällena i många av våra städer har kommit långt i detta hänseende men är bara början. Se på det förtryck och hot som de muslimer vilka vill anpassa sig och assimileras i det svenska samhället utsätts för!

Jag vill påstå att Stefan Löfven och övriga ledare i sjuklöverpartierna nästan är kopior av den norske förrädaren Vidkun Quisling. Denna man var lika grym mot norrmännen som Hitler var mot vissa grupper. De svenska Quislingarna har inte som normannen börjat ta livet av svenskar det låter de islamisterna göra ännu så länge!

Men indirekt är sjuklöverpartierna skyldiga till otryggheten, kriminaliteten, morden, våldtäkterna och om något år också den ekonomiska  katastrofen eftersom de inte vill (av ren prestige?) ändra på Sveriges väg mot stupet.

Den som vill rädda Sverige måste inta en mycket hårdare hållning mot islam. Islam och IS är samma andas barn. Det finns ingen måttfull eller fredlig Islam. Detta är den endast så länge den är i underläge. Därför får den aldrig ges inflytande utan skall alltid bekämpas och mötas med makt från samhällets sida.

Tyvärr är det alltför många av våra ointelligenta, obildade och infantila politiker som på grund av det nämnda inte fattar vart vi är på väg och vilket hot Islam utgör.

När jag nu ser hur våra barn och barnbarn redan drabbats av islams "terror" förstår jag inte hur dagens föräldrar tänker när de låter det fortsätta utan att göra uppror!

Skall de bli en förlorad generation pga av att ingen vill se faran med ISLAM och agera?

Olle Ljungbeck, Gävle

Till:
Från: Sandor Herold

Högerextremism större hot än våldsbejakande islamism

Andreas Schönström, en produkt från den socialdemokratiska broilerfarmen SSU där tankeverksamhet är en begåvning som kommer mycket långt ner på listan över eventuellt positiva egenskaper.

Mannen i fråga har jag erfarenhet av sedan ca 15 år tillbaka då han ofta medverkade i sossarnas närradio som går under namnet Radio A här i Malmö. Hans främsta egenskap var att han mycket sällan kom i tid och många gånger kom han inte alls p g a morgontrötthet .En egenskap som hos sossarna alltså belönas med en kommunalrådspost.

F ö så beklagar jag att det inte var han som grovt misshandlades av ett par unga s k kulturberikare utanför Folkets hus här i Malmö för ca 7-8 år sedan utan att det var programledaren i Radio A, Patrik Lindqvist, som fick "njuta " av den mångkulturella behandlingen för då hade kanske mannen i fråga haft en annorlunda syn på vilket som är det största problemet när det gäller varifrån våldet kommer.

Denna händelse gjorde sossarna allt för att tysta ner eftersom ju gärningsmännen var av utländsk härkomst.
Sandor Herold, Malmö

Så här skriver Sandor:
Titta på videon om ni inte gjort det tidigare.
 

Se videon: Petterssons  - dagen då slussportarna öppnades

Se hur svinet Merkel lägger ifrån sig sitt eget lands flagga och säger att islam tillhör Tyskland....

Se hur en aningslös ung tysk tjej står och applåderar ankomna flyktingar och delar ut gratis kyssar till dom.Denna tjej önskar jag av hela mitt hjärta en långvarig gratis gruppvåldtäkt utföras av bl a han i inslaget som beklagar sig över att hans ballar är överfulla.

Fy fan,säger jag,jag saknar ord för vad vissa idioter är kapabla att göra med sitt eget land....

Frankrikes politiskt korrekta krig mot islamisk terror

Franska ledare agerar konsekvent på sätt som underminerar deras uttalade mål att utplåna islamisk terror.

Kritiker menar att termen "Daesh" är ett politiskt korrekt lingvistiskt verktyg som ger västerländska ledare möjlighet att påstå att Islamiska staten inte är islamisk – och därmed ignorera grundorsaken till islamisk terror och militant jihad.

Franska ledare har också varit konsekvent antagonistiska mot Israel, ett land som brottas med islamisk terror varje dag. Frankrike går i bräschen för internationella diplomatiska ansträngningar för att verka för en FN-resolution som skulle leda till etablerandet av en oberoende palestinsk stat inom två år. Detta vittvättar i praktiken palestinsk terror.

Franska islamkritiker trakasseras rutinmässigt med strategiska åtal i syfte att censurera, skrämma och tysta dem. I ett fall nyligen stängdes en 43-årig polisman från Lyon, Sébastien Jallamion, av från sin tjänst och bötfälldes med 5 000 euro – för att han fördömde halshuggningen av Hervé Gourdel av algeriska jihadister.

"De som tar avstånd från fundamentalisternas olagliga beteende löper större risk att åtalas än fundamentalisterna som beter sig olagligt." Marine Le Pen, ledare för Nationella Fronten. Gatestone


1 kommentar:

  1. Lustigt att ni har hittat den bilden på Löfven också. Jag gjorde ett meme bara härom dagen. Tänkte på det där att han tjatar om ansvar hela tiden och den bilden tyckte jag passade bäst. Ni får gärna använda den i framtiden. Är inte så noga med sånt. :)

    https://i.imgflip.com/u5n25.jpg

    SvaraRadera