lördag 7 november 2015

Sjuklöverns landsförräderi kan inte preskriberas. Anna Kinberg Batra går i Hitlers fotspår. SD skall förbjudas rösta som de vill i budgetomröstningarOlle Ljungbeck:
Dessa brott kan aldrig preskriberas.

Den dagen kanske inte är alltför avlägsen då hela systemet brakar samman.
 Då bör rimligen svenska folket kräva nyval och ge makten åt dem som vill värna vårt land.

Den dagen skall alla de politiker som svikit det mandat vi givit dem ställas till ansvar.
 Och straffen skall bli annat än samhällstjänst.


En obildad, primitiv, handlingsförlamad individ har lurat till sig regeringsmakten genom att sätta lögnen i system. Men han är inte ensam. Till sin hjälp såväl tidigare som för närvarande har han samtliga sjuklöverpartiers ledare och riksdagsledamöter. Fyrklövern skulle kunna avsätta honom vilken dag som helst men gör det inte, eftersom de är lika moraliskt förfallna som denne person. Senaste löftet som sveks är trainee-jobb åt 32.000 ungdomar. Löftet var att ingen skulle gå arbetslös mer än tre månader. Av dessa lovade 32000 jobb har endast ett blivit verklighet! Men det största brottet är ändå hanteringen av massinvandringen.

Till sin hjälp att utradera välfärds- och trygghetslandet Sverige har han förutom samtliga sjuklöverpartier, pk-medier och ministrarna i sin regering. Den främsta katastrofen är utan tvekan "justitie- och migrationsministern" Morgan Johansson om möjligt mer initiativlös än sin chef.

Jag backar inte för att använda ordet förståndshandikappad och handlingsoförmögen. Det kan ingen göra efter att ha hört honom i gårdagens tv-uttalande om massinvandring-
en. Samtidigt som han medger att Sveriges möjligheter att ta emot fler asylsökande är uttömt, har han inget recept för att stoppa de horder som ändå är på väg in. Lyssna på hans råd. "Vi uppmanar dem att stanna i Tyskland"!

Men om de ändå söker sig till Sverige får de göra det på eget ansvar. Med ett sådant svar har han självklart erkänt att Sverige inte längre är en suverän stat. Att vi saknar en beslutsför regering! Hans svar kan inte tolkas på annat sätt än att det är fritt fram för vem som helst, som inte är medborgare i Sverige att söka sig hit och bosätta sig här. Han har helt enkelt förklarat att Sverige inte har rätt att stänga sina gränser.

Det är på tiden att vi invandrarmotståndare går på offensiven och inte längre hukar oss för dem som gör allt för att förstöra Sverige. I stället bör vi agera och ifrågasätta dem för de lögnare och dödgrävare av sanningen som de verkligen är. På vår sida har vi större delen av de övriga nordiska ländernas politiker och medier.

Ingen kan väl undgå att se hur dessa ironiserar och driver med den svenska pk-eliten. Detta senare bör stärka de som inte helt vågar visa sitt motstånd mot dagens massinvandring. Från att ha varit kanske världens främsta land att bo i, såväl vad gäller välfärd som trygghet håller sjuklöver- partierna på att förstöra allt genom att ge sitt oreserverade stöd åt våldtäktsmän, mördare, grova våldsverkare, rånare, hedersvåld etc. Ja de stöder därmed en utveckling av kriminalitet som snart slår alla "rekord" Den som påstår att jag har fel måste då förklara varför vi ligger högst i brottsstatistiken i Norden såväl vad gäller våldtäkter, mord, grovt våld etc. De måste också förklara hur tre "unga" män som på det grövsta våldtagit en ung kvinna kan komma undan med högst 9 månaders"samhällsvård". Men de är tyvärr inga undantag.

Detta gäller i många fall där svenska kvinnor våldtagits så att de helt fått sitt liv förstört. Och vad tänker man göra för att förhindra att f n ca 40000 unga män inte blir potentiella våldtäktsmän utan också reella? Nöjer man sig med ett cyniskt, "invandringen måste få kosta något"!

Otryggheten har aldrig varit värre.

Våldtäkter/gruppvåldtäkter, mord, grovt våld, skjutande, sprängande har blivit vardag för oss svenskar. Sveriges befolkning lever i dag under terror från de som det sägs skall frälsa oss från en ålderskris. Lögnen kunde inte vara större.

Jag har varit med och byggt det här landet och jag vägrar ge det till dagens invandrare, som inte hör hemma i vår kultur eller anpassar sig till denna. Jag kommer att visa mitt avståndstagande i handling och inte på något sätt understödja deras vistelse här.

Att det är ett grovt brott såväl mot demokratin som mot Sveriges medborgare att vi inte genom folkomröstning får avgöra numerären på invandringen visar på att sjuklöverpartierna inte har något att lära av nazismen, fascismen, kommunismen eller dagens diktaturer.

I dag har vi ett stort antal samhällen där inflödet av invandrare är många gånger större än lokalbefolkningen.

Det är i dessa samhällen ett högt antal pensionärer. Nu när de vill ha ett lugnt liv i trygghet de sista åren de har kvar förmenas detta dem. I stället har de fått ett stort antal obildade, vidskepliga analfabeter och våldsverkare i sin omgivning som ständigt stör och oroar dem. Men de blir också bestulna och ofredade och får till och med sina hem skadade. Om detta kan många vittna.

För var dag som går kommer nya bekräftelser om att Sverigedemokraterna haft rätt.

Och vad väntar inte i framtiden med 100.000-200,000 inkommande varje år de närmaste åren.

Varför skall vi göra det lättare för dem att anpassa sig här. Gör vi det undergräver vi vår egen framtid.

De dårar som driver detta bor inte i de områden där de placerar dessa invandrare.

Eftersom de aldrig begärt de svenska medborgarnas samtycke har vi ingen anledning att ställa upp för de inkommande. Därför bör vi på alla sätt genom civilt motstånd försvåra placeringar och invandring.

Varför skulle jag hälsa dessa individer välkomna. Varför skulle jag anse att de män/pojkar som endast ser kvinnan som ett hål att köra in kuken i, berikar mitt land. Ja visst erkänner jag att inte alla inkommande män är sådana. Men det gäller en stor del av de som kommer från den kultur där islam är förhärskande. Det ingår också i denna religion att skända kvinnor. Vill vi ha ett samhälle där kvinnor och män ligger och knäböjer avsevärd tid om dagen för en gubbe som levde för 1400 år sedan och representerade ondskan, vidskepelse, våld och kvinnoförtryck. Och som i övrigt vill föra vårt land tillbaka till medeltiden.

Ovanstående kan tyckas vara ett brutalt och grovt sätt att uttrycka sig. Men när nu verkligheten är sådan vore det fel att göra poesi av den. 

Inte ens deras barn ger vi möjlighet till en utveckling fjärran från de fundamentalistiska mullornas hjärntvätt! I stället låter vi de primitivaste inom denna religion fostra de barn, som en gång skall bli en del av Sverige! Är det någon som verkligen tror att dessa barn någonsin kommer att integreras? Eller ta till sig våra värderingar om t ex jämlikhet mellan kvinnor och män?

Självklart kommer fundamentalisterna i dessa skolor att göra allt för att förhindra att så sker. Inte minst tillståndet att driva muslimska/islamistiska friskolor visar på politikernas blindhet och låt - gå - mentalitet.

Ja, ovanstående är grova ord. Men varför skulle jag skriva om och dölja verkligheten. Detta gör ju politiker och medier varje dag och vilseför totalt medborgarna om sanningen.

Därför kommer också den dagen då pk-eliten står handfallna inför den islamistiska terror, som blir följden av att inte i dag vilja se och skildra verkligheten som den är.

Då kan man inte som i dag om massinvandringen säga, "det hade vi ingen aaaning om"! 

Civil olydnad
Jag förordar därför civil olydnad för att bekämpa massinvandringen. I vissa mindre orter är nu invandrarantalet 2-3 gånger större än den lokala befolkningen. Tror någon att pk-eliten för en stund tänkt på hur framtiden kommer att gestalta sig för den lokala befolkningen bestående av pensionärer barn och ett antal i arbetsför ålder. Skulle denna pk-elit vilja bo där en grupp analfabeter, personer som inte kan skilja på mitt och ditt - vare sig ägodelar eller tomtmark är på väg att ta över. Aldrig! Därför måste vi motarbeta all inflyttning av invandrare på dessa orter. Och det är fullt möjligt att göra så.

Den dagen kanske inte är alltför avlägsen då hela systemet brakar samman. Då bör rimligen svenska folket kräva nyval och ge makten åt dem som vill värna vårt land.
Den dagen skall alla de politiker som svikit det mandat vi givit dem ställas till ansvar. Och straffen skall bli annat än samhällstjänst.
 Olle Ljungbeck, Gävle


mordare (1)

Kinberg Batra kräver DÖ-lag – vill förbjuda SD att rösta som de vill
 Bildresultat för Anna Kinberg Batra

STOCKHOLM Moderaternas partiledare Anna Kinberg Batra vill lagstifta om en ny decemberöverenskommelse. Enligt den nya lagen ska Sverigedemokraternas riksdagsledamöter stoppas från att rösta som de vill i riksdagens budgetomröstningar.
I en intervju med Dagens Nyheter idag kräver M-ledaren en ny decemberöverenskommelse, men denna gång ska överenskommelsen bli en lag som inte kan rivas upp.

Vi skulle behöva ett regelverk som förtydligar att störst underlag också kan regera och genomföra sitt budgetbeslut. Det är bättre än en överenskommelse. Nu har vi sett de senaste veckorna att en överenskommelse lättare faller, säger Kinberg Batra till DN.

Diskussionen om en lagstiftning var uppe redan förra vintern efter att SD röstat på alliansens budget, som därmed fick fler röster än regeringens rödgröna budgetproposition. Med hjälp av en ny lag vill Kinberg Batra förhindra att SD:s riksdagsledmöter röstar på något annat budgetförslag än det egna partiets förslag. I och med det skulle regeringen alltid få igenom sin budget.

Socialdemokraterna säger nej
Såväl statsminister Stefan Löfven som finansminister Magdalena Andersson har hittills sagt nej till att stifta en DÖ-lag. De båda socialdemokratiska ministrarna föredrar att budgetfrågan löses genom överenskommelser istället för med en tvingande lagstiftning.
Jag tycker att det skulle vara olämpligt att lagstifta. Det är en typisk sådan fråga som man bör lösa i en överenskommelse, sade Andersson till SIX News i somras. Hela artikeln


Här är en kommentar under artikeln. Den stämmer till eftertanke.

Tomas Fiertek
Ermächtigungsgesetz igen!
Anna Hitler Batra hoppas på att valboskapet inte kan sin historia.

Fullmaktslagen (tyska Ermächtigungsgesetz) var en lag som antogs av den tyska riksdagen den 23 mars 1933 och som trädde i kraft dagen därpå. Lagen, vars formella titel var Gesetz zur Behebung der Not von Volk und Reich (”Lagen om avhjälpande av folkets och rikets nöd”), innebar att Tysklands rikskansler Adolf Hitler blev högsta lagstiftande organ. Hitler blev därmed Tysklands diktator och Löfven Sveriges efter att DÖ klubbades igenom!

Nationalsocialistiska tyska arbetarepartiet (NSDAP) hade tillsammans med Tysknationella folkpartiet (DNVP) absolut majoritet för lagens antagande, men man behövde två tredjedels majoritet. Genom att förbjuda Tysklands kommunistiska parti (KPD), hota socialdemokratiska ledamöter och ge lösa löften till Centrumpartiet (Z) kunde lagen antas med 441 röster för och 94 emot. I och med detta var Weimarrepublikens tid definitivt slut.” Efter DÖ var det slut på demokratin i Sverige!

Precis samma ingredienser finns i DÖ som det fanns i Tysklands Fullmaktslag! SD utesluts av surklövern som i sin tur får ett vagt löfte av Löfven att överenskommelsen skall gälla till 2022. Det är skrämmande att denna skrämmande historia upprepar sig i vårt land där i princip hela svenska folket fördömer Hitler och hans gärningar! Men, att vår regering tillämpar samma metoder som en massmördare det är helt i sin ordning för stora delar av etablissemanget!

Alltså, det spelar ingen roll hur vi röstar, blocken har genom uppgörelsen gett varandra fribrev att få igenom sina budgetar utan att någon opponerar sig. SD är inte längre vågmästare, men med tanke på hur det gick i Norge där Fremskrittspartiet blev största parti så kan allt ändra sig över en enda natt. Det kära SD-vänner och sympatisörer är väl värt att tänka på inför nästa val när det nu kommer.

Decemberuppgörelsen gör även att fria val blir helt onödiga eftersom inget av blocken tänker sätta sig i opposition när det gäller viktiga frågor. Listan på dessa frågor är tämligen kort just nu, men den går nog att fylla på den alltefter behag. Uppgörelsen gäller fram till 2022 och omfattar försvaret, pensionerna och budgeten! Detta infantila beslut måste SD ändra på för att återupprätta demokratin i vårt land!

Nu när DÖ på pappret är upplöst (men inte i verkligheten) så börjar paniken sippra ut och dom första trevande försöken till att förbjuda "fel" åsikter tar sin form.

Ni som röstar på denna vedervärdiga Hitler-light klon, lyft upp huvudet från fotboll och paradise bordell och tänk efter på framtidskonsekvenserna av all detta godhetshysteri. Läs mer
Ännu en kommentar:
Kinberg-Batra har nu föreslagit att Sverige ska ta det sista steget till att förvandla Sverige till DDR.

Alliansens bruna förflutna

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar