fredag 13 november 2015

Ny rekordmätning SD. Sverige på väg mot anarki. Modig man lämnar hustru och 5 barn i Afghanistan!
Den dagen kanske inte är alltför avlägsen då hela systemet brakar samman.
 Då bör rimligen svenska folket kräva nyval och ge makten åt dem som vill värna vårt land.

Den dagen skall alla de politiker som svikit det mandat vi givit dem ställas till ansvar.
 Och straffen skall bli annat än samhällstjänst.  Landsförräderi kan inte preskriberas
av Ingrid Carlqvist  •  13 november, 2015
Man måste förstå att svenskarna faktiskt är rädda för det som väntar deras by när ett asylboende öppnas. De ser ju vad som hänt på andra orter." — Säljare på larmföretag.
Sedan riksdagen 1975 bestämde att Sverige ska vara mångkulturellt och inte svenskt, har kriminaliteten exploderat. Polisanmälningar om våldsbrott har ökat med över 300 procent och våldtäkterna med obegripliga 1 472 procent.
Många svenskar upplever massinvandringen som ett tvångsäktenskap, där Sverige tvingas gifta sig med en man hon inte valt, men förväntas älska och ära honom trots att han slår och behandlar henne illa. Dessutom säger hennes föräldrar (regeringen) åt henne att hon ska visa värme och solidaritet med mannen.
"Är jag och staten överens om att kontraktet mellan oss nu omförhandlas?" — Alexandra von Schwerin, vars gods drabbats av tre inbrott. Polisen vägrade att hjälpa till. Gatestone
Till: Samtliga riksdagsledamöter

Kopia:Trykkefrihed;Ekstra bladet<1224 eb.dk="">;Jyllandsposten;df@ft.dk;Venstre pressen;Konservative;Df Messerscmidt;partikontoret@partikontoret.dk;debat@berlingske.dk;jbh@weekendavisen.dk;tva@dr.dk;Mikael Jalving;udland@berlingske.dk;Weekendavisen;Danskeren;Ritzau;Dagsrevyn<03030 nrk.no="">;NRK-Standpunkt;Fremskrittspartiet;Österbottens tidning;Vasabladet;Niklas Nyberg;Sonja Finholm;Syd-Österbottens tidning;Mats Ekman;

Från: Kenneth Sandberg
“Förra veckan tog Sverige för första gången i vår historia emot över 10 000 asylsökande. Det är fler än vad Danmark hittills har tagit emot under hela 2015. Därför är detta mer en svensk katastrof än en europeisk. Det har vi själva sett till genom att att konsekvent föra en helt annan migrationspolitik än våra grannländer”. SvD

”Modig man” lämnar fem barn och hustru i Afghanistan
Läs artikeln här på Sydsvenskan)

Fazal Shinwari är ännu en modig man som lämnat sin hustru och barn och "flytt" till det förlovade landet Sverige.

Hans hustru och fem barn är alltså kvar i Afghanistan och han oroar sig mycket för dom och hans planer är givetvis att så fort som möjligt få hit dem också. När den modige Fazal ankommer med tåg till Hyllie station i Malmö så  blir han kontrollerad av polis och anmodad att uppvisa någon form av legitimation men givetvis så har han varken pass eller någon annan id-handling. Efter att ha uppgett detta så får han följa med polisen för vidare befordran till Migrationsverkets lokaler och han släpps alltså in i landet utan att myndigheterna har någon som helst aning om vem han är.

Syftet med de nya gränskontrollerna är alltså att myndigheterna ska få kontroll över vilka personer som tar sig in i Sverige. Efter att ha läst om hur lättvindigt den modige Fazal ändå släpps in efter att ha uppgett att han saknar all form av id-handlingar så kan man undra varför man sätter igång med denna cirkus som man kallar för skärpta gränskontroller?

Alltså ännu ett exempel på svensk menlöshet som naturligtvis bara kommer att resultera i ännu högre kostnader och som troligtvis också kommer att medföra att ännu fler kommer att söka asyl i Sverige.

Till Svetsloppan och hans polare lille Mollgan vill jag bara framföra en vädjan om att hitta inte på några fler förslag som skall minska anstormningen av asylanter till Sverige.

Det bästa är om ni överhuvudtaget inte uttalar er alls i frågan!Sandor Herold, Malmö.


 


1 kommentar:

  1. SD MÅSTE helt enkelt få 50,1% alltså egen majoritet om de skall kunna göra något åt konkursboet Sverige. Allt annat är meningslöst. Så länge de hjärncellsbefriade IDIOTERNA som företräder 7Klövern tillsammans får mer än SD kommer de att fortsätta på inslagen väg mot en bergsäker kollaps och i förlängningen ett inbördeskrig. Det borde i rimlighetens namn inte vara svårt för den Pursvenska befolkningen att välja väg.

    SvaraRadera