tisdag 17 november 2015

Margot Wallström - den nyttiga idioten. USA lyckades inte få bort president Assad. Är Putin Europas hopp?PK-hycklarna har glömt Charles de Gaulle:

Det är väldigt bra att det finns gula fransmän, svarta fransmän, bruna fransmän. Det visar att Frankrike är öppet för alla raser och har en universell kallelse. Men [det är bra] under förutsättning att de fortfarande förblir en liten minoritet. Annars skulle Frankrike inte längre vara Frankrike. Vi är fortfarande först och främst ett europeiskt folk av den vita rasen, grekisk och latinsk kultur och den kristna religionen.

Berätta inte historier för mig! Muslimer, har ni sett dem? Har ni sett dem med deras turbaner och kaftaner? Man ser att de inte är fransmän! De som förespråkar integration har inte mer förstånd än en kolibri. Försök att blanda olja och vinäger. Skaka flaskan. Efter en sekund separerar de sig igen.

Araber är araber, fransmän är fransmän. Tror ni att det politiska Frankrike kan absorbera tio miljoner muslimer, som i morgon kan vara tjugo miljoner och i övermorgon fyrtio? Om vi integrerade dem, om alla araber och berber från Algeriet skulle betraktas som fransmän, hur skulle vi då kunna hindra dem från att bosätta sig i Frankrike där levnadsstandarden är så mycket högre? Min stad skulle inte längre heta Colombey-les-Deux-Eglises (Colombey-de-två-kyrkorna) utan Colombey-les-Deux-Mosquées (Colombey-de-två-moskéerna). Politiskt korrekthet

  Sverige är förlorat

Asylkaos:
Margot Wallström – ett levande exempel på vilken idioti som härskar i vårt land

Margot Wallström är utrikesminister i Sverige. Hon tillhör den socialdemokratiska eliten och är en av de främsta företrädarna för den globalistiska agenda som innebär att gränserna ska stå öppna permanent, att stora folkomflyttningar ska ske när folk från fattiga delar av världen invaderar Europa – för att Europa är ”rikt”. Asylkaos

Den nyttiga idioten

Nu vet vi vilken logik feministisk utrikespolitik baseras på. Margot Wallströms feministiska logik. Det är offrens fel att de blir dödade och lemlästade, gärningsmännen är utan skuld. Nu har vi platsen i FN:s säkerhetsråd som i en liten ask. Och samtidigt en förklaring varför vi börjar bli utfrusna i EU, inte tas emot någonstans i Mellanöstern inklusive Israel samt betraktas som konstiga av USA.

Om vi går tillbaka till Margot Wallströms uttalande så kan det inte rimligen tolkas som något annat än att hon anser att Daesh och Al Quaida på något sätt slåss för Palestiniernas sak. Ingenting kan vara mer felaktigt. 

Daesh målsättning är att skapa ett gränslöst kalifat.

Wallström bjuder Daesh och al Quaida på argument för sin sak de tidigare inte använt sig av. Margot Wallström är antingen en av de många ”nyttiga idioter” ur den europeiska vänstern som Daesh och al Quaida nu nyttjar via ombud, en klassiker inom underrättelsetjänst och ”PsyOps”, psykologisk krigföring. Eller så tror hon faktiskt på vad hon säger. För det hon anför är inget som vare sig Daesh eller Al Quaida eller Boko Haram har på sin agenda.”Ledarsidorna

Läs hela artikeln om USA på Parnassen:

Fiasko för CIA:s försök att få bort Assad. USA står med byxorna nere.
Kommentar
Magnus Johansson skriver:
Barack Obama har aldrig varit någon hedersman så han har väl knappast sjunkit. Han kommer från en trasig familj som trots det funnits nära mäktiga personer. Hans homosexualitet och mytomaniska läggning har varit nycklar till utnyttjandet av honom och han blev tidigt värvad av CIA som agent i Pakistan och Afghanistan. Droger och lögner har följt honom genom livet. Av bland andra Sam Vaknin är han ansedd att lida av narcissistisk personlighetsstörning. När han av makteliten utsågs till nästa amerikanska president skapade man en förljugen personhistoria åt honom så att han lättare skulle kunna godtas av väljarna som i stor omfattning svalde lögnerna och hyllade honom som en messiasgestalt trots att han var raka motsatsen och olaglig som presidentkandidat,. Han fuskades också fram till presidentposten med hjälp av omfattande manipulation av röstresultaten. Han är den största politiska bluffen i USA:s historia.”Parnassen 

Vad har Obama och IS gemensamt?
Sannolikt mer än ni tror. Båda använder t.ex. historiens mest beprövade metod för att utöva makt – nämligen rädsla.
Jag har i olika sammanhang skrivit om hur makthavare i alla tider levt efter devisen ju mer rädsla du skapar ju större blir bytet. Den devisen brukar tillskrivas skurken Lex Luthor i serien Stålmannen. Den måste dock vara mycket äldre. Speciellt har den i årtusenden tillämpats av de Abahamitiska religionerna. Prästerskapet inom såväl kristendomen, islam som judendomen har i alla tider skrämt människor med djävul och helvete i olika skepnader med vetskapen om att det är lättast att underkuva rädda människor.

Den terrorattack som Islamiska Staten (IS) iscensatte i Paris fredagen den trettonde hade som syfte att skapa rädsla bland Europas människor. Trots alla deklarationer om att man inte låter sig skrämmas, måste vi nog i ärlighetens namn konstatera att de lyckades med sitt uppsåt den här gången. Idag är alla människor i Europa räddare än vi var för några få dagar sedan.

…Redan är Sveriges s.k. utrikesminister ute och agerar nyttig idiot åt IS, något som de måste tolka som att deras attentat lyckats. Får Margot Wallstöm fortsätta kan vi räkna med fler framgångsrika attentat och fler dödade och lemlästade oskyldiga människor.

Om vi skall lyckas bryta IS framgång så är första åtgärden att beröva politiker som Wallström m.fl. deras positioner och se till att göra alla relativiserande journalister arbetslösa. Därefter väntar ett tungt och mödosamt arbete med att skrämma tillbaka alla IS terrorister till de hålor som de krupit ut ur. Den politiker som mer än någon annan verkar ha insett detta är Rysslands president Putin.

…Om vi skall kunna behålla vårt fria sekulära samhälle är det viktigt att våga bekämpa alla de krafter som, med nyttjande av vår rädsla, försöker lura av oss vår frihet. Det gäller för såväl temperaturfifflande klimatbedragare som kretsen omkring Obama och terrorister som Islamiska Staten. I båda fallen krävs mod och handlingskraft som ännu inte kan skönjas bland flertalet etablerade svenska beslutsfattare.Hela artikeln

Mark Steyns syn på saken

 

…Jag är ut-islamiserad.  Jag är trött på Islam dygnet runt, på Colorado colleges, Marseilles synagogor, Sydneys caféer, dag efter dag efter dag. Väst kan inte vinna det här med en schizofren strategi genom att inrikta sig på saker och människor, men inte inrikta sig på ideologin. Man ingriper ineffektivt utomlands och ingriper inte alls när det kommer till den obevekliga islamiseringen och själv-segregeringen av stora delar av de egna länderna...

Om M Hollande inte är beredd att sätta stopp för mass-muslimsk invandring till Frankrike och Europa, då är hans “skoningslösa krig" inte seriöst. Och om de fortfarande är villiga att tolerera Mutti Merkels galna plan att vända på Tysklands demografiska döds-spiral genom att snabbinföra islamisering, är européerna inte allvarliga. I slutändan kommer Merkel, Hollande, Cameron och resten av vänsterns “slut-på civilisation-ledarskap” att kosta dig din värld och allt du älskar.”EKP

2 kommentarer:

  1. Apropå De Gaulle. Förr brukade ni ofta publicera skrifter av Inger-Siv Mattsson men även av John Wilthorn. Vad jag förstår så var dom rätt gamla så jag undrar om du vet om dom har avlidit?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej Robin. Jag bor i Trelleborg och hade ofta John Wilthorn som gäst när jag drev restauranger här i stan. Han skrev ofta skarpa insändare i TA. Jag har inte sett eller hört något om honom på många år. Jag kollade telefonkatalogen idag och någon John Wilthorn fanns inte men däremot en Roland som möjligen kan vara hans son. Han är med stor sannolikhet avliden.

      Radera