torsdag 12 november 2015

Bättre förr? - nej, men nu är det värreCivil olydnad - ett sätt att möta politikernas totalitära politik

Eftersom de aldrig begärt de svenska medborgarnas samtycke har vi ingen anledning att ställa upp för de inkommande. Därför bör vi på alla sätt genom civilt motstånd försvåra placeringar och invandring. Landsförräderi kan aldrig preskriberas- Landsförräderi kan aldrig preskriberas”Öppet brev till Niklas Strömstedt

Hej Niklas
Jag tänker inte tala till dig som person, utan till dig som välavlönad artist då det är så jag känner dig.

Som artist lämnar du mig helt oberörd, då jag varken nu eller förut gillat din musik. Det här brevet skriver jag för att du i ditt eget TV-program tar dig friheten att nedvärdera människor du varken känner eller hört talas om.

Uppenbart besöker du alternativa medier som Avpixlat, Fria Tider m.fl. Att du inte i ditt program gjorde samma reklam för Petterssons blogg, gör oss lite gramse. Vi har bara 15.000-20 000 unika besökare varje dag och skulle må bra om ni artistmiljonärer kunde få upp våra siffror till nivåer som Avpixlats.

Frågan Niklas, är varför du besöker dessa sidor? Är det av ren nyfikenhet eller vill du veta hela och inte halva sanningen om den verklighet som finns utanför TV-studion och bland de fina kvarteren på Södermalm?

 ….Vad du menar med följande ord i din text, hoppas jag att du så småningom får förklara. ”Hissa flaggan och förstå, den kan va’ mer än gul och blå”. Gillar du inte färgerna på den landslagströja du drog på dig efter succén i fotbolls-VM 1994? Petterssons 

Vad kan vi som är Sverigevänner nu göra för att visa vår avsky mot Niklas Strömstedt? Bojkotta alla program där han är med. Köp inte hans musik vare sig till dig själv eller till barn och barnbarn. En form av Civil olydnad kan man säga. Själv har jag aldrig lagt en krona på den musik som han ”levererar”.

Fr. Snaphanen:
Vi är bara i början på en katastrof
Douglas Murray talar mycket om Sverige. Denna vecka mottog Danmark 11.000 “flyktingar”, de passerade åtminstone obehindrat över gränsen. Sverige tog emot 10.000. Till Norge 2.500 – sammanlagt 23.500 på en vecka (!). Många människor har fortfarande inte förstått vad som händer. Jens Rohde (V) till exempel.  Hur många månader behöver han i princip? Jag tänker på vad John Cleese sa i Stockholm i vintras:

I think the world is crazier now, than it’s ever been. I can take very little seriously now. I realized sometime ago, that almost nobody in charge have any idea what they are really doing.


Hnerik Gade Jensen skrev häromdagen en krönika om maktens biverkningar, att förlora kontakten med verkligheten. Snaphanen

Fr. Snaphanen:

Skånekrönikan: Hamidullahs dröm
”Här hoppas jag att få hjälp med det jag behöver, med mat och med skola.”

 Orden är Hamidullahs. Han sägs vara 15 år och enligt Sydsvenskan ”ratade han Tyskland för Sverige”

Hamidullah Haidari är bara en av tusentals afghaner som kommit till Malmö den senaste tiden. Enligt Svenska Afghanistankommittén läggs nu landet öde. Hela byar saknar unga män. De flesta har dragit till Sverige. Hamidullah Haidari sålde tre får och två kor för att förverkliga sin dröm. Genom sättet Sydsvenskan framställer honom får man en stark känsla av att det anses normalt att människor betraktar Europa som ett gratis smörgåsbord. ”Nej, jag ratar Tyskland” – och så ”väljer” vederbörande den godaste mackan på bordet, nu som då alltså Sverige! Här kan man ju få både mat och skola. Det är ett motbjudande spektakel.

Parallellt med detta drama, som chockat inte bara Malmöborna utan hela det svenska samhället, har ett annat pågått, det som började med att myndigheterna äntligen och efter många om och men tömde det stinkande zigenarlägret på ockuperad mark i centrala Malmö. 

 Den brittiske författaren Leo McKinstrey skräder inte orden i sin krönika i förra veckan

”Åtskilliga årtionden krävdes för att bygga den europeiska civilisationen men dess pågående förstörelse har bara krävt några få år, genomförd av en kader av oansvariga, opatriotiska och bedrägliga politiker ledda av den tyska kanslern Angela Merkel. Genom att förklä sina vandalism som medkänsla och sin feghet som moralisk överlägsenhet, har dessa ledare skapat en invandringskris så djup att själva den europeiska kulturen och dess arv nu befinner sig under dödligt hot. Den tragiska paradoxen i besattheten vid fri rörlighet och avskaffandet av nationella identiteter är att Europa i varje betydelse kommer att upphöra att existera detta århundrade. I takt med att den sociala revolutionen accelererar kommer traditionella värden som demokrati, frihet och solidaritet att ersättas av konflikt, sekterism, förtryck och intolerans.”

När jag läser hans ord blir jag först stum. Efter en liten stunds eftertanke inser jag att han dessvärre har alldeles rätt, och att vi ser det ske framför våra ögon, nu i dessa dagar. Den fria rörlighet som alla talade om som en avgörande positiv kvalitet i samband med murens fall och den sovjetkommunistiska världsdelens totala sönderfall, har visat sig bli en fri entré för allt det vi borde ha tackat nej till. ,,,,Sverige är fullt säger ministrar nu. Men problemet började inte med Hamidullah Haidari och de andra på Malmö Central. Det fanns sedan många år som ett etablerat faktum i vårt land. Men de nu vidöppna gränserna försvårar problemet timme för timme, dygnet runt, vecka efter vecka. Och när moderaterna nu manar sossar och miljöpartister att ”tillfälligt införa gränskontroller” gör de sig till åtlöje. Tror moderatledningen verkligen att vi glömt att det var just de som i allians med de gröna genomförde katastrofala flyktingöverenskommelser så sent som 2011?

Medan det svenska samhällsbygget rasar ihop står många förtvivlade och grundlurade människor bredvid, till synes utan minsta möjlighet att påverka skeendet. Så ser det samhälle ut som fått en politikerklass så verklighetsfrämmande att allt den gör blir asocialt och destruktivt. Det som drabbar nationen tycks inte sippra in i deras reservat, varken i regeringskansliet eller i riksdagen. Man kunde gråta för mindre.
Thomas Nydahl

”Min plan för att förstöra Sverige (Karl-Olof Arnsberg)

På en konferens i Washington om invandring och överbefolkning gjorde förre Coloradoguvenören Richard D. Lamm år 2005 reklam för en bok som kritiserade invandringen från Mexiko till USA, ”Mexifornia”, skriven av collegeprofessorn Victor Davis Hanson. Lamm beskrev i åtta punkter hur det skulle gå till att sänka USA. Det tog tre minuter. När han var klar spred sig en isande tystnad bland åhörarna. Han fick inga applåder. Inledningen lyder så här (min övers.):

Jag har en hemlig plan för att förgöra Amerika. Är du en av dem som anser att Amerika är för självbelåtet, för vitt, för självtillräckligt och för rikt så låt oss förstöra Amerika. Det är inte särskilt svårt. Historien visar att alla nationer är mer ömtåliga än medborgarna förstår. Ingen nation i historien har lyckats motstå tidens härjningar. Arnold Toynbee observerade att alla stora civilisationer stiger för att sedan gå under. Obducerar man dem visar deras historia att de alla begår självmord. Så här ser min plan ut.

Jag inspirerades och gjorde en liknande uppställning för Sveriges del, i 15 punkter:

Punkt 4.Jag skulle se till att det vid högskolor och universitet infördes normkritik och en relativistisk syn på vad som är sanning. Studenterna och lärarna skulle läras inse att det inte finns oberoende sanningar. Vad som räknas som sanning beror på vem som saluför åsikten. Jag skulle förklara att hegemoni och sanning var ett begreppsligt tvillingpar. Strålkastarljuset skulle förflyttas till alla de minoriteter som tidigare varit förtryckta av majoriteten. In med kvinnorna istället för männen, givetvis. Ut med de tråkigt ”strejta” och in med de sexuella minoriteterna i form av bögar, lesbianer, transor och andra. In med prideparader! In med de religiösa i form av kristna minoriteter och muslimer. In med landets egna minoriteter som samer, romer, judar, tornedalsfinnar etc. och kalla dem för ursprungsbefolkningar. 

Jag skulle påstå att de varit diskriminerade och kränkta under århundraden. In med minoritetsspråk. Det spelar inte så stor roll om det nästan inte finns några som talar dem, som sydsamiska och jiddisch. In med dem bara! Rättvisefixeringen skulle kompletteras med ett kränkthetsperspektiv. In med minoriteters skyldighet att känna sig kränkta, med hets-mot-folkgrupp-lagar och diskrimineringsombudsmän, poster som företrädesvis skulle tillsättas med kvinnor. Och alla ”nysvenskar” måste lära sig att om de misslyckas med ett eller annat i det svenska samhället så beror det på att svenskarna diskriminerar dem.” Läs hela inlägget och alla punkterna på Mörkläggning ArnstbergInga kommentarer:

Skicka en kommentar