lördag 21 november 2015

Är Sverige lydstat till USA?

Fria Tider:
Makthavare med rätt att döda Sverige
 
Trots att jag är född och uppvuxen i Sverige bor jag utomlands, och har inga planer på att flytta hem för närvarande. I denna insändare vill jag förklara varför.

Det är inte logiskt att ta allt man äger och flytta till ett land som befinner sig på gränsen till systemkollaps, och som har blivit tilldelat en gräslig framtidsprognos av FN. Så jag avvaktar tills vidare.

Det svenska folket har under många år blivit systematiskt skolade av staten i röda ideologier som ligger bortom all pragmatik. Politiskt korrekta nyheter från journalister med en omvärldsförståelse på gymnasial nivå beskriver hur de anser att saker och ting borde vara istället för hur de egentligen är.

… Jag undrar ibland varför svensken tycks ha så bråttom att förstöra sitt land och kan endast konstatera att vi tar det för givet. Denna inställning har tillsammans med vår självgodhet fått oss att tro att kan vi genomföra vilka samhällsexperiment som helst utan negativa effekter.

… Jag hoppas att det inte är för sent att vända på skeppet när valet 2018 kommer och att folk till sist kommer till insikt om hur allvarlig situationen är. Vad som än händer är det inte troligt att vi kommer att få se "Om du röstar på SD, ta bort mig från Facebook" den här gången. Patrik ”Hela artikeln

En essä om hur Sverige erövrades – del 4

Det var med andra ord fritt fram för Saudiarabien att inte bara köpa vapen av Sverige, utan att också i gengäld finansiera moskéer och friskolor i landet. Detta samtidigt som skolavslutningar i kyrkan och svenska flaggan kom under allt intensivare attack.

Givetvis tjänade krigen i Mellanöstern även islamismens syften. Hijrah, som förespråkas i koranen innebär nämligen jihad genom migration — och alla var välkomna till Sverige. Som finansminister Anders Borg senare sade på ett besök i USA: ”Ni skapar krig, vi får flyktingarna. Det är en win – win.” Borg, bilderbergare av årgång 2007, hade rätt i den mening att det var en win-win för globalisterna, som även toppstyr islamismen via bl.a. Saudiarabien.

Utrikesminister Bildt, som själv nere på Balkan sett vad massiva kulturkrockar leder till tjänade med andra ord chefen väl. Invandringen fortsatte att stiga, brottsligheten fortsatte att stiga, och även Sverigedemokraterna i mätningarna. Polariseringen av Sverige blev allt tydligare.

Lyckligtvis hade etablissemanget svaret på hur befolkningen åter skulle enas: benämningen ”Hen”. Könsneutrala leksaker för att förvandla folket till robotar räckte inte längre för de progressiva normkritikerna.

Framåt slutet av sin tid som ledare för den svenska vichyregimen, deklarerade Reinfeldt att Sverige inte längre skulle ha råd med så mycket annat än invandring, och likt en amerikansk tv-predikant uppmanade han svenskarna att ”öppna” sina ”hjärtan.” Ja, detta yttrades av mannen som i sin bok förespråkat välfärdssamhällets död, och som regerade över en nation vars vapenexport går till ett tjugotal diktaturer, som bryter mot de mänskliga rättigheterna. År 2011 sålde t.ex. Sverige vapen för nära 14 miljarder kronor. Att Sverige skulle vara en ”humanitär stormakt” var den största lögnen av dem alla.

Slutligen år 2014 reducerades demokratin till enbart ett tomt ord. Då slöt nämligen de bilderbergkontrollerade partierna en pakt, passande nog kallad DÖ, enbart med syftet att förhindra Sverigedemokraterna från att få en vågmästarroll i riksdagen.

Stefan Löfven, som år 2013 bjöds in av Jacob Wallenberg till Bilderberg, blev Sveriges nye statsminister. Och Fredrik Reinfeldt spås numera av Bonnierägda Dagens Industri att bli FN:s näste generalsekreterare. Så kan det gå när man är samvetslös. Förenta Nationerna är nämligen även det ett organ som arbetar för den kommande världsdiktaturen.

Och här befinner sig nu Sverige — ett land som går på knäna, ett folk som till stor del och under en hel generation fullkomligt har hjärntvättats av globalistpropaganda.

Samtidigt rullar den minst sagt oansvariga invandringspolitiken vidare, vilket i realiteten är en import av islamism och i längden etnisk konflikt. I regeringen sitter numera bl.a. Mehmet Kaplan, som även har varit involverad i islamistiska organisationer med koppling till Muslimska Brödraskapet.

Mehmet Kaplan tredje muslim från vänster

Om allt går enligt planerna för Bilderberg kommer Sverige år 2030, enligt FN:s Human Development Index vara ett u-land.

Problemen slutar givetvis inte med fundamentalism, vilket är synonymt med ignorans och som leder till fattigdom. Enbart för att folk migrerar till ett nytt land innebär det inte att konflikterna automatiskt upphör. Detta ser man nu i invandrartäta områden där muslimer och assyriska kristna m.fl. helt plötsligt återigen befinner sig öga mot öga.

Sverige har numera s.k. No Go Zones och IS har etablerat sig, precis som i övriga bilderbergkontrollerade länder. Enligt terroristerna själva så står krig i Europa på tur. Och allierade med dem är de bilderbergstyrda politikerna och massmedian, som likt islamisterna är fiender av yttrandefriheten.

År 1949 avskaffades i svensk lag Hädelseparagrafen. Dock så verkar denna åter vara på frammarsch, med tanke på att en stor del av Sveriges befolkning numera anser att det borde vara brottsligt att rita profeten Muhammed.

Vi måste vara öppna och generösa mot muslimer och Islam, för när vi blir minoritet kommer de att göra likadant tillbaka mot oss”, siade en gång i tiden TV-personligheten och socialdemokraten Jens Orback.

Över hela det politiska spektrumet, bortsett från Sverigedemokraterna hörs numera röster om att t.ex. Ramadan är ”en svensk tradition”. Halalslakten av nationalstaten Sverige är numera deras valfläsk.

Oron över massinvandringen handlar i inte om pigment, utan istället om värderingar. Och de värderingar som importerats av Bilderberg gynnar varken kvinnor, homosexuella, sekulära m.fl. Att grundstenarna för svår balkanisering har lagts på plats i Sverige råder det inget tvivel om.

Låt svenskarna aldrig glömma namnen på dem som möjliggjorde denna utveckling genom propaganda och politiska beslut.

Om väljarna i det senaste valet dessutom trott att Miljöpartiet hade något seriöst att göra med miljö och hälsa, så blev de snabbt motbevisade. Inte bara ställer Sverige upp med forskarstudier som går ut på att i åratal ge skolbarn i Sydsverige IQ-nedsättande fluoriderad mjölk. Den rödgröna röran röstade snabbt ja till genmodifierade grödor inom EU, vilket även Sverigedemokraterna är positivt inställda till.

Här kan du läsa del 1, del 2 och del 3 av Hur Sverige erövrades.

Efter sol regn kommer sol
..Migrationen påskyndas genom att annonser i tredje världens tidningar uppmanar till invandring till Sverige, bidragsnivån till invandrare blir världens högsta, invandrare ges förtur till befattningar i kommuner och statliga ämbetsverk och bostäder skall snabbproduceras utan kommunal vetorätt. Peter Krabbe

Förnekelsens apostlar
När media nu försöker samla intrycken efter det värsta jihadistdådet i Europa, blir resultatet en blandad kompott. I Sydsvenskan skriver Heidi Avellan att ”Väst får inte vika sig för jihadisterna”, Per T Ohlsson ondgör sig över att EU knakar i fogarna under nationalismens återfödelse och Olle Lönnaeus bidrar med det mest intelligensbefriade uttalandet hittills: ”Ett krig pågår. Men det är inte – som mörka krafter påstår – ett krig mellan religioner eller mellan nord och syd. Utan ett krig mellan oss som tror på demokratin och det öppna samhället – och dem som vill förgöra det.

… Lönnaeus har rätt i att vi befinner oss i ett krig, men han irrar omkring på slagfältet och vet inte varken vem som är fiende eller vän. Med sådana soldater är kriget redan förlorat. Frankrike har nu insett hur verkligheten ser ut, att detta inte är tillfälligt utan bara början på något ännu värre och jag har inte minsta tvivel om att Frankrike kommer att försvara sig. Grunden för ett försvar är tron på och kärleken till sitt land, detta är något som fransmännen är bra på till skillnad från svenskarna med sitt förgörande självförakt och sin naivitet. Det Goda Folket kommer att bli första offret i detta krig. När såväl Frankrikes president som dess folk talar om ett krig, då talar man om verkligheten. När Sydsvenskan talar om krig är det ett koketteri i åskådarleden, till intet förpliktigande.”Peter Krabbe

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar