söndag 4 oktober 2015

Svenska folket måste resa sig innan det är för sent.Hejdå, Sverige

Vi måste realisera tanken på att få bort den makthavande eliten från makten och ersätta den med människor som har en välvillig inställning till Sverige och vill att det svenska folket även i framtiden ska kontrollera landet

Kathinka Gladh skriver här nedan ett inlägg som är enormt bra som vanligt.

Citatet är hämtat från en engelsk poet, John Donne. Nu är det dags för svenska folket att resa sig och gå samman och rädda vårt land.

När du har läst Kathinkas inlägg så bör du fortsätta att läsa hur illa ställt det är för Sverige och svenska folket.

Ingen människa är en ö, hel och fullständig i sig själv; varje människa är ett stycke av fastlandet, en del av det hela. Om en jordklump sköljs bort av havet, blir Europa i samma mån mindre, liksom en udde i havet också skulle bli, liksom dina eller dina vänners ägor; varje människas död förminskar mig, ty jag är en del av mänskligheten. Sänd därför aldrig bud för att få veta för vem klockan klämtar; den klämtar för dig.]

Vår sista stund i Sverige, nu när klockorna klämtar!
Nu kommer det de vi alla har vetat sedan 20 år tillbaka. Tsunamin av folk från Mena-länderna som väller in över våra gränser  utan att någon politiker eller tjänsteman sätter stopp för detta vansinne, som kommer att mörda 1000.000-tals svenskar framöver.

Som  scarabeer kryllar de in över våra gränser, de som kallas svenskar, trots att de inte vet ens var Sverige ligger, och hur vårt samhälle är uppbyggt.

Som skrikande påfåglar i sina granna märkeskläder  och fina skor och med sina dyrbara telefoner som de flesta svenskar aldrig skulle kunna köpa kontant för pengar reder de sig gott när de kommuniserar  med sin ”nära och kära” i sina hemländer. De har anspråk på logi och mat och hotar de stackars anställda som inte hade en aning om vad de gett sig in i för att tjäna pengar på detta vanvett som drabbat Sverige mest av allt. De är förvirrade och ytterst upprivna över vad de ser omkring sig, när välmående människor med sina välklädda barn, prydda med öronhängen, halsband och armband allt i gediget guld, skriker på att få sina ”rättigheter uppfyllda” här i detta land som är uppbyggt på arbete, slit och tårar och skatteinbetalningar. Kanske de vaknar nu!! Och Canadagoose-jackorna går som smör för solsken i svenska affärer på svenska skattebetalares pengar! Vi har för närvarande världens högsta skattetryck på alla kategorier. Varenda krona är skattad upp till 55%-70%!

Vi har kommit till vägs ände sade halvfiguren Johansson i går i en presskonferens.


Han såg halvt ihjälskrämd ut den lille skiten. Det blev ingen räkmacka att glida på i Riksdagen och glida runt på i de gyllene salar för mammas lille Morgan. Nä, nu får han ta skiten för vad andra politiker har gått på med i all sin aningslöshet  under de sista 20 åren! Ta inte den skiten Morgan, gör din mamma stolt och ställ upp för ditt eget folk!

En del av de som kommer är kanske riktiga flyktingar men de är i ett fåtal!

Vi kan bara ta emot ett fåtal nu som det ser ut om inte vi svenskar skall gå under!

Vår öppenhet mot omvärlden måste grundas på ansvaret mot de som redan bor här sedan århundraden tillbaka! Det är vi som ha den infödda rätten till vår moderjord! 

Låt det också stå klart att ingen får kallas svensk i media –som inte är det. Svensk medborgare kan vi gå med på, men där tar det slut! Nu har vi blivit förolämpade  tillräckligt och jag uppmanar alla som köper dagstidningar att omedelbart höra upp med detta! Morgan, lille tiden börjar rinna ut för Dig. Ställ dig inte som en företrädare för det vidrigaste folkförräderiet i människans historia. Hoppa av medan du kan- be det svenska folket om ursäkt, trots att det inte är ditt fel som händer nu!
Kathinka Glahd.
Läs Kathinkas inlägg:
 
Fr Snaphanen:
Världens duktigaste antinationalister
De senaste decennierna har man sagt att de etniska svenskarna skulle vara i minoritet 2050, men nu har man bytt till den nya växeln som Sverige lätt kan behålla ända in i slutspurten. Svenskarna kommer att vara i minoritet om 10-15 år med dagens invandringstakt

Man har fel om man tror att Sverige existerar för de otaliga fattiga som nu tar landet i besittning. De finns för Sverige, så Sverige kan visa världen hur snabbt och effektivt de kunde avnationalisera en nation. Man bör inte lyssna på vad de säger, man måste titta på vad de gör. Världen fäster sig vid vad de säger, jag fäster mig vid deras extraordinära handlingar som befinner sig i en mycket egen klass och inte verkar vettiga, såvida det inte finns en större plan bakom.

Runt år 2030, är arbetet avslutat, 50 år efter att Olof Palme började. Om de bara kunnat se effekterna av ”projektet” skulle samfundsbyggarna vacklat men de ser till de stora tankarna bakom och har ingen rädsla för framtiden. De kommer år 2030 annonsera tillkomsten av nationen utan nation. Det lilla barnet blinkar med ögonen. Det ser ut som Sverige, det låter som Sverige, men inte riktigt. Det är något mardrömsliknande. Det kommer förmodligen att vara som det koffeinfria kaffet och icke alkoholhaltiga snapsen, också en svensk uppfinning. Vi vet bara om dem, vad de inte är. Snaphanen

”Det som pågår i Sverige idag är en aldrig beprövad linje som ingen västvärld någonsin varit i närheten av”, konstaterar nationalekonomen Tino Sanandaji på torsdagskvällen i kölvattnet av den unika situation Sverige befinner sig i med politiker och journalister allierade med siktet inställt på att förvandla landet till oigenkännlighet.  Avpixlat

Svenskarna går rakt mot avgrunden – bekvämlighet orsaken

Även om Sverigedemokraterna skulle nå en så hög siffra som 30 procent i nästa riksdagsval så är det fortfarande 70 procent av väljarna som välkomnar massinvandringen och det faktum att Sverige går mot en total katastrof.

I kommun efter kommun ser vi hur kommunalråd och andra politiker med glädje välkomnar kolonisatörer från Mellanöstern och Afrika som dominerar allt fler områden i Sverige.

De står upp och applåderar när deras kommuner erövras och de får genast fram massor av ekonomiska och andra resurser som uteslutande går till de nyanlända främlingarna. Det ska byggas lägenheter, skolor ska startas, de ska få all tänkbar specialservice och behandlas som om de vore helgon.

Skulle fler reagera om det kom 10 000 om dagen till Sverige eller en halv miljon om året?
Eller har svenskarna bestämt sig för att verkligen låta kolonisatörerna ta över landet?

Svenskarna måste resa sig ur sin bekväma tillvaro.

Svenskarna måste sluta sig samman i högre grad och bekämpa politiker och media som står bakom att Sverige koloniseras.

…Vi behöver få tillstånd en äkta folkrörelse som samlar ett tvärsnitt av folket.” Asylkaos

Fr. Gatestone:
Rädda Svenskar:
Sverige: Inga lägenheter, inga jobb, ingen shopping utan vapen
Svenskarna ser att välfärdssystemen sviker dem. Svenska folket har tvingats vänja sig vid att regeringen prioriterar flyktingar och migranter framför infödda svenskar

"Det finns inga lägenheter, inga jobb, vi vågar inte gå och handla längre, men vi ska tycka att allt är toppen. ... Kvinnor och tjejer blir våldtagna av dessa utomeuropeiska män, som kommer hit som ensamkommande barn, trots att de är vuxna män. ... Svenska tidningar säger inte ett ljud ... Ni ministrar ... bor i era fina villakvarter, med bara svenska grannar. 
För att bli politiker skulle kravet vara att bo minst tre månader i ett område som består mest av invandrare, bilen skulle tas ifrån er, så att ni bara får åka kommunalt." — Laila till statsministern.

"I stället för fackeltåg mot rasism behöver vi en statsminister som markerar mot våldet. ... Förena alla i Sverige i en grupp och blanda inte in rasism." — Anders till statsministern.

"Helt ärligt tycker jag inte ens att de ser problematiken ... men det finns ingen med på dessa sammanträden som kan säga hur det fungerar i verkliga livet." — Laila om svaret hon fick från regeringen.Läs mer

Fråga till Stefan Löfven: Fick du veta i klartext på Bilderbergmötet i Watford i England 2013 att du skulle bli Sveriges statsminister efter valet 2014 och klargjordes detta även för Carl Bildt och Anders Borg då?2 kommentarer:

 1. Eftersom vi alla skall avsluta jordelivet en dag är det betydligt mer hedervärt som Svensk att mista livet för att rädda vårt land till kommande generationer Svenskar än att först leva som slavar och senare få halsen avskuren av kamelridare från ökensanden Tiden är knapp om vi Svenskar skall ha någon chans att rädda vårt land från den totala undergången.

  SvaraRadera

 2. Kun 1 ud af 5 “syriske” flygtninge er virkelig syriske

  EUs officielle statistiske kontor, Eurostat, har netop afsløret, at kun 21 procent af den såkaldte “syriske flygtninge” oversvømmelser i Europa er faktisk syriske.


  Det betyder, at andre 79 procent er – som The Rebel har rapporteret siden begyndelsen – økonomiske migranter, ikke flygtninge.


  Andre andenhåndskilder: http://www.dailymail.co.uk/news/article-3240010/Number-refugees-arriving-Europe-soars-85-year-just-one-five-war-torn-Syria.html


  “Ved at lytte til BBC, kan du bringes til at tro, at hver eneste af de hundreder af tusinder af indvandrere der kæmper at komme ind i EU var en syrisk flygtning, der flygter fra islamisk stats rædsler eller tyrannisk præsident Bashar al-Assad.

  Men nye tal fra Eurostat viser sandheden: 80 procent er fra så langt væk som Pakistan, Nigeria og Albanien – mange af dem økonomiske indvandrere bare på udkig efter et bedre liv” … eller på migration for Muhammed?

  http://metro.co.uk/2015/09/19/eu-statisticians-claim-only-1-in-5-migrants-are-from-syria-5398412/

  Det drejer sig ikke om asylanter men om indvandrere.


  Og det var endnu mindre gældende for 25 år siden: 1990: “Kun 5 pct. af de fremmede, der kommer til Europa er reelle flygtninge. Resten, de 95 pct., er almindelige indvandrere.”[I flg. FN’s Flygtningehøjkommissariat’s Jonas Widgrens oplysninger i 1990, og i flg. flere flygtningeeksperters udtalelser]

  Hver dag overskrider mere end 10.000 indvandrere Tysklands grænser. I anden halvdel af 2015 bliver det til to millioner. Næsten alle er i alderen 20-35, næsten alle mænd. To millioner ud af 81.200.000 mennesker i Tyskland lyder ikke ved første øjekast som en hel del. Men der er kun 64.500.000 tyske statsborgere uden indvandrerbaggrund (altså 16,7 mill. med indvandrerbaggrund før ‘stormfloden’) . Af disse 43.600.000 mere end 35 år og 9,9 mio under 20 år.

  mvh
  Sonia
  Danmark

  SvaraRadera