fredag 30 oktober 2015

Svenska barn smygindoktrinas med islam.Katinka Gladh om svenska journalister "Andens horor". ISIS och slavhandel Det lär vara den franske författaren Honoré de Balzacsom myntade utttrycket ”Andens horor” om journalister”. Då hade han inte träffat svenska journalister för då hade han säkert sagt något ännu värre.Sent: Thursday, October 29, 2015 5:10 PM
Subject: Apropå gisslantagna skolbarn..!


 Vad säger föräldrarna? Är de medvetna om vad det lyfta pekfingret betyder? ISIS, den islamiska halshuggarstaten! Hur kan man exponera sina barn och tillåta sånt? EKP
”Dilemman med Doreen” sändes år 2012 som en hyllning till den så kallade multikulturen. De danska bloggarna 
Snaphanen och Uriasposten uppmärksammade barnprogrammet i dag, vilket föranledde Sveriges Television att genast ta bort det från YouTube. 

Här en svensk minister som gör ISIS handtecken: 

De ockuperade territorierna kommer, om Allah vill, att befrias, och östra Jerusalem kommer att bli Palestinas huvudstad. Vi kommer att hjälpa till med detta som regering.”

EU-migranter går före i bostadskön
Bostadsminister Mehmet Kaplan har långa tentakler och bestämmer uppenbarligen Sveriges utrikespolitik. Att muslimska migranter går före i bostadskön i Stockholmsregionen, är förmodligen också något som han ligger bakom. 
”En av riksdag och regering sanktionerad politik som underblåser motsättningar som kommer att öka lavinartat i takt med att människor får klart för sig att de numera är andra klassens medborgare i sitt eget land.” Erixon

Katinka Gladh
Apropå gisslantagna skolbarn..!
Äckleriet i Sveriges Television och även TV 4 blir allt värre. Nu i kväll (27/10)har jublande journalister intervjuat en ambulerande 31–årig, snyltande, tidelagare som mellan varven åker hem till sitt land som han en gång flytt ifrån, hämtat hit 17 släktingar och som är på gång upp mot Sverige, där de skall få det bra. Vem är ett sådant äckel som gladeligen ställer upp för detta äckliga lögnande och  vidriga förräderi mot våra kommande generationer - för att spä på  skaran av tärande åldringar, sjuka och indolenter som redan i sitt nuvarande, stigande antal får den svenska välfärdsstaten att krackelera inom snart?

Hade dessa äckliga, vidriga journalister fått sin vilja fram, hade de gärna hängt en medalj runt halsen på denna entreprenör i resande-branschen, som lätt och enkelt får förstöra den svenska välfärdstarten som snart går mot sitt slut!

Har de då dessa äckel totalt förlorat sin självbevarelsedrift för sig själv och för kommande generationer? Inte för ett ögonblick så inser dessa medlemmar av Andens tattarfölje att det de jublar åt kommer att förgöra deras barns framtid, i ett kolsvart mörker, där de en gång kommer att framleva sina dagar i en nöd som ingen ens kan föreställa sig.

Detta andens äckliga följe kommer då först att inse vad de gjort sina barn i sin naiva enfald men då är det alldeles försent. Äckleriet som deras barn kommer att dränkas i och gå under i  är så vidrigt att inte ens en  stalag-Elsa någonsin skulle göra detta mot oskyldiga barn i sin ”godhet” och sin troskyldiga självupptagenhet, som blir deras barns arvelott.

Fasa, hat, mörker, våld och död,är det enda de någonsin kommer att uppleva med sina sinnen! Inte för en gång ifrågasätter dessa äckel till journalister att  fråga om varför de kommer hit. Nej de jublar på i sin godhet, sjunger med änglakören i sinaäckliga vita, nersolkade mantlar, harporna plingar på- i denna vidriga danse Macabre.

Strängarna färgas av blod från harpespelarinnans fingrar, inte ens hennes tårar ,som hon fäller för att spela med i detta äckleri, räcker för att skölja bort slemmet efter äckleriet! Kakafonin går  mot sitt crescendo, mantlarna svaja runt benen på de sjungande, jublande äcklen, strängarna i harporna skorrar och i de solkiga, stinkande mantlarnas fallskymtar bockfötterna fram och de gör inte ens en ansträngning för att dölja dem. Men tänk att de frivilligt och glatt gör det är mot sina barn och våra ungar!!

Katinka Glahd

)”Åsa Romson MP,s senaste turbotrut, pensionärsrånare och folkförräderska kan nu sättas upp på listan under namnet Stalag-Elsa1) den grymmaste kvinnan i koncentrationslägren historia Nog slår det väl an en ton av att så lätt det är att korrumperas av att ha makten över andra människor i sin hand, även med endast 5,6% i valet.” Carina-Finas pratisar 1 och 2

 Bildresultat för Åsa Romson

Yazidier fortfarande fångna hos den Islamiska Staten

Denna unga kvinna är till salu – Islamiska staten har öppnat en slavmarknad och deras katalog med bilder av varorna” är hjärtskärande. Den korte avis och Sydsvenskan
 

"Dödliga sjukdomar
Antalet tropiska sjukdomar i södra Europa har ökat under de senaste åren och det är väl dokumenterat. Denguefeber dök upp på Madeira utanför Portugals kust år 2012, och chikungunya kom till Spanien i år.  Malaria har återvänt till Grekland efter att ha eliminerats på 1960-talet, och West Nile-viruset har fått fäste i hela Sydeuropa. Dessa infektioner sprids via myggor som nu finns i regionen. Schistosomiasis, en infektionssjukdom som sprids via sniglar, har just dykt upp på ön Korsika, medan utbrott av opisthorchiasis, en levermask som orsakar cancer i gallan, har upptäckts i Italien."EKP


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar