onsdag 14 oktober 2015

Regeringens väckelsemöte. Våra företrädare är dåliga skämt

Regeringens, riksdagens och politikernas förbrytelser mot de svenska medborgarna och det samhälle dessa byggt och vill ha kvar har nu nått sådana extrema proportioner att vi folkrättsligt har rätt att ställa frågan om vi med våld har rätt att tvinga dem bort från makten innan de lagt välfärdssamhället i spillror! Bör sjuklövern tvingas bort med våld?

Idag den 14 oktober var jag och såg filmen ”Jag – Ingrid” som baserades på Ingrid Bergmans dagböcker och hennes egna filmade sekvenser genom hela livet. Det framkom att hon tidigt visste att hon ville ut i världen och att hon ville bli skådespelerska. Det framkom också att hon inte kunde filma med sin andre man italienaren Roberto Rosselini som aldrig hade manus utan skulle improvisera. Hon ville ha ”ordning och reda” och detta gick igen i hela hennes liv. Hon blev vän med en dam i Hollywood, som hade svenskt påbrå och som lärde hennes engelska. Det var bra att damen, som hette Ruth Roberts, hade svenskt påbrå för de förstod varandra med samma värderingar och känsla för det svenska med allt vad det innebär, bland annat ordning och reda. Idag fungerar just ingenting som det verkar i Sverige.  

Varför berättar jag detta. Därför att idag visade TV1 den underbara filmen med Ingrid Bergman och Gary Cooper ”Klockan klämtar för Dig”. 
Innan gick jag in och tittade på inslaget där Ingrid Lomfors håller föredrag och bl.a. menar att det finns ingen inhemsk kultur. Hon får starka applåder då hon slutar! Hur kan de närvarande applådera när man framför något så svenskfientligt och varför frågar sig ingen varför vi har en tysk importerad ärkebiskop som prästvigdes av en f.d.Statsiagent.? Måste inte svenska folket förstå vilka förrädare vi har som företräder oss?

Regeringen höll väckelsemöte

Den sekulära religionen. Idag hölls den mest bisarra tillställningen i svensk politik sedan alliansens kickoff inför valet 2014. Regeringen hade under parollen “Sverige tillsammans” samlat till vad som mest kan liknas vid ett väckelsemöte för ett avancerat vänsterkoketteri där det hela gick ut på att svenskar är rasister som måste ge ännu mer plats åt invandrare.
Frosseriet i oikofobisk propaganda har sällan skett så öppet och ohämmat. “Invandring är inget nytt”, “Vi är alla en konsekvens av invandring” samt “Det finns ingen inhemsk svensk kultur” gjorde historikern Ingrid Lomfors klart.
Under spektaklet presenterade regeringen en ny satsning på invandrare kallad “100-klubben” där företag som kan ta emot 100 nyanlända under en treårsperiod samlas. Dessa företag erbjuds skräddarsydda lösningar via arbetsförmedlingen. Fem företag har hittills nappat på idén som alltså innebär något slags arbete för totalt 500 personer – ca en fjärdedel av antalet som nu kommer till Sverige per dag.

Det hela inleddes med referenser till Vilhelm Mobergs böcker om Karl-Oskar och Kristina och avlutades med gospel i bästa halleluja-stil. Arbetsmarknadsminister Ylva Johansson lät också meddela att hon tycker det är “härligt att vara med om att Sverige förändras”. Avpixlat

Program för "Sverige tillsammans, 12 oktober 2015."

Deltagare i panelen:

Lena Micko, ordförande SKL, wow!

Bildresultat för lena micko 

Karl-Petter Thorwaldsson, ordförande LO, wow!


Bildresultat för karl-petter thorwaldsson


 Michael Wolf, VD Swedbank

 Bildresultat för michael wolf swedbank
 

Antje Jackelén, ärkebiskop Muslimsk/Svenska Kyrkan. O M G/A.(lägg märke till Muslimsk/Svenska Kyrkan)

Lena Wallin-Kantzy, generalsekreterare Svenska Basketbollförbundet - wow!

 Bildresultat för Lena Wallin-Kantzy, 

Seher Yilmaz, ordförande Rättviseförmedlingen, wow-wow112:00 LunchIngrid Marianne Lomfors, är en svensk  historiker som främst forskat om judisk historia, svensk flyktingpolitik och om Förintelsen.

 Isak Dahlin för 1 dag sedan

Att dessa muppar får bidrag av regeringen är löjligt. Dessa "fosterlandsförnekare" är bara löjliga, hur man kan tycka att svenska värderingar är dåliga och samtidigt växt upp i Sverige är ofattbart. Jag hoppas att nästa regering inte kommer att ge forum för levande historia en enda krona i kultur bidrag. För det är NI som inte har kultur, inte SVERIGE
Morris

Jag är invandrare och älskar Sveriges underbara kultur. Jag tycker att det är oerhört tråkigt att sådana här förvirrade och komplexfyllda kärringar får stöd och så mycket uppmärksamhet...

Kritiserad historiker pudlar – svensk kulturexisterar

Här några kommentarer och jag rekommenderar er att läsa alla. 

På väckelsemötet hade regeringen den otroligt dåliga smaken att dra paralleller med Svenska invandringen till Amerika.
Karl Oskar och alla de andra var tvungna att försörja sig från dag ett. Inga bidrag. De skulle inte ligga Amerika till last. De var också tvungna att ha riktigt pass.
Inget ljugande.
Det räcker med att Sverige inför de två reglerna så minskar omedelbart invandringen till Sverige med minst 95%.


Samtidigt var det bra att det här kom fram! Nu har vi i klartext hur etablissemanget resonerar och hur de ser på oss. Då är det lättare att komma med motargument.
Och jag vill bara upprepa: utan svensk kultur, som är en gren av den västerländska, hade du inte kunnat bo och verka här, Ingrid Lomfors! Den inbjudande, öppna kulturen! Vänta till dess det blir en islamistisk kultur! Se på Malmö!


En Mupp, flera Muppar. Mupparna har samlats för att diskutera, "Upp och nervända, Sverige tillsammans". SD, som är Kloka och inte Muppar, fick inte närvara. Det bestämde Muppen, som tar ansvar för Sverige, "Käbbe

Soldatmamma:
Igår kom Ingrid Lomfors med ett tillrättaläggande om sin svenskförintande paroll.
Carina Norden Åkerlund skriver:
Din kommentar inväntar moderering
Överintendent Ingrid Lomfors. På punkt tre på den stora bilden bakom dig när du talade stod mycket tydligt: ”Det finns ingen inhemsk svensk kultur”. Denna mening förminskade och förintade mig och väldigt många andra både gamla och nysvenska.

Jag kan tänka mig så många sätt att tala på ett möte, som jag trodde skulle ge konkreta svar och lösningar på vår urspårade asylinvandring (inga skolor, inga bostäder, inga arbeten, mer än hälften av de som kommer registreras inte utan försvinner ut i våra parallellsamhällen, sjukhusen, räcker inte, ensamma barn som är män till en kostnad av 6000:- /dag, religiöst/förtryck av kvinnor, hets mot judar och kristna osv, osv) utan att tala om för de som förväntas dela med sig och avstå välfärd – att de är ingenting – värdelösa. Eller som Fredrik Reinfeldt uttryckt sig att allt svenskt är barbari (http://www.dn.se/nyheter/politik/reinfeldt-det-ursvenska-ar-blott-barbari/) eller som Mona Sahlin om töntig midsommar. Suck.

Att du idag väljer en passande och välformulerad ursäkt är bra men blekt. Den röda sockan som missfärgade lakanet rosa går inte att ogöras.

Tror att en god möjlighet för de som anländer vore absolut motsatt, tala om för alla allt svenskt som vi i generationer varit stolta över, vår fred, vår frihet, vår jämlikhet, vår natur som vi värnar om, våra lagar för allas rättvisa, vår respekt för varandra, gamla traditioner, vackra seder m.m, m.m. Då möjligen skulle dagens invandrare ges en chans att bli lika stolta och rädda om sitt nya land som de som kom och hjälpte till och byggde välfärd på 60-, 70-, 80-talet.

Att välkomna människor med ett förnekande av vår existens är som att bjuda in till allmän plundring.
Vänligen Carina Norden Åkerlund. Soldatmamma

Här  kan ni lyssna på när de sjunger halleluja på regeringens väckelsemöte

Fr. Snaphanen:
Tino Sanandaji  - ett land i masspsykos
Det är en synnerligen intressant analys av Sverige. En bit in i programmet  kommer en analys av yttrandefriheten som egentligen inte existerar i Sverige. Därefter analysen av vänstern och liberalernas barocka tro på att om man ökar invandringen, så kommer färre rösta på Sverigedemokraterna. Och jag, jag kan lova, de ökar. Närmare 10.000 sökte asyl den senasteveckan, men SD ökar ändå. 1328 om dagen (!)

Nyheterna från Sverige är av sådan karaktär nu att man bara resignerar. Det är allvarligt och danska och norska politiker bör vakna upp och intressera sig för dem. Sverige avskaffar sig först som välfärdsstat, sedan  som nation. Antalet asylsökande ökar också dramatiskt till Danmark och Norge, och ingen av regeringarna vill helhjärtat göra något åt det. Det är en svår tid. Snaphanen


Glöm aldrig bort att Sverige är svenskarnas land. Målet måste vara att ta tillbaks det även om det tar tid och kräver blod, svett och tårar. Sverige är inte och ska aldrig bli ett allemansland, en mångkultur, ett muslimskt eller ett mångetniskt land där svenskarna bara är en liten folkspillra bland andra folk. Vi måste realisera tanken på att få bort den makthavande eliten från makten och ersätta den med människor som har en välvillig inställning till Sverige och vill att det svenska folket även i framtiden ska kontrollera landet. Vi ska göra det till en vänlig, demokratisk och väl fungerande nation där ingen makthavare någonsin i framtiden kan utöva politiskt förtyck mot den svenska befolkningen.

2 kommentarer:

  1. Jag är tio år yngre än min Personalchef från Lantmäteritiden,nästan så jag önskar jag var i samma ålder,för att göra pinan kortare,som Åkesson sade de känns hopplöst!

    SvaraRadera
  2. Jag är glad att jag är så gammal att jag slipper uppleva den SVENSKA FÖRINTELSEN SOM SNART STUNDAR. Hur kan dessa människor hålla på med att störta vår land med all denna invandring som vill förgöra oss - mitt underbara hemland som jag alltid varit så stolt över ???
    Heima

    SvaraRadera