onsdag 28 oktober 2015

Pågår det folkmord på svenskarna?. Vem för svenska folkets talan? Mona Sahlin gör det inte.
Sverige: vita offer betraktas inte som rasism
"Sen stack han svärdet i min kompis mage. En klasskompis började skrika, men alla trodde fortfarande att det var ett skämt." — Elev till Expressen.

Några sådana diskussioner fördes aldrig efter dubbelmordet på IKEA. Ingen har heller fördömt IKEA-mördaren Abraham Ukbagabirs rasistiska motiv. Till polisen har han sagt att han valde ut sina offer just för att de "såg svenska ut".

Frågan är: Vad uppnår Stefan Löfven med sin så tydliga agenda att fördöma allt våld från svenskar, men ignorera allt våld från invandrare? Bara den senaste veckan har sex planerade asylboenden brunnit i Sverige.

Risken är att i takt med att svenskarna blir mer och mer övertygade om att ingen längre för deras talan, känner ett växande behov av att ta saken i egna händer.

När locket väl åker av tryckkokaren i Sverige, kommer det att ske med betydligt större styrka." — Ledarskribenten Hans Davidsen-Nielsen i danska Politiken.Gatestone

Fr. Snaphanen:
Pågår det i verkligheten folkmord på svenskarna?
Det låter naturligtvis dramatiskt, men tittar man igenom de 25 definitionerna från1946 till 2015  är det inte svårt att hitta definitioner som tangerar det. Folkmord är mycket mer än mord, precis som svensk "mordbrand" inte behöver innebära att någon mördas.

30 procent av befolkningen har Sveriges Riksdag nu förändrat drastiskt. En omfattande vit flykt i Sverige, internflyktingar, om än delvis frivilligt. Det är inte riktigt  dokumenterat, men för tio år sedan kartlades det dock att avflyttningen från staden berodde på invandringen. Malmöbor flyttar bort fråninvandrarna. Var fjärde svensk  kvinna är rädd för att gå ut ensam på kvällen. Många gör inte.

Det förekommer ett mycket omfattande våld och sexuellt våld mot svenskarna, som journalister och politiker framställer som obetydligt. Omkring 80 000 grova våldshandlingar varje år, och 6.700 våldtäkter (underreported 67.000), varav minst två tredjedelar måste anses begås av invandrare mot svenskarna. Flera hundratals mord på svenskar har begåtts av invandrare under de senaste 40 åren, inofficiella, ofullständiga listor säger ca 400-500. Jag har kunnat bekräfta många av fallen genom att gå igenom dem, så antalet kan inte vara helt fel. Svenskarna har förmodligen mördat högst en tiondel så många invandrare inkl. Peter Mangs och Lasermannen, men det är dessa mord som får journalist- och  politikeruppmärksamheten. De andra vill de inte höra talas om, jämför IKEA-morden och den avskyvärde statsministern Löven.

Mord och våldtäkt som begås mot svenskar är fullständigt mörklagda av den svenska staten, där mord i motsatt riktning får stor uppmärksamhet och våldtäkt mot invandrare som begås av svenskar knappast ha förekommit i historisk tid. De verkliga rasisterna, jude- homo och kvinnohatarna (misogynists) i Sverige, alla invandrare, men det sägs i den lögnaktig pressen att det är svenskarna som är rasister.

Siffrorna för det hela kunde lämnas ut om politikerna inte ville dölja de skador som skett mot landet och befolkningen. Hela områden i Sverige är avsvenskade. Om inte riksdagen begår ett folkmord mot svenskarna, är det i alla fall något som har oroande likheter med det. Vad mig anbelangar , hör de hemma i en rättssal och inte i riksdagen. Vi är många som betraktar dem som förbrytare, och nu här i den svenska mångfaldens svanesång, som är labil inför en synnerligen omfattande kris, kan det vara intressant att se vad folk har i åtanke för dem som tack för att ha ödelagt ett land.

BRÅ påstår  att det  inträffar ca 90 mord i Sverige årligen. (Det dubbla mot Danmark). Vem som helst som läser en dagstidning ser att det  inträffar runt ett halvt till ett helt mord om dagen det vill säga minst 180 mord per år. Vissa dagar två och nyligen upp till fem om dagen. Hur det hänger ihop är helt ogenomskinligt. Någon ljuger, och det är inte otänkbart att BRÅ är full av lögner.Snaphanen

Håkan Juholt anser inte att han begått fler misstag än någon annan då han nu lämnar riksdagen.
Så här uttalar han sig i ETC.
”Jag kan lista Mona Sahlins misstag och det räcker inte med ett kollegiblock,”

Denna artikel i Svenska Dagbladet måste ni läsa i sin helhet. Nu gäller det radikalisering av ”ensampersoner” på högerkanten.

En orolig mamma, brorsa och kompis
 ska kunna ringa utan att känna att man anger någon, uttalar sig allas vår Mona!!!

”Ny linje ska förebygga radikalisering
Skolmorden i Trollhättan begicks av en ensam ung man, som enligt polisen drevs av rasistiska motiv. Ensamradikaliseringen är ett allvarligt problem, enligt Mona Sahlin, samordnare mot våldsbejakande extremism. I november startar en ny stödlinje för att förebygga radikalisering.
En ensam ung gärningsman beväpnade sig och marscherade in på en skola i Trollhättan i förra veckan. Två personer dödades. Enligt polisen drevs han av rasistiska motiv.
På internet lämnade han spår av sitt intresse för Nazityskland och extremhögern.
– Jag är orolig för ensamradikaliseringen, säger Mona Sahlin, nationell samordnare mot våldsbejakande extremism i en SvD-intervju.

Här är en video som Mona Sahlin och andra landsförrädare borde ta del av


 Läs:
1 kommentar:

  1. Om man tar livet av någon kan det dömas som mord, men det kan också dömas som dråp. Det kan vara det som gör att mordfrekvensen är låg medan desto mer folk dödas. Knappast ljuger BRÅ genom att ge felaktiga sammanräkningar. Problemet är inte vad de talar om utan vad de håller inne med.

    SvaraRadera