torsdag 22 oktober 2015

Ljungbeck: Regeringen Löfven och morden i Trollhätan. Agenda 2030 Maktens män, del 1Regeringens, riksdagens och politikernas förbrytelser mot de svenska medborgarna och det samhälle dessa byggt och vill ha kvar har nu nått sådana extrema proportioner att vi folkrättsligt har rätt att ställa frågan om vi med våld har rätt att tvinga dem bort från makten innan de lagt välfärdssamhället i spillror!

Olle Ljungbeck;
Regeringen Löfven är självklart den som berett jordmånen för det brutala brott som skett i en skola i Trollhättan.

Varje människa bär ansvar för sina handlingar. Men det är också så att alla människor är olika inte minst vad gäller personlighet. En mentalt frisk människa skulle aldrig kunna utföra något så grymt som det skedda. Vi vet emellertid att många människor inte handlar enligt etiska normer på grund av en medfödd eller sjuk personlighet. Sådana människor utför ofta handlingar där orsaken till dessa skapats av andra.

Sannolikt har massinvandringen med vad denna medför varit den utlösande faktorn. Motståndet mot denna delas av miljoner svenska medborgare. Flertalet skulle givetvis aldrig komma på idèn att göra något så bestialiskt.

Historien visar emellertid att många av de värsta brotten genomförts av individer som ej kunnat acceptera beslut eller åtgärder som påtvingats dem utan deras möjlighet att påverka dem. Detta leder till en frustration, som jag inte försvarar men som den frustrerade inte kan kontrollera.

Denna frustration känner många av oss till som är emot massinvandringen men ändå inte skulle komma oss för att begå brott och allraminst att döda människor.

Det är här regeringen, riksdagen och Stefan Löfven personligen kommer in i bilden.

Han har i en fråga som kan få sådana förödande konsekvenser för Sveriges medborgare att risken finns för total kollaps ekonomiskt, välfärds- och värdemässigt pga hans personliga känslor och han vägran att lyssna på folket. Det är med andra ord en fruktansvärd respektlöshet han visar svenska folket genom att påtvinga dem en utveckling, som miljoner är emot, men endast grundas på hans personliga känslor och tron att det han anser vara höjden av humanism måste vi andra acceptera.

Om han verkligen varit den han utger sig för att vara skulle han ju ställt frågan om massinvandringen till folket och accepterat folkets utslag. Om han inte accepterat detta skulle han givetvis avgått och låtit någon annan ta över som  respekterade folkviljan och därmed demokratin.

Stefan Löfven har med andra ord satt sig i guds ställe och omyndigförklarat folket. Det han därmed står för är något fruktansvärt och den vanliga benämningen vi i dagligt tal använder om sådana människor är diktator. Nu skall emellertid Sverige enligt grundlagen vara en demokrati och därför kan inte de som nu låter honom sitta kvar betraktas som demokrater.

Det grova brott som nu hänt kommer givetvis att hända igen men i andra skepnader. Men sannolikt kommer det att drabba oskyldiga och i ett större flertal än dagens.

Sammanfattningsvis måste vi därför anse Stefan Löfven som medansvarig till tragedin i Trollhättan och de därefter kommande. Det parti (som förutom Sverigedemokraterna) som i möjligaste mån vill förhindra något liknande i framtiden, fäller självklart regeringen Löfven och går i val eller folkomröstning ut och ber om folkets mandat för den invandringspolitik 
medborgarna vill driva.

Att Sverige är en representativ demokrati innebär inte att de stora och för medborgarna viktiga frågorna får tas av riksdagen utan att de först förelagts folket i val eller folkomröstning.

Olle Ljungbeck, Gävle.

Sverige har ett meddelande till flyktingarna: Kom inte till Sverige, vi kan bara tillhandahålla tält, inte pengar.

 ”2030 Agenda och Maktens Män– hur hänger det ihop? Del 1

Jag har i några inlägg beskrivit FN:s 2030 Agenda och där bl.a. pekat på de artiklar som propagerar för en global migration, d.v.s. en fri rörlighet över jordklotet för alla människor. Men vad ligger egentligen bakom denna ”vackra” vision? Jag har också pekat på de krafter som ligger bakom Agendans tillkomst. Nu skall vi knyta ihop trådarna.

En centralfigur i vår nuvarande värld är George Soros, dels för att han ser sig själv som en världens Messias, dels för att han faktiskt är världens rikaste man, med en personlig förmögenhet som uppgår till 13 miljarder dollar kombinerat med ytterligare 25 miljarder dollar genom de tillgångar som styrs av hans företag Soros Fund Management. Sammanlagt cirka 310 miljarder kronor, ingen dålig handkassa för en inbillad världsförbättrare.

Ytligt sett verkar Soros vara en människa som styrs av inbördes helt motstridiga ideologier. Hur skall man förklara denna mänskliga gåta? Å en sidan har vi en extrem kapitalist som ökar på sin förmögenhet i snabb takt genom transaktioner i global skala som får världen att skälva, aktioner mot nationella valutor som så när får länder att kollapsa och regeringar att falla, spekulationer mot korrumperade stater och direkta investeringar i krigssituationer för att avgöra vem som skall stå som segrare i konflikterna. Ofta med hjälp av den grövsta formen av bestickning, kapitalets främsta vapen. Å andra sidan har vi en filantrop som predikar fred på jorden och utrotande av fattigdomen, fri migration och till och med utrotandet av den kapitalism som han själv är den främsta företrädaren för.

Sov på saken, så skall vi i nästa inlägg se på Soros 6-punkters program för vår framtid. Bli inte förvånade om ni känner igen 2030 Agenda i ideologin! Vi skall också göra en historisk djupdykning för att hitta motiven! ”Peter Krabbe

Från Mörkläggning.
”Bloggläsare
Det är lustigt att Sverige vill efterlikna Kanada när det gäller invandring. Jag hörde att Ylva Johansson var här i Kanada i år, någon gång i juni. Ett av tv-bolagen intervjuade henne. Hon påstod att hon ville lära sig om integration av invandrare i samhället. Det måtte inte ha hjälpt henne ett dyft, för hon tycktes inte förstå något, och lärde sig definitivt inte något, med tanke på hur det går till i Sverige. Dessutom hade hon fräckheten att ”förmana” Kanada för att de inte tog in tillräckligt med flyktingar. Svenska politiker tycks ha för vana att de när de är gäster i främmande land, läxar de upp värden, precis som om de visste bäst.
…Visst är det ett raffinerat spel Sjuklövern spelat angående DÖ? Så lurar man ett folk! Efter valet var man tvungna att löpa linan ut och presentera en samlad Alliansbudget för att hålla igång charaden. Man hade ju samarbetat med MP under många år och givit dem deras migrationspolitik, något man dolt så gott det gick, vilket lett fram till dagens läge. Men jag tror de blev lite överraskade över SD:s taktik, man köpte sig tid genom att (S) utlovade ett extraval. Då hann man samla sig och utarbeta DÖ. Och nu låter man DÖ försvinna, under förevändning att man lyssnat på sina gräsrötter. Men det kommer aldrig bli nyval eftersom det inte finns någon samlad Allians längre, utan alla partier kommer att presentera och rösta på sin egen budgetmotion. Och SD:s misstroendevotum kommer självklart ingen stödja. Så det kommer bli status quo fram till valet 2018 och då kommer läget i landet vara så katastrofalt att S och M kommer att bilda samlingsregering, för landets bästa, och med hjälp av olika stödpartier fortsätta regera som man alltid gjort. Det enda som skulle kunna förhindra det är att SD får 51 % av rösterna, vilket de aldrig kommer få. Dags att se om sitt eget hus och se vilket land man ska flytta till. Mörkläggning

Sverige: Fristad för folkmördare
En månads islam och mångkultur i Sverige: september 2015

Myndigheterna är medvetna om att flera krigsförbrytare kan ha kommit till Sverige i år, och polisens krigsbrottskommission har fått förstärkning.
…"Vem sköter säkerhetsaspekten? Vem som helst kan låtsas vara avhoppare." — Per Gudmundson, journalist på Svenska Dagbladet, om hemresor för IS-krigare.Gatestone1 kommentar:

  1. Soros är inte alls världens rikaste man. Rothschild har en nolla mer!

    http://imgur.com/eDBoNlb.jpg

    SvaraRadera