lördag 3 oktober 2015

Ljungbeck: Bör sjuklövern tvingas bort med våld?Bildresultat för Decemberöverenskommelse
Regeringens, riksdagens och politikernas förbrytelser mot de svenska medborgarna och det samhälle dessa byggt och vill ha kvar har nu nått sådana extrema proportioner att vi folkrättsligt har rätt att ställa frågan om vi med våld har rätt att tvinga dem bort från makten innan de lagt välfärdssamhället i spillror!

Så slutar Olle Ljungbeck sitt inlägg. Läs hela inlägget nedan.

Det totala förfallet och initiativlösheten.

Strax efter senaste valet kom frågan om behovet av en lag mot personer som enrollerade sig i terrororganisationer. Efter mycket ältande lovade "justitieministern" Morgan Johansson att en sådan lag skulle tas fram med det snaraste. För denne initiativlösa person innebar denna tidrymd över ett år! Trots att frågan är brännande med hänsyn till att flera hundra islamistiska invandrare redan anslutit sig till Islamiska staten (IS) beräknas en lag föreligga tidigast sommaren 2016!

Efter att EU-emigranter ockuperat ett stort antal markområden och fastigheter - såväl privata som allmänna - har ägarna av dessa krävt att inkräktarna skall bortforslas och sanering ske. Myndigheterna har - sin vana trogen i dag - påstått att de inte äger laglig rätt att köra bort inkräktarna. Trots att de har fel i detta påstående händer inget. Sveriges genom tiderna mest initiativlöse "justitieminister" har emellertid nu bestämt att en ny lag skall tas fram för att kunna vräka ockupanterna. Lagen beräknas emellertid inte träda i kraft förrän 2017!

Ovanstående ger en skrämmande bild av regeringen, riksdagens och myndigheternas förfall. Jag hade först tänkt som rubrik på denna artikel sätta;

"Är "justitieminister" Morgan Johansson förståndshandikappad och sjukligt handlingsförlamad", men jag avstod.
Sanningen är emellertid att antalet regerings-riksdagsledamöter och politiker som påbörjat högre studier men ej fullföljt dessa är större i dessa grupper än i snittet för folket i övrigt. Johansson är en av dem som inte orkade. Det kan tyda på bristande begåvning men också på avsaknaden av viljekraft för att genomföra det man påbörjat. Detta stärker min åsikt att rekryteringen till regering och riksdag numera består av individer som i motsats till tiden fram till 1980-talet inte har de förutsättningar som krävs för att klara av de uppgifter vi valt dem för.

Nedanstående är hämtat ur Sveriges grundlag - Regeringsformen - och anger vilka förutsättningar som gäller för att en stat kan kallas suverän. Men det framgår också att äganderätten är skyddad i grundlagen. Trots detta agerar regering och myndigheter varken mot avvisning av de som nekats asyl eller de som tar över de svenska medborgarnas egendom!

Detta kan inte uppfattas på annat sätt än att regeringen inte längre har kontroll över invandringen. Med andra ord är Sverige inte längre en suverän - självständig stat. En regering som inte följer grundlagen är oacceptabel och måste bort snarast möjligt.

Suveränitet
En stats suveränitet förutsätter fysisk kontroll av dess gränser.

Egendomsskydd
15 § regeringsformen. Vars och ens egendom är tryggad genom att ingen kan tvingas avstå sin egendom till det allmänna eller till någon enskild genom expropriation eller något annat sådant förfogande eller tåla att det allmänna inskränker
användningen av mark eller byggnad utom när det krävs för att tillgodose angelägna allmänna intressen.

Den samlade "oppositionen" kan vilken minut som helst fälla nuvarande regering och därmed öppna för ett nyval. Detta har man inte en tanke på. Trots detta  lägger allianspartierna sina budgetar för att ge sken av att man vill regera, men i verkligheten varken vill man eller duger till det.

Jag säger nyval av följande skäl.

Det första och främsta skälet till detta är att Allianspartierna även om de vore större än de rödgröna inte är regeringsdugliga. De har dessutom inte den moral och handlingskraft,  lika lite som de rödgröna har det för att regera ett land.

Sjuklöverpartierna missar aldrig en chans att moralisera eller fördöma Sverigedemokraterna (SD). De gör detta trots att de själva så gott som dagligen förnedrar demokratin och hånar medborgarna. När allianspartierna nu lägger sina budgetar och utlovar det ena löftet efter det andra till medborgarna är deras handlande att betrakta som kriminellt eftersom de inte har den minsta avsikt att genomföra sina förslag. Moderaterna ljuger sålunda medvetet för pensionärerna genom falska löften om att de vill sänka skatterna för dessa. Allianspartiernas hantering av den nu pågående budgetprocessen är sålunda inget annat än ett medvetet försök att manipulera medborgarna. Det är så djupt omoraliskt att någon jämförelse inte går att finna så långt tillbaka i tiden som då den allmänna rösträtten infördes.

Trots detta finns det medborgare som på allvar tänker rösta på dessa totalt oansvariga och karaktärslösa individer.

Tänk er Anna Kinberg Batra som statsminister! En person som aldrig säger vad hon innerst menar. Därtill genom sitt politiska handlande är totalt amoralisk.
Tänk er en Erik Ullenhag åter på en ministerpost, eller en Lööf som vill ha obegränsad invandring etc etc!Är det någon som på allvar tror att dessa människor i eventuell regeringsställning skulle tjäna folket och helt plötsligt skulle bli moraliska och ärliga igen? Människor som har brutit så grovt mot allt vad anständighet och moral heter kan inte helt plötsligt återgå till ett hederligt liv. De har våldfört sig på allt det vi förknippar med respekt för demokratin, grundlagen, medborgarna att det närmast får anses vara en kränkning mot konstitutionen att rösta på dem i ett val. 
Sammanfattningsvis vill jag påstå att sjuklöverpartierna antingen de "regerar" eller är i "opposition" bryter mot allt vad som krävs av en regeringsduglig regering.

De har agerat på ett sätt, så att Sverige inte längre är en suverän stat. De har inte fysisk kontroll över våra gränser. De tillämpar inte de lagar som tidigare regeringar eller de själva stiftat. De åser utan att ingripa en massinvandring som kommer att brutalt förändra Sverige från välfärdsstat till u-land. Men de accepterar också från invandrarnas sida en sådan enorm kriminalitet som så gott som dagligen innebär att svenska kvinnor utsätts för våldtäkter/gruppvåldtäkter.

Svenska kvinnor, män, barn utsätts för mord, grovt våld, rån, misshandel etc av invandrare utan att regering och politiker söker förhindra detta. Påståendet att vi svenskar numera är ockuperade av främmande element är inte längre en överdrift med hänsyn till den otrygghet många lever under i dag.

När ledarna för sjuklöverpartierna söker motivera sina personliga känslor som humanism tydliggör de övermänniskans filosofi. Deras personliga känslor skall sålunda få avgöra ett helt folks framtid! Det är precis samma filosofi som styrt och styr nazismen, fascismen och andra auktoritära ideologier. Det var Hitlers, Mussolinis personliga känslor som blev styrande precis som i dagens Sverige. I en demokrati är det folkmajoriteten som skall avgöra de stora och livsviktiga frågorna, inte en liten grupp med sina elitistiska värderingar.

Och vad är egentligen denna elitens humanism i dagens Sverige. Jo man överser totalt med alla de skador och våld invandringen orsakar det svenska folket. Aldrig att dessa "humanister" riktar en tanke åt de fruktansvärda brott som invandrarna orsakat svenska kvinnor i form av våldtäkter/gruppvåldtäkter etc. Aldrig en tanke åt de svenska kvinnor och män, barn som dagligen utsätts för mord, grovt våld, rån  etc. Aldrig en tanke åt de svenska som i allt högre grad omfattas av otrygghet och våld i sina boendemiljöer.

Varje svensk som försöker se verkligheten som den är och inte låter sig manipuleras av politiker och sjuka medier inser snart att det politikerna kallar humanism inget annat är än en utlöpare av nazismens och fascismens ideologier. Det är elitens förakt för demokratins spelregler och vår grundlags portalparagraf; "All offentlig makt utgår från folket".  

Regeringens, riksdagens och politikernas förbrytelser mot de svenska medborgarna och det samhälle dessa byggt och vill ha kvar har nu nått sådana extrema proportioner att vi folkrättsligt har rätt att ställa frågan om vi med våld har rätt att tvinga dem bort från makten innan de lagt välfärdssamhället i spillror!

Olle Ljungbeck, Gävle. 

Läs:
Julia Caesar:


15 kommentarer:

 1. Notera att ordet kriminell betyder oansvarig!
  Alltså är dagens politiker med automatik förbjudna.

  SvaraRadera
 2. Varje sunt tänkande Svensk bör stå bakom tanken att avsätta våra plågoandar som förstör vårt land tom med våld om inga andra alternativ finns i sikte. Ju förr detta kommer upp på agendan ju snabbare får vi stopp på vansinnet. Jag bor i Trelleborg och här öppnar man flyktingboende enl löpande band principen i alla tänkbara utrymmen.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Alternativt http://www.folketsdemonstration.se/ dela/sprid till oändlighet.

   Radera
  2. Håller med. Var är alla svenskar som inte ser vart vi är på väg med denna vanvettiga politik som i dag härskar i VÅRT land??
   Heima

   Radera
 3. Avsätt den rödgröna röran med våld och det omedelbart!
  De skall även ställas till svars för att de förstört Sverige och utplånar det etniska svenska folket.
  Det är diktaturfasoner och ingenting annat.

  SvaraRadera
 4. Finns bara en väg att gå och det är med våld ta tillbaka makten åt svenska folket.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Att som privatpersoner ta över Regeringskansliet Rosenbad blir förmodligen en lite svårare nöt att knäcka så VI får ha lite övning först så VI kan starta med att lyfta ut kommunpolitiker från deras väl insuttna stolar och sen gå vidare uppåt om så skulle behövas. All makt utgår från folket står det i VÅR Grundlag och det är hög tid att så blir fallet.

   Radera
 5. Demonstrera, dela sprid för det här går inte längre, en direkt skadlig politik som nu förs kan vi ej ha, medelst nyval tills dess http://www.folketsdemonstration.se/

  SvaraRadera
 6. Europeiskt inbördeskrig:
  https://www.youtube.com/watch?v=zimFdbGo2uc

  SvaraRadera
 7. Bra förslag att SD skall ut och kampanja i Sverige. Glädjande är att på Lördag kommer Kent Ekeroth till oss i Trelleborg på vår manifestation och senare kommer Jimmie Åkesson. Jag hoppas verkligen på att fröet är sått till ett riktigt folkligt uppror i vårt älskade Sverige.

  SvaraRadera
 8. Nu har Kent Ekeroth varit hos oss i Trelleborg. Han var LYSANDE milt sagt. Trots att han var 45 minuter sen pga dimma i Stockholm var det trots detta ca 600 som trotsade regnet och inväntade Kent Det märktes i talet att NU är det skarpt läge.

  SvaraRadera
 9. Jag skrivit gång på gång på AP att vi sverigevänner måste gå ut i demonstrationer och protestera mot den rödgröna röran och även allianspartierna men ingen hörsammar vad jag skriver vad ska man gör?
  Släng ut 7-klövern från maktens korridorer innan det är för sent visa lite råg i ryggen nu.
  Jag förstår inte att det finns så många svenskfientliga människor i detta land ut med er ni har inte i Sverige att göra.

  SvaraRadera
 10. Vad är det för fel på svenskarna som finner sig i alla galenskaper Är det kanske så att vi numera är så uppblandade genom vår extrema invandring att några genuina svenskar inte finns kvar och de som finns är utsatta för så extrem propaganda att de inte förstår faran.
  Heima

  SvaraRadera
 11. Jag vill inte skriva att svenskarna är ointelligenta men bland tvivlar jag. Varför reagerar inte fler svenskar på den ohämmade invandringen???
  Antagligen för att då blir de kallade rasister och det är tydligen det värsta ord en svensk kan bli kallad för. Att vara rasist är mycket fult av någon anledning men Sverige har ju de senaste århundradena och innan endast bestått av vita och det är väl i mina ögon naturligt att hålla på och sympatisera med SINA EGNA.
  Inget konstigt med det - helt naturligt liksom det är naturllgt att vi i första hand värnar om den egna familjen och sina egna barn.

  SvaraRadera