torsdag 15 oktober 2015

Katinka Gladh - Visslarna. Folkets demonstration 1 november.Regeringens, riksdagens och politikernas förbrytelser mot de svenska medborgarna och det samhälle dessa byggt och vill ha kvar har nu nått sådana extrema proportioner att vi folkrättsligt har rätt att ställa frågan om vi med våld har rätt att tvinga dem bort från makten innan de lagt välfärdssamhället i spillror! Bör sjuklövern tvingas bort med våld?


Visslarna

Vem är det som visslar därute i den mörka höstnatten?

Vem är det som försöker hjälpa sitt svenska folk mot det vidrigaste folkförräderi som någonsin förekommit och som snart genomförts om inte visslarna är där!

Vem är Ni som varnar för ofärd över ett litet arbetsamt, fredligt folk som under de sista 15-20 åren blivit utsatta för en globalisering som - om den verkligen skulle fungera - borde ta en tid på ca 1.000 år. I stället för att detta har orkestrerats av folkförrädarna i detta land –tillsammans med politiskt korrekta patetiska batikhäxor som drömmer om romantik som de inte fick som unga. Politiker som med guldbyxor strör ut våra skattepengar över de invällande horderna av stridsberedda unga män som kallas för ensamkommande. Skäggiga män, som när de väl fått fäste i landet, lyssnar på signalen som blåser till Jihad mot svenskarna.

Utan att rädas så visslar Ni på för att försöka rädda landet så att det inte imploderar. Som aningslöst låter sig ledas rätt in i aftonsången. Samtidigt som tusentals svenskar skor sig på dessa pengar som forsar runt i samhället utan att skämmas det minsta.

Vem är Du som visslar för att varna för våra barns kommande banemän att de finns här och bara väntar på att slå till när tiden är inne!

Du som visslar mångfaldigas för varje dag som detta brott mot det svenska folket blir alltmer uppenbart och detta fasansfulla brott som det svenska folket utsätts för och kommer att genomlida med alla fasor som en människa kan föreställa sig.

Vem är Ni våra räddare som med edra  pennor i stället för svärd än så länge  för en kamp i mörkret mot denna ondska som drabbat vår världsdel genom att det sakta smugits på oss , dag för dag, en välkänd taktik när det gäller gerillakrig!

Ni fantastiska visslare som aldrig ger upp det svenska folkets rätt till sitt eget land.

Ni handlar ju i egen sak eftersom även Ni vill rädda våra barn och era barn undan  det vedervärdigaste kraft som snart tagit över vårt land, om vi inte bjuder till strid. Vi måste vara det största landet av gällade kastrater och åldringar, yngre fega män som inte inser vad som väntar runt hörnet! Väntar deras barnbarn och ofödda svenskar! Vart tog mandom mod och morske män, rakryggade kvinnor som aldrig vek tillbaka!

Ett sådant fruktansvärt öde som vi tagit på oss utan att protestera! Aldrig någonsin tillfrågade om detta, med stulna pensioner som gör att vi efter ett långt arbetsliv lever i armod, p.g.a. dessa enorma stölder från våra inbetalda pengar.

Och ändå är Ni där varje dag. Ni som visslar. På bloggar, hemsidor, överallt där det tryckta ordet förekommer. Där visslar Ni för att rädda ert folk. Visslandet kommer snart att bli lika starkt som när höststormarna viner runt knutarna. Ni är våra kända och  okända hjältar, men vi känner igen er på Ert visslande, när vi läser Era ord.

Eller konsten att kunna skriva så att folk läser vad man vill framföra i sin förtvivlan över vad som händer  i deras omgivning. Men de som lär sig vissla blir fler och fler för varje dag.

Om ett år är ni tusentals fler som lärt er vissla och det blir en storm som blåser folkförrädarna ut ur maktens boningar en gång för alla.

Det är inte så svårt att vissla när man väl vågar. Sedan kan Du ju i viska i ”medvinden, om Du vill någonting så vissla”. För visslarna finns alltid därute: Det har de alltid varit i tider av nöd, fasa och mörker.

Så länge människan är född god så kommer de alltid att vara där! Men det gäller för oss att lyssna, lyssna och begrunda!
Katinka Glahd.

FOLKETS DEMONSTRATION
Med Folket för Sverige
NÄSTA DEMONSTRATION - SÖNDAGEN den 1/11 kl 12:00-14:00
​Sergels Torg, Stockholm
 TALARE
Fler talare inför den1/11 presenteras allteftersom.
 Ingrid Carlqvist
STEFAN TORSSELL
Julia Nilsson
JAN SJUNNESSON
HENRIK RÖNNQUIST
 Den officiella makten utgår från folket

Läs:
Full fart mot kollapseni bisarr Svt regi

1 kommentar:

  1. Mkt väl inslag..Politiker vars främsta uppgift är att främst värna om land och medborgare brister i sitt åtagande då dem prioriterar andra länders medborgare före sina egna, dem bör med det avsättas, dem förtjänar inte ens namnet med den skadliga politik som förs(när t o m grundlagen negligeras är det illavarslande.http://qet.se/2015/09/16/insandare-bor-komma-allmanheten-till-kannedom/

    SvaraRadera