söndag 18 oktober 2015

Folkomröstning om invandringen. Göteborg centrum för jihadister
Glöm aldrig bort att Sverige är svenskarnas land. Målet måste vara att ta tillbaks det även om det tar tid och kräver blod, svett och tårar. Sverige är inte och ska aldrig bli ett allemansland, en mångkultur, ett muslimskt eller ett mångetniskt land där svenskarna bara är en liten folkspillra bland andra folk.

 Vi måste realisera tanken på att få bort den makthavande eliten från makten och ersätta den med människor som har en välvillig inställning till Sverige och vill att det svenska folket även i framtiden ska kontrollera landet. Vi ska göra det till en vänlig, demokratisk och väl fungerande nation där ingen makthavare någonsin i framtiden kan utöva politiskt förtyck mot den svenska befolkningen. Asylkaos


Gå in på denna blogg och ta del av vad förrädarna gjort mot vårt land och vår välfärd.

 Upprop för folkomröstning
Om invandringen och Sveriges framtid

UPPROP FÖR FOLKOMRÖSTNING OM INVANDRINGEN OCH SVERIGES FRAMTID!

Det räcker nu! Sverige klarar inte mer. De invandringsvolymer vi nu ser komma till Sverige, som en direkt följd av EU:s gränskollaps, har blivit en ödesfråga för hela landet.
 Med över 500 000 människor om året (med dagens infl­öde), utan vare sig bostäder, arbeten eller fungerande skola åt ens en bråkdel av dessa, har regeringen Löfven försatt Sverige i ett katastroftillstånd.
 


Den fullskaliga systemkollapsen närmar sig – om inget snart görs. Detta får inte fortsätta. Det är dags för en folkomröstning om invandringen och vårt lands framtid. Läget är akut. Din röst behövs mer än någonsin. Bakom kulisserna

Göteborg centrum för rekrytering av jihadister
Konvertera eller dö
Kristna assyrier som bor i Sverige har fått motta en rad hotfulla meddelanden som är kopplade till den islamiska staten, inklusive krav på att de ska  "konvertera eller ."

En färsk rapport från svenska Dagens Nyheter avslöjade att den assyriska folkgruppen i Göteborgs stad i sydvästra Sverige, hotas av oidentifierade angripare som använder Islamisk statens kända metoder och symboler. Enligt rapporter utreder den lokala polisen hoten, men har hittills inte någonting.

Staden Göteborg är en grogrund för jihadistrekrytering och den svenska tidningen Aftonbladet rapporterade tidigare i år att minst 150 människor hade lämnat staden att ansluta sig till Islamiska staten i Irak och Syrien. Terrorism expert Magnus Ranstorp har kallat Göteborg  ”ett svenskt centrum för jihadister" och staden med en befolkning på en halv miljon har bidragit med fler soldater till ISIS än hela USA.

På tisdagen hittade svenske assyrien Markus Samuelsson väggarna i hans restaurang i Göteborg täckta med jihadistgraffiti, inklusive budskap "Konvertera eller dö" och "kalifatet är här." Hela artikeln här Sweden report
En förlorad nation och hjärntvättad befolkning

 Läs:
Sverige företagare har mer förtroende för SD än regeringen och vänstern tillsammansInga kommentarer:

Skicka en kommentar