måndag 12 oktober 2015

Etablering av nyanlända ska bli bättre. Förtur till befattningar för invandrare i kommuner och statliga ämbetsverk Den meningslösa invandringen

 Statsministern bjuder in till Sverige tillsammans

Statsministern bjuder in till den nationella samlingen Sverige tillsammans för att samla alla krafter som kan och vill bidra till att förbättra nyanländas etablering. Den 12 oktober samlas kommuner, myndigheter, företag, fackliga organisationer, civilsamhället och andra aktörer för att tillsammans utveckla arbetssätten så att nyanlända vuxna snabbt kan börja jobba, barnen få en bra skolgång och alla komma in i samhällsgemenskapen.
– Flyktingssituationen kräver en kraftsamling för att skapa de jobb, bostäder, utbildningsmöjligheter och den samhällsgemenskap som krävs, så att vi alla, oavsett var vi kommer ifrån, kan fortsätta bygga ett Sverige som är starkt tillsammans, säger Stefan Löfven

Happy days are here again
Program för "Sverige tillsammans, 12 oktober 2015."
10:30 Statsminister Stefan Löfven inleder.
10:45 "Vi har gjort det förr".????? Ingrid Lomfors, historiker och överintendent för Forum för levande historia, ger ett historiskt perspektiv.
11:00 Vårt "gemensamma" ansvar. ??????
Arbetsmarknadsminister Ylva Johansson berättar om regeringens etableringspaket - wow - och professor Olof Åslund ger en bild av forskningsläget. Därefter ett panelsamtal om goda exempel och framgångsfaktorer för arbetet.

Deltagare i panelen:
Lena Micko, ordförande SKL, wow!
Karl-Petter Thorwaldsson, ordförande LO, wow!
Michael Wolf, VD Swedbank
Antje Jackelén, ärkebiskop Muslimsk/Svenska Kyrkan. O M G/A.
Lena Wallin-Kantzy, generalsekreterare Svenska Basketbollförbundet - wow!
Seher Yilmaz, ordförande Rättviseförmedlingen, wow-wow112:00 Lunch
Samtal om möjligheter och lösningar. Du kan välja ett bord utifrån vilket ämne du vill samtala om. Läs mer

Ju mer vi är tillsammans,
tillsammans, tillsammans,
ju mer vi är tillsammans
ju gladare vi blir.
För mina vänner är dina vänner
och dina vänner är mina vänner.
Ju mer vi är tillsammans,
ju gladare vi blir.

Vad händer sen då Stefan?När alla militärens övningsfält är fyllda av tält med asylsökande, när varenda polisstation, hotellplats, campingplats, ishall, gymnastiksal, äldreboende osv. är sprängfull med ekonomiska migranter från Mellanöstern och Afrika och resten av världen.

Vad händer sen då, Stefan? Ska du superförhandla fram ett par miljoner bostäder som bara trollas fram i ett nafs? Ska Mehmet-ISIS-terrorister-är-att-jämställa-med-svenska-frivilliga-i-finska-vinterkriget-Kaplan svinga sitt islamistiska byggtrollspö? Har du förresten pratat med bottenfärgsministern om den saken? Byggbranschen står ju för cirka 40 % av Sveriges CO2-utsläpp, och med ett extremt ökat byggande ökar naturligtvis även CO2-utsläppen extremt mycket.

…Och hur ska de gå för de svenska barnen vars föräldrar och förfäder har betalat (hög!) skatt i Sverige genom alla år? Vad händer med de svenska barnen när hälften av klasskamraterna plötsligt inte kan prata svenska och kanske inte ens kan läsa och skriva ens på högstadiet?Demokratbloggen

Peter Krabbe:

Efter regn kommer sol.

10 OKTOBER, 2015  I mitt förra inlägg bad jag om ett avskaffande av DÖ. Att bönen skulle gå i uppfyllelse hade jag inte minsta förhoppning om. Ändå blev det så, med kraften av en åskknall och en blixt som lyser upp hela natthimlen. Idag skiner åter solen.

FN:s Agenda 2030 är i sin helhet den direkta förlagan till Miljöpartiets partiprogram. Deras väljarunderlag motsvarar mindre än 10 % av Sveriges befolkning. Förhållandet är detsamma i den övriga västvärlden. Genom att spräcka DÖ blir det långsiktiga genomförandet av den absurda Agendan åter en förhandlingsfråga. Bäst vore naturligtvis om riksdagens arbete nu utmynnar i nyval och en ny regering med en nykter inställning till migration.’

… Putin lär bli starkare efter sina insatser i Syrien och EU kommer att lära av motståndet i Ungern och England. Konsekvenserna av den hittillsvarande invandringen i Europa kommer sannolikt att visa på det orimliga i ökad invandring från muslimska länder om nuvarande aggressiva framtoning hos marknadsförarna av islam fortsätter. Sammantaget kommer en omprövning av Agendan att bli nödvändig, kanske döps den om till Agenda 2100 istället i syfte att låta en ny generation skapa en mjukare övergång?

Men än så länge finns den här och nulägesanalysen består liksom regeringen:
Efter den senaste veckans djupdykning i FN:s nypublicerade Agenda under New York-mötet kan det då vara dags för en liten sammanfattning. Vissa bitar saknas fortfarande, så kommer FN:s möte om byggande och stadsplanering under våren, Habitat III, som skall leda fram till The New Urban Agenda, säkert att avslöja omvälvande konsekvenser under namnet av Hållbar Utveckling. Att innehållet där är väl känt av 7-klövern kan vi ta för givet, men när kommer vi vanliga dödliga att få insyn? Låt oss ändå se på vad vi har!

……I Agendans namn kan vi lägga samman de anmärkningsvärda iakttagelserna att civilminister Shekarabi från Iran kommer att ha huvudansvaret för genomförandet i Sverige, medan bostadsminister Kaplan från Turkiet kommer att få ansvaret för att ändra vår bygglagstiftning efter direktiven i Habitat III. Att det svenska folket skall bli passiva åskådare till detta är helt i linje med Agendans filosofi om mångkultur och migration. Att vårt nya samhällssystem därmed kommer att appliceras av invandrare från muslimska länder är en osannolik men verklig konstruktion som Alliansen accepterar utan invändningar. Svensken vandrar leende till stupstocken…

När bubblan brast vid valet 2014 var Löfvén snabb med att ta över konceptet, några åsiktskillnader mellan Alliansen och vänsterblocket fanns knappt och med hjälp av DÖ försökte man permanenta det fortsatta samarbetet i gott samförstånd. Det spelade ingen roll vem som bildar regering, Agendan är gemensam och global. En samlad väljarkår förstår ingenting. Vi skall ha Ordning och Reda säger Kinberg Batra. Vi skall ha Ordning och Reda upprepar Löfvén. I detta mantra ingår att tysta oppositionen bland folket, så Yttrandefrihetslagen inskränks med hjälp av en ny Hatbrottslag, där alla negativa attityder till mångkulturalismen förbjuds.

Sverige har haft en helt annan drivande inverkan på tillkomsten av FN:s Agenda än vad jag trodde inledningsvis, allt storvulet prat om Sverige som moralisk stormakt och nödvändigheten av att Sverige skall sitta i FN:s säkerhetsråd grundar sig på ett långvarigt engagemang för att presentera Sverige som global modell för Det Goda Samhället. Hybrisen bröt ut redan under Reinfeldts tid i MUF, då han sannolikt stod under ett bestående inflytande av Romklubben, där partikollegan Wijkman var en viktig person.

…När bubblan brast vid valet 2014 var Löfvén snabb med att ta över konceptet, några åsiktsskillnader mellan Alliansen och vänsterblocket fanns knappt och med hjälp av DÖ försökte man permanenta det fortsatta samarbetet i gott samförstånd. Det spelade ingen roll vem som bildar regering, Agendan är gemensam och global. En samlad väljarkår förstår ingenting. Vi skall ha Ordning och Reda säger Kinberg Batra. Vi skall ha Ordning och Reda upprepar Löfvén. I detta mantra ingår att tysta oppositionen bland folket, så Yttrandefrihetslagen inskränks med hjälp av en ny Hatbrottslag, där alla negativa attityder till mångkulturalismen förbjuds.

Migrationen påskyndas genom att annonser i tredje världens tidningar uppmanar till invandring till Sverige, bidragsnivån till invandrare blir världens högsta, invandrare ges förtur till befattningar i kommuner och statliga ämbetsverk och bostäder skall snabbproduceras utan kommunal vetorätt.
Peter Krabbe Hela artikeln

Läs:

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar