fredag 16 oktober 2015

Behöver Sverige sådana som Lena Mellin? Nu agerar Sverigedemokraterna kraftfullt. Tyskarna är ett utdöende folk
Detta är en del av ett tal som nobelpristagaren i litteratur  Mario Vargas Lhosas höll i december 2010
"Man ska inte förväxla den lomhörda nationalismen och dess motvilja mot ”den andre”, som alltid har varit ett frö till våld, med patriotismen som är en sund och generös tillgivenhet för det land där man såg dagens ljus, där ens förfäder levde och ens första drömmar tog form, ett välbekant landskap av platser, anhöriga och händelser som blir till hållpunkter för minnet och sköldar mot ensamheten.

Fosterlandet är inte flaggorna eller nationalsångerna, inte hyllningstalen för de utvalda hjältarna, utan en handfull miljöer och människor som befolkar våra minnen och färgar dem med melankoli och en varm känsla av att var vi än är, finns det ändå ett hem dit vi kan återvända."
Får svenskarna känna samhörighet med sitt land

Regeringens, riksdagens och politikernas förbrytelser mot de svenska medborgarna och det samhälle dessa byggt och vill ha kvar har nu nått sådana extrema proportioner att vi folkrättsligt har rätt att ställa frågan om vi med våld har rätt att tvinga dem bort från makten innan de lagt välfärdssamhället i spillror! Bör sjuklövern tvingas bort med våld?

Lena Mellin idisslar kalkerpapper

”Lena Mellin: ”SD har blivit ett pajasparti”

LENA MELLIN Sverigedemokraterna har slutat vara ett enfrågeparti – de vill bara förstöra och riva ner.

-"Om Sverige är Titanic så är Aftonbladet fartygsorkestern. Dom kommer spela ända fram till slutet för att hålla oss lugna." Soldatmamma

Så agerar riktiga folkvalda politiker

Galet stor uppmärksamhet inför extra presskonferensen med Sveriges enda oppositionsparti, av statsministern ständigt blamerade som "nazister och vitmaktare" i hatiskt hjärntvättarsyfte. 

När riksdagen är ett maranatamöte i kaos, då måste nya friska vägar sökas.

SD har mobbats ut ur riksdagen, då tvingas SD arbeta utomparlamentariskt och med direktdemokrati för att ta hand om Sverige, så att vi också i framtiden förmår hjälpa flyktingar från krig och utsatthet på plats. Soldatmamma

Apropå:

Gustaf Fridolin föreslår att vuxna invandrare ska placeras i svenska lågstadieklasser

Skolor planerar att flytta svenska barns undervisning utomhus för att ge plats åt barn till ekonomiska migranter från tredje världen. Avpixlat

Våldsbejakande invandare

 – vit flicka attackeras

Våldsbejakande invandrare

-en tysk pojke slås ned av en berikare

Funktionsnedsatta och äldre får nu betala sina hjälpmedel själva då pengarna behövs till annat

Nu kavlar Fridolin upp ärmarna

Toppmöte: EU gör klart för ny ström av flyktingar

Flyktingkrisen dominerar ännu en gång dagordningen fullständigt, när EU:s stats- och regeringschefer samlas på torsdagen till toppmöte i Bryssel.

I sin inbjudan till statsminister  Lars Løkke Rasmussen (V) och de andra EU-ledarna skriver EU presidenten, Donald Tusk, att millioner av nya flyktingar kan vara på väg mot Europa. Nyheterna TV2 udland

Fr. Snaphanen
Botho Strauss om de ankommande rotlösa massorna
Thomas Nydahl:
Botho Strauss har tagit till orda om det tyska mottagandet av stora folkmassor från Mellanöstern och Nordafrika. Vi som håller av hans böcker och som vårdat hans mest kända essä, Anschwellender Bocksgesang från 1993, kan alltså glädjas åt ännu en skarpt formulerad essä, också denna gång publicerad i Der Spiegel: Der letzte Deutsche. I den beskriver han sina landsmän som ”andliga nickedockor” och han säger bland annat:”Jag lever hellre i ett döende folk än i ett som på övervägande ekonomisk-demokratiska grunder föryngras med främlingar.”
Sedan mer än tjugo år lever Botho Strauss i en inre exil i den östtyska provinsen Uckermark. Der Spiegel har bjudit in författaren att skriva om den så kallade ”flyktingkrisen” och Angela Merkels funktion som ”moralisk kompass”.

Han menar att denna kris avslöjat Tyskland som ett ”andligt ökenlandskap, som för länge sedan förlorat rätten att kalla sig själv för en kulturnation”. Sina landsmän betecknar han som ”socialtyskarna som inte är mindre rotlösa än de miljoner rotlösa som nu blandar sig med dem.”

Om tradition och rötter menar Strauss att tyskarna nu kommer att få en lektion av främlingarnas ankomst:
”Vad tradition är, kommer vi att få en lektion i, kanske den viktigaste som islams anhängare kommer att ge oss.” Och han anklagar den tyska eliten för att den använder ”innehållslösa och abstrakta begrepp som frihet och rättigheter, som utan minsta eftertanke appliceras på de nyanlända” och för att ”tillbe grundlagen istället för Tysklands andliga och litterära tradition har den tyska högern svikit landets tradition av andlig storhet, till fördel för den politiska korrektheten som gäller oavsett partitillhörighet.”

”Det är som om man med varje libertiansk åsiktsyttring, varje uppvisning av politisk korrekthet anvisar uppförandesätt som de flesta invandrare bara kan efterleva om de tar farväl av sin tro och sina seder och därmed skulle ha accepterat ytterligare rotlöshet.”

Tyskarna är ett utdöende folk
Danska Berlingske skriver att frågan om kulturell identitet är avgörande för Botho Strauss som därför inte ser några politiker som kan lyfta landet ur det självhat som andra världskriget skapade i Tyskland. Läs mer Occident

Snaphanen:
Vi  måste skydda vårt eget folk


Hans Rustad, Asle Toje, Thilo Sarrazin.

Översatt från tyska till engelska och sedan till svenska.

Thilo Sarrazin: “Du är välkommen att fråga mig vad jag skulle göra om jag var chef för Frontex " (1)

 Die Zeit: Mr. Sarrazin, Vad tänker du när du ser bilder av flyktingar i Europa?
 Thilo Sarrazin: Jag kan inte se dessa bilder eftersom jag absolut inte tittar nyheter. Bilden av en person i trångmål är alltid dålig - vare sig i Kambodja eller på en söderhavsö. Men jag försöker att inte påverkas av tillfälliga mediebilder.

Die Zeit: Skillnaden mellan en person i nöd i Kambodja och en person i Budapest, Wien och München är att han är närmare oss, och vi kan göra något för honom. Betyder det inte  ansvar?
 Thilo Sarrazin: Människor som anländer i Wien nu är inte i behov, men i säkerhet. Liv och lem är inte hotad. De får mat och behandlas medicinskt.

Die Zeit: De kommer till Tyskland för att få skydd, för tidigare de var i nöd.
Thilo Sarrazin:  Om de reste genom Balkan, startade de i det säkra norra Irak eller i säkra Turkiet. De är redan utom farorna med krig. Om de beslutar sig för att åka till Tyskland, finns det andra skäl. Det är absolut trevligare att vara flykting i Hannover än i Erbil.

Die Zeit: Fruktar du invandringen av dessa människor?
Thilo Sarrazin: Allt jag skrev i Detuschland schafft sich ab har inte bara bekräftats, utan är mycket värre.


Die Zeit: Till exempel?
Thilo Sarrazin: Den [inhemska] nativiteten fortsätter att minska. [2]

Die Zeit: De senaste siffrorna motsäger det.
Thilo Sarrazin: Dessa är små svängningar i trenden - obetydliga. Radikaliseringen av islam fortsätter, den ökande klyftan i utbildningsresultat, omvandlingen av stadsdelar - allt fortsätter med oförminskad styrka. Allt detta kommer att förstärkas genom invandring. Så jag är naturligtvis bekymrad.

Die Zeit: Om erfarenheterna med integration i Tyskland är katastrofala som du säger, hur förklarar du befolkningens överväldigande beredvillighet att hjälpa till?
Thilo Sarrazin: Först av allt, så är det bra att människor hjälpa andra människor. Men frågan om beredskap för att hjälpa måste skiljas från frågan om vad som är rätt för vår stat och vårt samhälle på lång sikt.

Die Zeit: Vad skulle vara rätt i det långa loppet?
Thilo Sarrazin: Inget land i världen kan lösa problemen i ett annat land. Det måste komma från landet självt.

Die Zeit: Och om det inte lyckas, lämnar vi folket åt deras elände?
Thilo Sarrazin: Vi måste skydda vår egen befolkning och vår sociala modell från yttre hot. Det innefattar ett överskott av oreglerad, kulturellt främmande invandring. Och som för övrigt de länder där det går dåligt är skyldiga att rätta till saker själva. In1960, Singapore var sämre än Ghana - båda var brittiska kolonier på den tiden. Och titta på var Singapore är idag, och var Ghana är. Singapore är inte skyldig någon främmande makt, utan är sig själv nog.

Die Zeit: Det kan finnas långa argument om detta och om orsakerna till flykten från sitt land. Men vad ska vi göra åt de människor som redan är här? Vi väntar 800.000, bara i år möjligen en miljon invandrare i år.
Thilo Sarrazin: Jag talar inte om att t bort orsakerna till flykt från andra länder - vi kan inte göra det. Jag talade om hur vi skyddar oss från konsekvenserna av villkoren i andra länder. Det måste komma först.

Die Zeit: Men de som har varit här under lång tid! Vi måste bry oss om dem, nu.
Thilo Sarrazin: Låt mig betrakta detta annorlunda.  Det är en skandal och visar på politisk inkompetens och dålig fantasi att det politiska etablissemanget – trettio år efter Schengenavtalet - inte förstår att det endast är möjligt att ta bort de inre gränskontrollerna om den yttre gränsen kan styras effektivt. Och det är tekniskt absolut möjligt.

Die Zeit: Hur då? Vill du ha staket och marina enheter överallt mot flyktingbåtar?

Thilo Sarrazin: Murar och stängsel är inte dåligt alls om du vill gränskontroll. Det kinesiska imperiet har utvecklat sin kultur bakom en 10.000 meter lång mur som varade 1800 år. Det romerska riket skyddade sig framgångsrikt i 400 år mot invandrare från de vildare regionerna med sina limefrukter. [3] Över hela världen, har civilisationer och kulturer som var materiellt avancerade skyddat sig mot oreglerad invandring. Hela artikeln
 Notes:
1. Frontex = Management of European External Borders
2. A detailed statistical article in Der Spiegel of October 27, 2013 is cited.
3. A marked, walled or fortified border.
Thilo Sarrzin:
90% borde aldrig ha släppts in
Tysklands f d centralbankschef Thilo Sarazin har i sin bok ”Deutschland schafft sich ab” - Tyskland avskaffar sig självt – varnat för nationellt självmord. Sarrazin kräver ”en ny invandringspolitik där gränserna öppnas bara för den mest kvalificerade arbetskraften. Hade Tyskland från början tillämpat den principen hade 90 procent av dagens invandrare aldrig släppts in.Läs mer
Läs:
Tyskland avskaffas av tyska politiker
Europas undergång- slakten på 1000 års kultur förstörs 


2 kommentarer:

  1. Stolpskottet Lena Melin är superlämplig att ha som övning om nu VI folket får för oss att busa lite och börjar rulla lögnaktiga politiker och mediafnask i tjära och hönsfjädrar för att sen släppa ut dem i det offentliga rummet för allmänn beskådan. Detta vore en syn för gudarna.

    SvaraRadera