tisdag 6 oktober 2015

Agenda 2030 -En framtid i mörker och tystnad. Sverige upphör som nationalstatFN - Agenda 2030:


Bildresultat för FN Agenda 2030

Från Kathinka Gladh har inkommit följande och som handlar om vad som förhandlades i FN i september.

För mig är "Agenda 2030" något alldeles oerhört. Hur har detta kunnat godkännas av världens demokratiska länder? Det skedde 25-27 september i år i FN i New York.

Inte ett ljud i svenska PK-media. Ingen debatt. Ingen diskussion. Ingen information från Sveriges regering i någon form. Inte ett ljud från Alliansen eller vänstern. Inte ett ljud från Sverigedemokraterna.

Man har skrivit på att Sverige skall verka för att upphöra som nationalstat.

Man har skrivit på att man i princip inte får kritisera en religion (t ex islam) även om den har en förtäckt politisk agenda. Genom skrivningarna i "Agenda 2030" har länderna accepterat att t ex sharia skall få gälla inom religionen islam och därmed kan "Agenda 2030" aldrig uppfylla kraven på kvinnors och barns frihet från religiöst förtryck. 

Sverige följer FN:s "Agenda 2030" genom den nu pågående totalinvandringen. Det första landet i världen. Ett enormt experiment.

Läs Peter Krabbes utmärkta genomgång om vad som väntar oss. Klicka också på hans hänvisningar och läs själv "Agenda 2030" så vet du vad som väntar dig, dina barn och dina barnbarn i framtidens Sverige och i övriga tidigare demokratiska nationalstater. Klicka också gärna på "globalt totalförbud av all kritik av sin religion" samt "Världen flödar av olja".

Jag lovar fascinerande läsning! "En framtid i mörker och tystnad", precis som Peter Krabbe skriver som rubrik..

Kom inte sedan och säg att ni inte var informerade. Och kom inte heller och säg att våra PK-elitister är idioter som inte vet vad de håller på med. De vet precis vad de håller på med.

De kan bara hänvisa till FN som Sverige alltid följer och det avtal och dokument "Agenda 2030" som svenska regeringen skrev under den 25-27 september i år i New York.

Peter Krabbe: En framtid i mörker och tystnad
I fortsättningen av inläggen om Sveriges anslutning till världssamfundet skall jag diskutera några av konsekvenserna av 2030 Agenda, den nya världsordningen, för vårt land. Det är då logiskt att börja med yttrandefriheten, eftersom det är den som kommer att släckas ner först. Många blev förvånade över skrivningen när den nya lagen om hatbrott trädde i kraft vid senaste årsskiftet. Den är upprättad i anslutning till artikel 19 i Agendan, där religion nämns för första gången som mänsklig rättighet.

För att kunna svara upp mot införandet av det mångkulturella samhället i länder som Sverige, som inte tidigare har kunnat hänföras till denna kategori, har vi nu fått lagar som uteslutande verkar mot ursprungsbefolkningen och till fördel för migranter och deras religioner. En beskrivning av begreppet hatbrott på polisens hemsida belyser detta:

Hatbrott är ett samlingsnamn för olika brott som begås på grund av gärningspersonens negativa inställning till vissa egenskaper hos personer. Hatbrottslagstiftningen grundas på:

hudfärg
nationellt eller etniskt ursprung
religionstillhörighet eller trosbekännelse

För att vara säker på att inte kunna betraktas som brottsling gäller det alltså att inte ha en negativ inställning till exempelvis någons trosbekännelse. Hela artikeln  Peter Krabbe

 
Vi har tappat kontrollen - Intervju med Morgan Johansson

Asylkrisen går nu in i nästa läge

”På lördagen (3/10) kallade migrationsminister Morgan Johansson (S) och Migrationsverkets generaldirektör Anders Danielsson till presskonferens i Malmö på grund av den hela tiden eskalerande asylkrisen.


Fr. Snaphanen i övers.
Den kombinerade bluffen och sveket mot svenska folket fortskrider ohämmat. Kostnaderna skenar till regeringens stora förvåning och idag aviserar man att spektaklet kommer kräva ytterligare “ansträngningar”. Mest akut är att hitta sovplatser till de tusentals asylsökande migranter, företrädesvis från länder där inga krig pågår, som nu väller in i Sverige.”

Det finns många skyldiga under årtionden, men nu kommer Morgan och Stefan att sitta med problemet för vad som beskrivs som ett Akut katastrofläge på asylområdet. …….att tycka synd om dem, är främmande för mig. Vi som kritiserade dem för tio och femton år sedan hade rätt, men de skulle hellre driva landet in i en betongvägg och kasta epitet på oss ..

Danska journalister har ännu inte fångat djupet av den svenska krisen, av den enkla anledningen att svenska journalister som vanligt håller sin hand över politikerna, så rapportering är nedstängd. Det kan emellertid inte längre hållas tillbaka, det är 40 års fantasier som kommer att göra ett magplask om några veckor eller månader. Det kommer att bli spektakulärt. Med lite tur så spektakulärt att de danska och norska politikerna får en chock…….

Denna regering kan vara borta inom några månader eller till och med en vecka. Det är en svår, ful höst att vara svensk politiker.
Tino Sanandaji:
Migrationsminister Morgan Johansson höll idag presskonferens om kaoset med tusen flyktingar per dag: “Det kommer bli svårare innan det blir bättre. Men vi kan klara det här som land.” Regeringen låtsas fortfarande att detta är en temporär kris som berör ett begränsat antal flyktingar redan på flykt.

Invandringspolitiken har radikalt ändrats samtidigt som man ljuger om nästan varje detalj. Ingenting tyder på att Sverige kan hantera den nuvarande krisen så länge mediebevakningen präglas av strukturell oärlighet. Flödet består, och det ser nu ut som att de med invandrarbakgrund om den nuvarande takten bibehålls kommer att bli Sveriges majoritetsbefolkning inom 10-15 år. Landets makthavare har bestämt sig för ett radikalt, irreversibelt och aldrig prövat samhällsexperiment. Det enda som kan stoppa krisen är att återgå till en mer restriktiv flyktingpolitik, stänga gränserna och erbjuda skydd åt flyktingarna med en massiv biståndssatsning. Detta är omöjligt så länge debatten domineras av flykt från en jobbig verklighet.

…Landets makthavare har bestämt sig för ett radikalt, irreversibelt och aldrig prövat samhällsexperiment. Det enda som kan stoppa krisen är att återgå till en mer restriktiv flyktingpolitik, stänga gränserna och erbjuda skydd åt flyktingarna med en massiv biståndssatsning. Detta är omöjligt så länge debatten domineras av flykt från en jobbig verklighet.. SnaphanenTino Sanandaji 

Det är dags att erkänna det uppenbara – dagens nivå på flyktingmottagandet är ohållbar.
Det visar att denna flyktingvåg inte kommer att sluta med Syrienkriget. Så frågan vi måste ställa oss är denna: Klarar Sverige detta? Har vi kapacitet att uthålligt ta emot så här många människor?

Socialdemokraterna och Moderaterna måste nu gemensamt inse att vi befinner oss i en krissituation som kräver ett ledarskap utöver det vanliga. Jag har tidigare listat en rad förslag på hur Sverige kan anpassa sin migrationspolitik till övriga Europa, såsom tillfälliga uppehållstillstånd. Regeringen behöver också aktivt signalera till omvärlden att vi har nått gränsen för vår kapacitet att ta emot i nuläget.

Sverige befinner sig i en okontrollerbar spiralrörelse, den "stallar" som ett flygplan. En av de bästa ställena att följa detaljerna är hos Johan Westerholm: Klassisk underrättelseprognos

"Lögnen kan få dystra politiska konsekvenser. Under många år fanns en outtalad överenskommelse mellan journalister, politiker och tyckare att inte säga sanningen om det framväxande mångkulturella samhället. Vi - jodå, jag tillhörde lögnarna - förnekade problemen, fast vi alla såg dem. Vi satt i teve och förnekade att det vid sidan av det positiva och nödvändiga också fanns svårigheter och problem. Människor utanför den lilla svenska tyckareliten kände naturligtvis inte igen sig. Politiker ansågs leva långt borta från verkligheten."
Birger Schlaug

Runt år 2030, är arbetet avslutat, 50 år efter att Olof Palme började. Om de bara kunnat se effekterna av ”projektet” skulle samfundsbyggarna vacklat men de ser till de stora tankarna bakom och har ingen rädsla för framtiden. De kommer år 2030 annonsera tillkomsten av nationen utan nation. Det lilla barnet blinkar med ögonen. Det ser ut som Sverige, det låter som Sverige, men inte riktigt. Det är något mardrömsliknande. Det kommer förmodligen att vara som det koffeinfria kaffet och icke alkoholhaltiga snapsen, också en svensk uppfinning. Vi vet bara om dem, vad de inte är.

”Det som pågår i Sverige idag är en aldrig beprövad linje som ingen västvärld någonsin varit i närheten av”, konstaterar nationalekonomen Tino Sanandaji på torsdagskvällen i kölvattnet av den unika situation Sverige befinner sig i med politiker och journalister allierade med siktet inställt på att förvandla landet till oigenkännlighet. Hela artikeln

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar