torsdag 22 januari 2015

Europas undergång - 1000 års kultur förstört av en generation européerHouari Boumedienne i ett tal i FN:s generalförsamling 1974:
”En dag kommer miljoner människor lämna den södra hemisfären för att tränga in i den norra. 
Men inte som vänner. Ty de skall komma för att erövra och de skall erövra genom att befolka västvärlden med sina barn. Segern skall komma till oss genom våra kvinnors livmoder

Bernt Jensen: Europas undergång - siffrorna talar (övers från danska)
Europa går under inför våra ögon. Det får Bent Jensen sig berättat av en kulturhistoriker i en intervju som han återger i denna artikel. Slutsatsen är att det är väljarna som har lagt grunden för denna katastrof.

"Vi lever i den sista tiden", säger min vän kulturhistoriker. "Jag är allvarlig, Europas dagar är räknade. Jag är glad att jag inte ens får uppleva finalen, de sista konvulsionerna innan det är över. Det är inte en trevlig syn. Min fru och jag förbereder våra barn att emigrera. "

"Har du blivit galen?" svarar jag. "Det går väl bra! Européerna har aldrig haft det så bra. Vi har en rikedom och frihet, som historiskt är unikt. "

"Det är sant", medger kulturhistoriker. "Våra föräldrar och farföräldrar och många generationer före dem skapade dessa enastående fria, välordnade och välmående samhällen. Men din och min generation har satt allt på spel. Och de skador som vi har orsakat, är oåterkalleliga, som samhälle, säger forskarna. Vi har passerat den punkt där avvecklingen av Europas nationer kunde vändas. Nu kan vi bara beskriva och försöka förklara hur och varför bara en generation européer lyckades göra sig av med 1000 års kultur. "

..Tillåt mig att förklara," avbryter min vän, "varför det Europa som du och jag växte upp i, kommer snart att vara borta, ersatt av något annat, som inga européer bara en generation sedan kunde föreställa sig. Ett Europa som inte längre kommer att vara igenkännlig, ett Europa som inte är Europa. "

"Den mest grundläggande faktorn är demografin. Européerna vill inte mer reproducera sig mer. Det föds för få europeiska barn, och de europeiska populationerna krymper. Européerna har förlorat den mest grundläggande överlevnadsinstinkten. Det är en historiskt unik företeelse. En fjärdedel av tyska kvinnor - i storstäderna en tredjedel - kommer inte att ha barn.

Den andra stora faktorn är invandringen. Europeiska länder har genom historien tagit emot och på kort tid integrerat invandrare från andra europeiska länder: tyskar, svenskar, judar, hugenotter har invandrat till Danmark och har varit en vinst för landet. Men dagens invandrare från muslimska länder är av en helt annan skala, och de kommer inte att integreras. De tar sin religion med från Mellanöstern, Nordafrika och Pakistan för att leva isolerade i sina egna bosättningar, så de påverkas inte av värdlandets kultur.

……Det sägs att människor har de politiker de förtjänar. Det är i alla fall väljarna som vid val efter val röstar på de politiker som genom sin vårdslösa politik har lagt grunden för den kommande katastrofen och faktiskt inte vill göra något för att avvärja katastrofen.

Det är därför Europa går under inför våra ögon. "Snaphanen och Historiker, professor Bent Jensen,Jyllands Postens kronik


Läs en artikel från 2009: Europas ofrånkomliga självmord


…Fina folket och verkligheten
Fina Folket har ju engagerat sig i zigenarnas situation och flyttat kåkstäder längst ifrån där de själva bor. En SVT-reporter smugglade in en kille från Afghanistan då han är så fin och medkännande. Jämlikhet bygger ytterst på antagandet att det finns sådana som står så långt ifrån att ingen mänsklig kraft kan påbjuda en lösning. Istället blir dessa föremål för skenlösningar och symbolhandlingar. Just detta är Fina Folket experter på. De talar om detta med allvarliga miner och säger att "man måste se verkligheten som den är".

Men sin verklighet har de konstruerat och anpassat till sig själva och sina egna fördomar om verkligheten. De som däremot lever i verkligheten får höra att de är rasister, fascister och allt annat -ister (förutom feminister möjligen).

I George Orwells Animal Farm så blir grisarna ledare och makthavare. "Alla djur är fria och jämlika" står det på skylten från början men efter en tid har grisarna ändrat det till "Alla djur är fria och jämlika, men vissa är mer jämlika än andra". 
Fina Folket borde ha denna som permanent kvällslitteratur.
Det är ju så och det har alltid varit så. Det man kallar Folket ska visserligen få sina morötter och baxas igenom ett undermåligt utbildningssystem för det är ju Jämlikt att alla får detsamma.

Men de som är mer jämlika har tagit vägen igenom gårdagens skola eller privatskolor; lyckats snacka sig in på JH med rätt attityd och fått jobb genom kontakter. Man har undanröjt alla tänkbara hinder för att få det man vill ha. Fast det är väldigt synd att resten inte får samma skjuts i livet. Men å andra sidan får man sin beskärda del av verklighet så det kanske jämnar till sig. Och då slutar det bra ändå för den svenska modellen.

Bloggaren önskar att fler än Louise Epstein ger sig ut på landet, i landet. Åk till Borlänge, Örebro och Landskrona och upplev mångkultur. Åk tåget till Östersund och Storuman och därifrån till närmaste tätort för att äta en god måltid på mysig restaurang (c:a 20 mil). Sätt er på Akutmottagningen på Akademiska sjukhuset i Uppsala och upplev en sittning. på 8 timmar.

Ta till sist bussen till Arlanda och upplev de härliga stolarna vars ryggstöd viker sig bakåt med en smäll när ni lutar ert trötta huvud mot det. Sitsen kan också braka. Om ni överlever verkligheten, skriv en artikelserie om den. Lycka till!” Osagt
”Den främsta uppgiften för statsmannaskap är att förhindra sådant ont som går att förhindra.
3 kommentarer:

 1. Europeerna vill inte reproducera sig därför att makthavarna vill att vi inte ska reproducera oss. Därför vidtar de åtgärder som syftar till att slå sönder reproduktionen, som fri abort, fria p-piller, hyllandet av karriär och det materiella, upplösningen av familjen.

  Allt har ett enda syfte : att utrota den europeeiska befolkningen!

  SvaraRadera
 2. Efter att ha läst ovanstående text är det på sin plats att önska ett stort GRATTIS till de 70% lite drygt som år ut och år in har röstat så att vårt land inte längre är att känna igen och det blir bara värre för varje dag som går. Ni har fått vad drömt om ett land i fritt fall att skänka vidare till era barn och barnbarn. Jag som för egen del är barnlös kan ännu ett tag sova gott om natten.

  SvaraRadera
 3. Därför går Europa under mitt framför våra ögon

  Er du klar over, at mange tyske byer har en muslimsk befolkning på 30-35 pct.? Det samme gælder engelske og franske byer. I Tyskland var der i 1960 under 7.000 muslimer, i dag er der fire millioner! En lang række tyske byer vil få muslimsk flertal inden for en overskuelig periode. 160.000 højtuddannede tyskere forlader hvert år landet. I Bruxelles og mange andre europæiske byer er over halvdelen af nyfødte børn for længst muslimske. I Birmingham er der flere moskéer end kirker.

  De europæiske velfærdsstaters ødelæggelse bliver det uundgåelige resultat. De virker naturligvis som en magnet på de millioner af mennesker i Mellemøsten, Nordafrika og andre steder. Man kan opnå en levefod, der siger spar to til livet i de til dels sammenbrudte stater, de kommer fra. Man har ret til bolig, gratis børnehave, lægehjælp, undervisning og uddannelse. For nylig kunne man på tv stifte bekendtskab med en palæstinensisk kvinde med syv børn, som har boet i 21 år i Danmark uden at have lært at læse og skrive – og formentlig uden nogensinde at have arbejdet.

  Demokratiet er en fin styreform, og retsstaten et uvurderligt gode, men dens institutioner er skabt af og for demokratiske og lovlydige europæiske borgere. Retsstaten kommer til kort over for de enorme og voksende udfordringer over en bred front, Europa står midt i som følge af den islamiske massetilvandring.

  http://jyllands-posten.dk/debat/kronik/ECE7378962/Europas-undergang-%E2%80%93-tallenes-tale/

  SvaraRadera