lördag 11 maj 2013

Sverige inte självförsörjande. Massinvandringen fortsätter och våldtäkterna ökar”Ekologiskt sett är Sverige överbefolkat

Att skapa ett ekologiskt hållbart samhälle är inte lika svårt i ett tropiskt land som det är i Sverige. Med ett globalt perspektiv är det mer skonsamt för miljön att jordens befolkning är mer koncentrerad i varma än i kalla länder.

Redan i dag är Sveriges befolkning således för stor för att ekologisk balans ska utgöra ett realistiskt mål, med avseende på livsmedelsförsörjningen. Enligt jordbruksminister Erlandsson producerar Sverige mindre än 50 % av den mat som behövs för landets nuvarande befolkning, vilket placerar oss i det absoluta bottenskiktet av Europas, ja till och med världens, länder. Exempelvis får Frankrike ut 50 % mer än Sverige. Också mycket fattiga länder, som det extremt tättbefolkade Bangladesh, slår oss med lätthet. De får ut ojämförligt mycket mer per hektar och är som en konsekvens självförsörjande. Deras klimat gör också att de klarar detta utan en ekologiskt sett problematisk konstgödning. Sveriges självförsörjningsgrad är lägre än på trettiotalet. Leder oroligheter i omvärlden till att importen av livsmedel stryps, blir det svält i Sverige.

Sverige är idag heller inte självförsörjande på nödvändiga varor som kläder, skor, elektronik, kemikalier, bensin etc. Självförsörjningsgraden på dessa varor sjunker förstås proportionellt med ökad befolkning. Laborera nu med tanken att vi ska ha fri invandring i denna ytterst pressade energisituation. Nedlagd kärnkraft, ett grönt samhälle och fortsatt massinvandring är en omöjlig kombination.”Newsmill och Snaphanen

Invandring och mörkläggning – finns att köpa här

 ”En av fyra kvinnor i Sverige kommer att bli sexuellt trakasserade och våldtagna
”Sverige har importerat ett stort antal muslimska invandrare med katastrofala följder. Sveriges befolkning ökade från 9.000.000 till 9.500.000 under åren 2004-2012, främst på grund av invandring från "länder som Afghanistan, Irak och Somalia". 16 procent av alla nyfödda har mammor födda i icke-västliga länder. Sysselsättningsgraden bland invandrare: 54 procent.
Sverige har nu den näst högsta antalet våldtäkter i världen, efter Sydafrika, som vid 53,2 per 100.000 är sex gånger högre än i USA. Statistiken tyder nu på att 1 av varje 4 svenska kvinnor blir våldtagna. År 2003 var Sveriges våldtäkt statistik högre än genomsnittet på 9,24, men under 2005 de sköt upp till 36,8 och 2008 ökade till 53,2. Nu är de nästan säkert ännu högre eftersom muslimska invandrare fortsätter att bilda en större andel av befolkningen.
Med muslimer representerade i så många som 77 procent av våldtäktsfall och en stor ökning av våldtäktsfall parallellt en kraftig ökning av muslimsk invandring, är lönerna för muslimsk invandring visat sig vara ett sexuellt övergrepp epidemi av en kvinnohatande ideologi.” Snaphanen och Frontpage

Rubriker:
Bojkotta Aftonbladet – Den andra vägen – en film av Folke Rydén
F.d. Thatcherminister anser att det är dags att lämna EU

2 kommentarer:

  1. Sverige skulle ha varit överbefolkat utan att man tar hänsyn till ekologin. Så fort det finns mer folk än det finns arbete är ett land överbefolkat.

    SvaraRadera
  2. muslimer fördubblas 10 falt så är det inte överbefolkat så blir det.

    SvaraRadera