måndag 25 januari 2010

Eurabia - invasionen är nu en realitet

EU - ett demokratiskt projekt

Nu har det skett! Eurabia är en realitet

Nu kan vi vänta på den slutliga och avgörande invasionen

Eurabia var Bat Ye'or´s namn på det projekt som hon, som en av de allra första européerna varnade för. Unionen skulle slå samman Europa med de arabiska länderna i Nordafrika och Mellanöstern, så att Medelhavet blev ett innanhav.

Det fanns folk som entusiastiskt föreställde sig att Roms glansdagar runt "Mar Nostrum" skulle återvända, så att "vårt hav" nu blev "Europas hav". Där handeln var pengar!

Det enormt negativa med återföreningen av kulturellt antagonistiska populationer tänkte de inte på.

Men det är inte Rom! Och nordafrikanska populationer har länge varit underkuvade av arvingarna till ökenrövarna från Mecka.

Det är knappast en tillfällighet att de första synliga tecknen på Eurabiaprojektet kom samma år som EU-politiker tyst beslutat att vi ska ha ett övervakningskontor, som skulle hålla koll på enskilda EU-länders "massmedia och medborgare i fråga om deras åsikter om EU- politik”. Europeiska Unionen var således fullt medveten om att de inte hade diskuterat med folk i Europa!

Eurabiaprojektet, officiellt kallad "Barcelonaprocessen", antogs i november 1995 med en deklaration från EU: s utrikesministrar och de 12 deltagande länderna: Marocko, Algieriet, Tunisien, Egypten, Israel, Jordanien, Syrien, Libanon, PLO (den palestinska myndigheten), Turkiet, Cypern och Malta. Projektet stöds ekonomiskt av de europeiska skattebetalarna i den officiella avsikten att dessa länder skall närma sig europeiska värderingar.

Projektet jonglerar med olika namn "Barcelonaprocessen", "Medelhavsunion" och "Euromed", som antagligen lägger dimridåer över politikernas odemokratiska tilltag. Europas massmedia har sedan i stort sett inte visat vad som pågick / pågår. Endast rörande Turkiet hör vi regelbundet om deras prestationer eller brist på sådana. Men den ständigt växande volymen av bloggare har gärna omtalat vad de kunde få fram om Euromed-projektet, inte minst bloggen "Euro-Med" på danska, engelska och tyska.

Bloggen förklarar lite omständligt för projektets 15-åriga långa undertryckta historia, men kommer med en mängd referenser och fakta.

Henrik Raeder Clausen, som är EU: s kandidat till Dansk Folkeparti, gör bloggen Snaphanen medveten om att den 14 januari har projektet i tysthet tagits ur malpåse och nu faktiskt skapat Medelhavsunionen. Jordaniens ambassad i Bryssel, Ahmad Khalaf Masadeh, har utsetts till generalsekreterare. Det är svårt att föreställa sig att han, som kommer från en muslimsk diktatorisk stat, skall kunna främja demokrati och europeiska värden. Det liknar snarare en fortsättning på EU´s dhimmiunderkastelse.

Och om ingen protesterar inom 14 dagar, dvs före den 28 Januari, så saken är klar. Som vanligt, säger ingen något, och hokus, pokus, är det ren magi! EU fortsätter mot diktatur med alla vasaller omkring sig och nu en enorm förbrödring med många invandrare som vi kan förvänta oss från nordafrikanska länder.

Från Spydpigen
Källa: Danska Euro-Med, Snaphanen och Politiskt Inkorrekt


På marsch mot Eurabia. En journalist som tidigt varnade för islamiseringen av Europa var den numnera bortgångne Oriana Fallaci.

Kanske finns det anledning att påminna om Oriana Fallaci och hennes inställning och varningar för utbredningen av islam. Hon föddes 1929 i Florens och dog den 15 september 2006 på ett sjukhus i Florens efter en lång kamp mot cancer. I Sverige skrevs inget om detta men i utländsk press uppmärksammades hon återigen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar